Vjeciti derbi Sarajevo-Zeljeznicar,najava,prognoze
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
pudlica
xon_sa wrote:Sta boli? Sto opet necete biti sampioni? Boli nego staSkoro wrote:To fakat mora da boli... a sta ce siroti strumfici drugoxon_sa wrote: Jadni posteni pitari
mora da boli jebote mora da boli....
vasa medjusobna tuca nakon prejakog suka sa zapada
-
cpt.picard
Aaaaaaaaaaaahahahha ko se javlja u pm. Pa vi ste se toliko tukli da ste se morali razdvojiti ko djeca, na 3 strane. zapad, sever i istok. Al ste se zato mlatili poslije utakmice.pudlica wrote:xon_sa wrote:Sta boli? Sto opet necete biti sampioni? Boli nego staSkoro wrote: To fakat mora da boli... a sta ce siroti strumfici drugo
mora da boli jebote mora da boli....
vasa medjusobna tuca nakon prejakog suka sa zapada
Sta to boli? To sto smo izgubili? Pa nismo mi kompleksasi ko vi jebo te. Normala da nam je zao sto smo izgubili al' jebi ga.
Ja cestitam na pobjedi. Ali sudija vam nije trebao. Ako niste onakvog zelju mogli pobjediti onda ste bas jadni do bola. Razlika izmedju sudjenja na derbiju i u orasju je ta sto sudija nije mora onoliko ofirno da silji jer je Zeljo losi.
-
PITARKA_SA
i...jeste saznali ko je smeker u vasim redovima?
je'l neko ovih dana vidjen u bordo jakni,ili slicno?
imate'l neki trag?
JE'L BOLI ? ? ? ? ? ? ?
je'l neko ovih dana vidjen u bordo jakni,ili slicno?
imate'l neki trag?
JE'L BOLI ? ? ? ? ? ? ?
-
pudlica
joj likova zapad se zna sta je i dobili ste zadacu opet sto se zapada tice,sudija je korektno sudija a to sto vas glavonja kapiten prica da nije faul sviran na nsaoj polovini je zato sto vi centra niste presli zato poklopite se i DRUGAAA LIGAAAA sad ce vas zrinjski dobiti i vidimo se za 2-3 godine ako se vratite u PL
- DaysleepeR
jel tko slusao Gredica sinoc kad kaze "za Želja" pa se brže bolje ispravi i reče "za Želju".
- Bl_ManiaC
E fakat pitari najgluplji ste.
Citavu sezonu vas nema,imate bljeskove ovako na DERBIJU.
Nekoliko baklji i parola,i mislite VI NAVIJACI najbolji
Gdje ste bili citavu sezonu,medusobne tuce bile NORMALA na svakoj vasoj utakmici na tribini.
A vise od 70 % PITARA na tekmi su bili DERBI navijaci,ima i takvih manijaka ali manje,RESPECT za momke na zapadu,a SJEVER nide veze,zao mi DINETA sto je bio na sjeveru
Toliko ste nafurani,e bas bi volio vidjet vase face AKO SLAVIJA vam otme titulu
JOS JEDNOM CESTITAM NA POBJEDI ZASLUZENOJ,SUDIJA DA JE BIO I NA ZELJINOJ STRANI NEBI POBJEDILI KAKO SU IGRACI IGRALI,NEMOGU SASTAVITI 2,3 KAKO TREBA.
ZELJO4ever
Citavu sezonu vas nema,imate bljeskove ovako na DERBIJU.
Nekoliko baklji i parola,i mislite VI NAVIJACI najbolji
Gdje ste bili citavu sezonu,medusobne tuce bile NORMALA na svakoj vasoj utakmici na tribini.
A vise od 70 % PITARA na tekmi su bili DERBI navijaci,ima i takvih manijaka ali manje,RESPECT za momke na zapadu,a SJEVER nide veze,zao mi DINETA sto je bio na sjeveru
Toliko ste nafurani,e bas bi volio vidjet vase face AKO SLAVIJA vam otme titulu
JOS JEDNOM CESTITAM NA POBJEDI ZASLUZENOJ,SUDIJA DA JE BIO I NA ZELJINOJ STRANI NEBI POBJEDILI KAKO SU IGRACI IGRALI,NEMOGU SASTAVITI 2,3 KAKO TREBA.
ZELJO4ever
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
momak koji je pretucen medju navijacima Zelje je u veoma teskom stanju
krvarenja u mozgu i ako se ikad probudi iz kome nece biti nista drugo nego biljka
jebo vas i zeljo i sarajevo i seljacka prica o furanju na uzasni nivo ove usrane lige
koji ste vi idioti to je cudno
krvarenja u mozgu i ako se ikad probudi iz kome nece biti nista drugo nego biljka
jebo vas i zeljo i sarajevo i seljacka prica o furanju na uzasni nivo ove usrane lige
koji ste vi idioti to je cudno
-
Celicna_saka
Nemojte vi o pameti majke ti jer kako se ono kaze "uvijek korak ispred vas".
