Vjecno mlada

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

mamica papucarka

#1 Vjecno mlada

Post by mamica papucarka »

bombastican naslov :lol: ko iz zenskih casopisa :lol: :run:
ponukana ovim tekstom sa portala, rekoh da vas pitam sta radite (i da li uopce radite) sta za ocuvanje vase mladosti, kondicije ljepote, psihe, psihofizicke-ravnoteze :oops: :mrgreen: itd, itd
Skoro mi prica moja draga prijateljica i hvali se, kako je u 34 uspjela napravit premet :shock: :lol: Kaze, jedino ona od onih svih zena koje su sa njom na pilatesu se uspjela prebacit :lol: Sve u svrhu dobrodrzece 34-godisnjakinje :D nedje se baca tamo na Ilidzi :lol:
ova druga kupila nordijske stapove, pa stanca ovdje po parku. Ispusti djecu na ljulje i ona okolo kruzi. Na kraju joj je prisao tip i rekao joj da te stapove nepravilno koristi (fakat nisam znala da je to cijela nauka) i da se ne oslanja na njih ko kakva baba od 80 :lol: U pet recenica joj je tip (koji je ujedno profesor na obliznjem faksu) objasnio kako se pravilno koriste stapovi i sad zena pichi ko luda :oops: ja sam fakat do prije pola godine kontala da ti stapovi koriste za puko oslanjanje :lol:

Trenutno vec danima ne izlazim iz kuce i danas kada sam izasla fino mi se pocelo okretat :cry: I kontam da se natakarim na bicikl, dje cu po ovoj vrucini da se dje smandrljam. :run: Medjutim, vidim ove babe i djedovi ovdje kod mene se uredno vozaju (dio AT koji je poznat po skijalistima i sportistima i gdje se svak bavi nekim sportom) I to uz brdo, niz brdo :shock:Kontam, kad njih ne trefi, valjda nece ni mene koja sam 30 godina mladja :oops:

Muzea tetka ide na nekakav Zen Zun kako li vec i kaze :D da moze spavat kako idje na to :lol: Ono nesto, sastavi dlanove, pa okrece glavu sad u jednu, sad u drugu stranu :mrgreen: Onda stoji na jednoj nozi ko chaplja :D
ja se jedino mogu pohvalit da sam solidna bio lujka koja ne pusi, ne pije, ne travulja se... Cak sam se prsetala farba, pudere i sotale stetocine sto mechu zene rijetko pacam po sebi. Sve u cuvanju mladosti :lol: Jos samo slatkise da izbacim i sve pet :oops:

hajmo ostali sportisti, planinari, bio lujke, tuspaiste se :oops:

btw, zaboravih spomenut da fakat volim planinarenje, ali ne idemo bas cesto iz opravdanih razloga.
:roll:
vjesticanametli

#2 Re: Vjecno mlada

Post by vjesticanametli »

rolanje, paciklanje, nesminkanje, puno kafe i slatkisa, cigare...........al nejma samse za udebljat se :D 49 kg
kaze moja mama ne moze od pasjaluka :-)
mamica papucarka

#3 Re: Vjecno mlada

vjesticanametli wrote:rolanje, paciklanje, nesminkanje, puno kafe i slatkisa, cigare...........al nejma samse za udebljat se :D 49 kg
ejjj rolanje... e to mi nikad nije bilo jasno... sta ces od toga :lol: a vidim dosta se starki rola :lol:

moj muz se bavi mrdskim biciklizmom, uprokos tome sto ima koju kilu viska. ali, sav je zategnut. nema da biba :lol:
vjesticanametli

#4 Re: Vjecno mlada

pa ne radim nista da ocuvam liniju valjda sto se i ne debljam. rolam se zbog ceifa :D a paciklam kad me cojek i sin naćeraju :D probaj rolanje super je :D
*mima*

#5 Re: Vjecno mlada

Post by *mima* »

Posto sam ja starija koka.....moj recept je .....sto vise sexa sa mladim deckom...
Rambo-Amadeus

#6 Re: Vjecno mlada

Post by Rambo-Amadeus »

vjesticanametli wrote:rolanje, paciklanje, nesminkanje, puno kafe i slatkisa, cigare...........al nejma samse za udebljat se :D 49 kg
dje je iskopa (mislim na temu), tita ti?

p.s. mladji sam decko, pa eto, sta ja znam...
neprilagodjena

#7 Re: Vjecno mlada

Post by neprilagodjena »

mima wrote:Posto sam ja starija koka.....moj recept je .....sto vise sexa sa mladim deckom...

