Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Molim prijedloge! Treba mi nešto poput kluba Afrika, samo mnogo manje (Samo za prostor u Africi mi je traženo 2000 KM - uključeni jedino konobari )... Una je zauzeta ... Datum je 1. septembar ... 100njak ljudi ...
Htjela bih prostor koji ima mali bazen, zelenilo i jedan natkriveni dio ... U obzir dolaze i privatne, luksuznije kuće ... Ceremonija vjenčanja je zamišljena kao "pool" party uz južnoameričke ritmove ... regge, salsa, ...
U Termalnoj rivijeri ima tako nekih bazena, ali mozda je prevelik prostor za stotinjak ljudi... Ostalo... ne moze mi pasti na pamet.. Ako se sjetim, javim se;)
P.S. Ne mislim naravno na velike bazene heheh. Nego, bilo je jedno vjencanje tamo, i odlicno to sve izgleda. I mislim da se ne naplacuje prostor kao prostor, vec meni sa picem + konobari (10 KM po osobi cini mi se)
provjeri je li ti odgovara restoran rimski most. ima rijeka, natkriveno, zelenilo, lijepo je i unutra....
jedino ne znam za tu vrstu muzike.... ali mislim da se moze uklopiti uz malo neke dekoracije.
ja sam bio kum za jednu svadbu u Rimskom mostu, sve je bilo OK, sto se tice organizacije, jest da su domacini malo skrtarili na hrani, dobio sam pastrmku velicine sardine, i krompir, napola kuhan, ali je sve ostalo bilo OK, e sad uzeli smo i muziku, sto se pokazalo promasajem, ja kao djete muzike, sam to primjetio, pijanima nije smetalo ali eto......za svaki slucaj, neuzimaj njihovu muziku, a i to sa hranom je.....upitno........sretno i cestitam....
meni extra dobar haver radi vec godinama u hotelu Una i kaze mi da je ova sezona haman vec prebukirana ali pitam ga ja jos jednom sta radi 1. septembra
moja rodica je prosle godine imala vjencanje u rimskom mostu, ona je dovukla svoje muzicare, tako da je muzika bila ok, a i hrana je bila dobra, sve je u stvari kako se dogovoris s njima...
u restoranu una sam isto bila na vjencanju, isto je super bilo.... organizacija na nivou....
Bio sam na dva vjenčanja u Uni, jednom čak u svojstvu kuma pa sam malo detaljnije bio uključen u organizaciju... sve pohvale zaista. Ljubazni, susretljivi, prilagodljivi vašim željama, prostor sjajan, okolina isto... jedino što uje sada Una IN, pa svi tamo lete, zato se i stvaraju tolike gužve u kalendaru.
Alternative? šta ja znam... može se naći... onako na prvu na pamet mi pada Lovac, Image... a nije loše provjeriti i dokle je Halid B. sa svojim restoranom
ne znam sta ima na dobrinji na trgu pa se kupajte u fontani?
btw SVAKA TI CAST ako se uspijes udat bez narodnjaka
ufff nije to anam neka fontana to je "husin dzakuzi" i mojne dirat dobrinju . al ideja je super. ja cu vam mahal listom od bambusa kad izIdete iz husinog dzakuzija