Vjencanje u Sarajevu ili okolini

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...
Post Reply
bluesdetoi
Posts: 2
Joined: 03/02/2015 13:42

Vjencanje u Sarajevu ili okolini

Post by bluesdetoi » 08/02/2015 12:55

Zdravo svima!

Pretraga sajta nije mi bila bas uspjesna, zato bi da zapocnem novi topic o lokalima u Sarajevu i okolini za vjencanje. Oprostite ako krsim neka pravila foruma i ako je vec diskusija zapoceta.

Ja i momak zelimo drzati vjencanje u Sarajevu ili okolini, familija nam dolazi i sa sjevera i juga, zato nam se cini Sarajevo i okolina najlakse svima da bih ugodili i olaksali. Zivimo u Danskoj ali posto nam mnogi nebi imali mogucnost prisustvovati na vjencanju ovdje, odlucili smo vjencanje u Bosni slaviti. Ocekujemo nekih 80 gostiju da cemo pozvati.

Trazimo lokal ili restoran koji je elegantan i jednostavan, bez previse kitcha, nakita, UV svjetla i sarenih tepiha. Ja sam licno pretrazila cijeli internet cini mi se, ali ipak mislim da bih neko lokalan sto se cesce krece po Sarajevu imao bolju ideju za prostor, internet nije uvijek najbolji vodic za lokalna mjesta. Jedini uslovi su nam da objekat ima basticu, da nije pretamno,i da je moguce odabrati sve usluge, znaci da bi mogli sami angazovati firmu ko ja se bavi sa kicenjem i cateringom, da to urade po nasem ukusu i zeljama.

Opcije koje sam do sada pronasla su Salon BOB, lokal kao lokal je divan, ali bi voljeli po mogucnosti, da sami mozemo angazovati firmu koja iznajmljuje prave vjencane stolove i stolice mjesto tih koje pripadaju lokalu. Takodje nam se svidja Hotel Bjelasnica Spa& Wellness, lokacija je izuzetno lijepa, ali nismo sigurni dali je dovoljno velik restoran za 80ak ljudi. Golf Klub je prelijep i svidja nam se, ali tu smo bili na vise vjencanja tokom zadnjih par godina, i zato bi voljeli nesto drugo.

Za cijene nismo razmisljali jos, zato su sve ideje dobro dosle. Ako mislite da ovo zvuci nemoguce, takodje bih vas zamolila da ubacite komentar :)Post Reply