Ovo je super za moju liniju 8-)
Sto vise to bolje :D
mamica papucarka

#8 Re: Vjecno mlada

mima wrote:Posto sam ja starija koka.....moj recept je .....sto vise sexa sa mladim deckom...
dobro ba mima, sex se podrazumjeva. Normala :lol:

nego, rolanje mi je nekako sminkerski :D imam ja tuto kompleto biciklisticku opermu dole u podrumu, ali ja zaista ne mogu muza pratit po brdima. Nemam tako jaku kondiciju. Nekad se vozamo stazom po ravnici, ali uz brdo ja nikako ne mogu :lol:
kontam da kupimo ona kolica za djecu sto se prikace za bicikl, pa bi se tako mogli cesce vozat. Samo, meni ono nekako nesigurno izgleda, bas me strah...
mamica papucarka

#9 Re: Vjecno mlada

neprilagodjena wrote:

zene, pobrkale ste pojmove. Nije sve zbog linije, nego zbog kondicije, zdravlja, psihe... :oops:
neprilagodjena

#10 Re: Vjecno mlada

Post by neprilagodjena »

mamica papucarka wrote:
neprilagodjena wrote:

zene, pobrkale ste pojmove. Nije sve zbog linije, nego zbog kondicije, zdravlja, psihe... :oops:
Meni je sex dobar i za kondiciju i zdravlje :-) :-)
kao sto rekoh sto vise to bolje :-D :-D
vjesticanametli

#11 Re: Vjecno mlada

ja ba nije to linija hehehehehehheheheheh naravno kako da ne :D a sto su role sminka.............
explorer

#12 Re: Vjecno mlada

Post by explorer »

"Biciklarenje"!

3-4 puta sedmicno po 30-ak kilometara.

P.S. Jos uvijek cekam pozitivne efekte... :x
mamica papucarka

#13 Re: Vjecno mlada

explorer wrote:"Biciklarenje"!

3-4 puta sedmicno po 30-ak kilometara.

P.S. Jos uvijek cekam pozitivne efekte... :x
ako hoces da smrasa samo ces se u gromadu pretvorit. :D
*mima*

#14 Re: Vjecno mlada

Post by *mima* »

mamica papucarka wrote:
neprilagodjena wrote:

Nista ja draga nisam pobrkala..........redovan...cak i pretjeran sex....ponekad i razuzdan sex....jako utice na moju kondiciju...psihu....a Boga mi i na liniju....
Rambo-Amadeus

#15 Re: Vjecno mlada

Post by Rambo-Amadeus »

samo jos ovo da dodam

nema bolje dijete od heroinske dijete, garantovano se topis oko 50kg godisnje, za narudzbe se javite na PP... :idea:
*mima*

#16 Re: Vjecno mlada

Post by *mima* »

Rambo-Amadeus wrote:samo jos ovo da dodam

nema bolje dijete od heroinske dijete, garantovano se topis oko 50kg godisnje, za narudzbe se javite na PP... :idea:
Samo joint ponekad.
Rambo-Amadeus

#17 Re: Vjecno mlada

Post by Rambo-Amadeus »

mima wrote:

Samo joint ponekad.
i klackalica
*mima*

#18 Re: Vjecno mlada

Post by *mima* »

Rambo-Amadeus wrote:
mima wrote:

Samo joint ponekad.
i klackalica

Naravno.
mamica papucarka

#19 Re: Vjecno mlada

raja, ja mislim da ima dovoljno tema o sexu i drogama dole na Bez cenzure ;-)
neprilagodjena

#20 Re: Vjecno mlada

Post by neprilagodjena »

ok zahebanciju na stranu.

Ja volim da vozam biciklo,cak sam isla i na posao na biciklu i bilo je super.
Volim i da plivam kad imam vremena,volim i da setam po prirodi ali to nije bas nesto puno.
Rambo-Amadeus

#21 Re: Vjecno mlada

Post by Rambo-Amadeus »

neprilagodjena wrote:ok zahebanciju na stranu.

Ja volim da vozam biciklo,cak sam isla i na posao na biciklu i bilo je super.
Volim i da plivam kad imam vremena,volim i da setam po prirodi ali to nije bas nesto puno.

psto sam se svojevremeno bavio (a i sad sporadicno) sportovima snage i izgradnje/oblikovanja mogu da kazem da je plivanje sigurno mnogo bolje, efektivnije od bicikla jer se pokrece vise misicnih skupina, i trosi mnogo vise energije. Zto okanite se bicikala, nego pod br. 1. DIJETA (osnov osnova za mrsanje) i 2. plivanje ili cak trcanje (bolje od bicikla)
neprilagodjena

#22 Re: Vjecno mlada

Post by neprilagodjena »

Pokusala sam ja trcanje ali cim pocnem da trcim odma me nesto u prsima uhvati boljeti i jedva dodjem do zraka :-?
Rambo-Amadeus

#23 Re: Vjecno mlada

Post by Rambo-Amadeus »

neprilagodjena wrote:Pokusala sam ja trcanje ali cim pocnem da trcim odma me nesto u prsima uhvati boljeti i jedva dodjem do zraka :-?

hm, onda savjet br. 2 go visit a doctor :)
neprilagodjena

#24 Re: Vjecno mlada

Post by neprilagodjena »

Amadeus fala ti na savjetu ali bila sam i kaze da je to nista :-) :-)
Zato sam odlucila da se klonim trcanja sem ako je neophodno 8-)
Rambo-Amadeus

#25 Re: Vjecno mlada

Post by Rambo-Amadeus »

neprilagodjena wrote:Amadeus fala ti na savjetu ali bila sam i kaze da je to nista :-) :-)
Zato sam odlucila da se klonim trcanja sem ako je neophodno 8-)
...sto ti s obzirom na gore receno, opet, nece biti od velike pomoci ako nemas kondicije... :D
Post Reply