Uploaded with ImageShack.us
Moderator: anex
hvalaLaCici wrote:Evo kontakt http://www.mamacupcakes.com/contact.php?lang=bs
eh super bas ti hvala za tu tortu, mi ovu sto smo gledali, kosta 500 pa gdje su dati tolike pareKaren wrote:Torta, drugi kat BBI, onaj cafe slastičarna. Mi smo uzeli 3 kata, crno-bijela čokolada, sir i borovnice, glazura od bijele čokolade. To je bio pun pogodak, i danas pričaju o torti. Bila je 150 km.
Kako mi je bila svadba u sklopu Bosnia hotela, cvijeće je naručeno iz njihove cvjećare, u sklopu.
Nama su svirali Blavorsi, no baš zato što smo tražili isključivo rock muziku, i tu smo se složili. Znam da ne sviraju ništa osim toga.
Gospoda Ministarka wrote: Znaci Torte&To![]()
Imas li vjencanicu?
Za fotografa, vec sam rekla, samo Jasmin ali, Agovic.Karen wrote:Gospoda Ministarka wrote: Znaci Torte&To![]()
Imas li vjencanicu?
Torte i to nije, nego na drugom katu, gdje je ona kao menza. Torte i to su na petom. Ovdje je kat oko 40 - 50 km, donji kat je ogroman, kao dvije torte bude pa je on malo skuplji. Mi pola torte vratili kući.
Za fotografa imam link, Jasmin, http://bulbartstudio.com/ . Moje slike su ispale fenomenalno, ja sam prezadovoljna njime.
Meni je Jasmin bio edukator na jednoj Foto radionici. Vidjela sam dosta njegovih slika sa vjencanja i stvarno sam odusevljena. Nekako mu slike imaju dusuGospoda Ministarka wrote:Za fotografa, vec sam rekla, samo Jasmin ali, Agovic.Karen wrote:Gospoda Ministarka wrote: Znaci Torte&To![]()
Imas li vjencanicu?
Torte i to nije, nego na drugom katu, gdje je ona kao menza. Torte i to su na petom. Ovdje je kat oko 40 - 50 km, donji kat je ogroman, kao dvije torte bude pa je on malo skuplji. Mi pola torte vratili kući.
Za fotografa imam link, Jasmin, http://bulbartstudio.com/ . Moje slike su ispale fenomenalno, ja sam prezadovoljna njime.
Jela sam torte iz Azre i super su, obicna torta ima pristojnu cijenu, a zna li neko cijenu svadbene? Ipak bih nesto provjereno.
Njegova fotografija uhvati emociju. Odusevljena sam njegovim radom i znam da je najbolji, ili bar jedan od boljih.AmNa01 wrote:Meni je Jasmin bio edukator na jednoj Foto radionici. Vidjela sam dosta njegovih slika sa vjencanja i stvarno sam odusevljena. Nekako mu slike imaju dusu neces se pokajat sigurno.
Svadbena torta 2,5km po komadu mozda i da popusta josh na kolicinu, + se placa onaj stalak ali kad ga vratis vrati novac. Mada meni iskreno too much slaga, jer je okolo sve slag, tako je nama prosle godine rekla da radi samo slag okolo bez fondana isl, tako da se desilo da sam ja na toj svadbi jela samo slag (koji ne volim). Znaci ukus ok ovo je bila panama, na 3 sprata okolo samo slag i sitni cvjetici za 60 osoba je dosla sa tim stalkom oko 200km.Gospoda Ministarka wrote:Za fotografa, vec sam rekla, samo Jasmin ali, Agovic.Karen wrote:Gospoda Ministarka wrote: Znaci Torte&To![]()
Imas li vjencanicu?
Jela sam torte iz Azre i super su, obicna torta ima pristojnu cijenu, a zna li neko cijenu svadbene? Ipak bih nesto provjereno.
Nisam jos krenula u lov na vjencanicu, ali znam da je ponuda jako losa. Pratila sam na A.Sposa i imaju jako dobrih... ali ono sto je lijepo je 700 KM. Pogledat cu definitivno tu "Bijela dama".Majlo wrote:Za vjencanice ako niste zadovoljni izborom ili cijenama u Sa - Bijela dama Vitez 200 pa dalje (brendovi San Patrick, Elisabeth, Eddy K), narucuju i iz kataloga (samo to treba ranije) i siju, takodje BL i Mostar imaju super izbor.
Ili se pokusati dogovoriti sa Torte&To da naprave, recimo, tri razlicite torte pa ih na katove. Opet je jeftinije, a kvaliteta neupitna.Majlo wrote:Ja bih prije ako nema puno gostiju, i ako torta nije posebno zahtjevna tortu iz torte i to. (oni rade samo klasicne torte, ne radi u oblicima, u bojama)