Vjenčanja na Nišičkoj visoravni

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dori

#1 Vjenčanja na Nišičkoj visoravni

Post by Dori »

U avgustu na Nišičkoj visoravni vjenčanja mladih bračnih parova na poljima heljde

Na poljima heljde u mjestu Karaula na platou Nišićke visoravni polovinom augusta bit će organizirano vječanje mladih bračnih parova, izjavio je Feni direktor Zemljoradničke zadruge "Eco-Bijambare" Zdravko Kojić.
Radi se o organizaciji masovnog vjenčanja i već u maju uputit ćemo javni poziv svim budućim mladim bračnim parovima da se prijave, kazao je Kojić.
Prema njegovim riječima, ideja je da se napravi spektakl, a vječanje će biti uz orginalne etno običaje, uz matičara i kompletnu gozbu za goste.
Nadam se da će se tom javnom pozivu odazvati svi oni koji vole ekološku i zdravu hranu i mislim da neće biti manje od 10 mladih bračnih parova, kazao je Kojić.
Javni poziv za vječanje na poljima heljde na platou Nišićke visoravni bit će upućen budućim mladim bračnim parovima koji žive na području naše države, ali i regije, ukoliko bude zainteresiranih, kazao je Kojić za Fenu.
Image
Prozor

#2 Re: Vjenčanja na Nišičkoj visoravni

Post by Prozor »

previse je jada gore bilo
4x4centar

#3 Re: Vjenčanja na Nišičkoj visoravni

Post by 4x4centar »

Jeli placaju pice i klopu
mamica papucarka

#4 Re: Vjenčanja na Nišičkoj visoravni

Post by mamica papucarka »

posto imamr rodbine na tom kraju, znam da je sve pod minama :oops: Ono, dje ce ti toliki parovi. Da se ko malo vise zamisli i skrene, ode u mp3 :roll:
ODVRATAN_i_GADAN

#5 Re: Vjenčanja na Nišičkoj visoravni

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

mamica papucarka wrote:posto imamr rodbine na tom kraju, znam da je sve pod minama :oops: Ono, dje ce ti toliki parovi. Da se ko malo vise zamisli i skrene, ode u mp3 :roll:
Ja se izvinjavam na direktnosti ali je to klasicna GLUPOST tj. jedan dio tog regiona jeste pod minama ali ne "SVE"! Tacnije, vecina je cista, a sami region gdje je planirano vjencanje je cist skroz! Ne razumijem zasto takvim postovima kvariti svaki pokusaj da se nesto napravi!

Generalno je predio Nisicke visoravni prelijep i pruza neke ljepote koje se rijetko mogu naci... Bijambarska pecina je rijetko mjesto na prostorima ex-yu gdje se mogu naci stalagniti i stalaktiti tj. pecinski nakit, a uz to je jako lijepo osvjetljena i odrzavana (izuzetak balkanski primitivizam i potpisivanje po zidovima). U neposrednoj blizini sela Ravne nalaze se bungalovi sa centralnim domom koji su idealni za odmor od svakodnevnog stresa i trke. Toplo ih preporucujem uz kombinaciju seoskog turizna... Za one koji vole izazov ali niposto samoinicijativno, u regionu Podlipnik se nalazi zivo blato koje nije bas tako cesto na nasim prostorima! Jos jednom oprez jer...
Post Reply