A ovaj dzin roderbijev junak sto kenja o tuci, mislim neka se zapita kakvi su mu drugovi sa tribine kada su u stanju skoro pa ubiti momka samo zbog provaljene parole i kretenskog ega.
Jebote, to mora da boli.
A ovaj dzin roderbijev junak sto kenja o tuci, mislim neka se zapita kakvi su mu drugovi sa tribine kada su u stanju skoro pa ubiti momka samo zbog provaljene parole i kretenskog ega.
Jebote, to mora da boli.
- Fiore
#311 we
Sad znate da nema zajebancije sa manijacima.. nije nam vjerovala ni banda koja sebe naziva policijom rs... Zeljo je ko drzava,ko je izda-prijeki sud!
Pitari ne znaju koliko imaju izdajnika u svojim redovima i kao takvi gube puno toga.. jebote u Banjaluci su znali i vase tablice na busu prije nego sto cete doci.,a komoli koliko vas dolazi... I savjet pitarima: maknite MAI-a on vam je onako najkriticniji uzima vam dosta i jos vas povali iza
Pitari ne znaju koliko imaju izdajnika u svojim redovima i kao takvi gube puno toga.. jebote u Banjaluci su znali i vase tablice na busu prije nego sto cete doci.,a komoli koliko vas dolazi... I savjet pitarima: maknite MAI-a on vam je onako najkriticniji uzima vam dosta i jos vas povali iza
-
Celicna_saka
#313 Re: we
Glupane, svog ste covjeka urnisali, a o izdaji nemojte vi komentarisati nego se uozbiljete. Hvala na dobronamjernim savjetima oko Mai-a, otvorio si nam oci.Fiore wrote:Sad znate da nema zajebancije sa manijacima.. nije nam vjerovala ni banda koja sebe naziva policijom rs... Zeljo je ko drzava,ko je izda-prijeki sud!
-
Skoro
U pravu si, Slavija nam jedino moze OTETI titulu i u tome se sa njima, sirokim i ostalim politickim zamorcadima stvarno ne mozemo boriti. Mi imamo teren i tu smo do sada svima pokazali ko smo i sta smo.Bl_ManiaC wrote: Toliko ste nafurani,e bas bi volio vidjet vase face AKO SLAVIJA vam otme titulu![]()
Sto se tice tribina nas istok i zapad su samo pokazatelj koliko nas ima. Na prosjecnim utakmicama dolazi oko 3.000 ljudi i 90% se radi o predratnim hordasima sa sjevera. zato mi jedini imamo navijanje na vise tribina sto se naravno najbolje manifestira u derbiju i drugim velikim utakmicama.
Ali, vi prvo probajte dostici nas nivo sa parolama pa se za ostalo cujemo....nekad...za par godina...decenija
-
kerot
smiješan si, evo reci konkretno nije svirao to i to, nemoj mucat ko onaj tvoj glavati ekonomista, i brinite se vi za sebe eto vam Matka u subotu a on voli grbavicu pravo, i efikasan je na njoj pogotovo oko 80 minute.pančo wrote:sudija jest šiljio to se moglo vidjeti....
čestitke pitarima na pobjedi ,samo kad skontas da je slavija na 3 boda od vas a jelić na vlasti,teško će vam biti do titule !!!
-
kerot
#320 Re: we
boli, jebi ga, mora da boli, s kim želju igra u srijedu ili oni odmaraju????Fiore wrote:ko visoko leti nisko pada.. pitari pazite se kupa i dalje..
-
kerot
jeli to onaj što igra za ŽELJA???Edin H. wrote:Sramotno je da FK Sarajevo zeli dobiti titulu uz pomoc pristrasnih sudija kao sto se pokazalo u utakmici sa Zaeljeznicarom![]()
Eto ko nije vjerovao da su sudije bile pristrasne imao je priliku da poslusa izjavu Gredica sinoc na TV-u
-
pančo
paša moj, hoćes minute i sudionike da ti navedem?
nemam baš toliko vremena!!!
ako smo bili na istoj utakmici, a bili smo ,moglo se vidjet na čiju je stranu šiljio, samo pogledaj moj post, nisam rekao da je suđenje bilo presudno za vašu pobjedu jer nije! da se brinem za vas i ne brinem samo ne bih volio niti se radovao da istočne komšije uzmu titulu!
kao što ste vi one godine za leotar !!!
nemam baš toliko vremena!!!
ako smo bili na istoj utakmici, a bili smo ,moglo se vidjet na čiju je stranu šiljio, samo pogledaj moj post, nisam rekao da je suđenje bilo presudno za vašu pobjedu jer nije! da se brinem za vas i ne brinem samo ne bih volio niti se radovao da istočne komšije uzmu titulu!
kao što ste vi one godine za leotar !!!