Vjeciti derbi Sarajevo-Zeljeznicar,najava,prognoze
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Majstorinho
#1 Vjeciti derbi Sarajevo-Zeljeznicar,najava,prognoze
U subotu se igra na kosevu vjeciti derbi izmedju Sarajeva i Zelje.Tekma pocinje u 20:00 h.Cijene ulaznica su 3 KM (tribina sjever), 5 (jug,jos jedan dokaz da uprava Sarajeva nije ciganska kao Zeljina), 7 (istok) i 10 (zapad).Kakve su vase prognoze?Ko ima vece sanse za pobjedu?
Igrac Zelje,Amir Spahic je rekao u "Oslobodjenju" da je Zeljo najspremniji u ligi,i da mogu savladati svakog protivnika,uz fer sudjenje.Naravno,mladi Spahic malo bunca,pa mu necemo zamjeriti...
Igrac Zelje,Amir Spahic je rekao u "Oslobodjenju" da je Zeljo najspremniji u ligi,i da mogu savladati svakog protivnika,uz fer sudjenje.Naravno,mladi Spahic malo bunca,pa mu necemo zamjeriti...
-
prleitihi
#5 Re: Vjeciti derbi Sarajevo-Zeljeznicar,najava,prognoze
da mi štrumfovi opet ne odu na pogrešan stadion..Majstorinho wrote:U subotu se igra na kosevu vjeciti derbi izmedju Sarajeva i Zelje.Tekma pocinje u 20:00 h.
-
xon_sa
#6 Re: Vjeciti derbi Sarajevo-Zeljeznicar,najava,prognoze
Prepali se da opet ne ostanete kratkih rukavaMajstorinho wrote:U subotu se igra na kosevu vjeciti derbi izmedju Sarajeva i Zelje.Tekma pocinje u 20:00 h.Cijene ulaznica su 3 KM (tribina sjever), 5 (jug,jos jedan dokaz da uprava Sarajeva nije ciganska kao Zeljina), 7 (istok) i 10 (zapad).Kakve su vase prognoze?Ko ima vece sanse za pobjedu?
-
Majstorinho
Zapadstidljiv wrote:Gdje da ja idem sa salom Juventusa ??Jug, Sjever, Istok ili Zapad??
![]()
-
pudlica
cek jel sad moramo trpiti ove napaljene TE EM-ove kako ce nas ubiti 0:2 i vise,kao i za kup pa ga popusili.prodjite se te price ako bude rega sudjenje pisite 3 boda SARAJEVO jer jednostavno smo najjaci u ligi a koliko ste vi jadni dokaz je leotar 3:0
- Krigla_Sa
ma vi ste inace ono u poziciji da prodajete utakmicehemac wrote:Nadam se da samo da nismo prodali utakmicu kitarima, jug će biti pun nadam se i ostatak stadiona, ako bude fer i korektna utakmica kitari su donji!
bezbeli davno rijesili opstanak
-
Majstorinho
Ma sve sumnje u namjestanju derbija su otklonjene u 1/4 finalu kupa,kad je FCS dobio strumfove 3-2.Nece biti prodano,samo ce bit nova 3 boda za FC SARAJEVO UNITEDKrigla_Sa wrote:ma vi ste inace ono u poziciji da prodajete utakmicehemac wrote:Nadam se da samo da nismo prodali utakmicu kitarima, jug će biti pun nadam se i ostatak stadiona, ako bude fer i korektna utakmica kitari su donji!![]()
bezbeli davno rijesili opstanak
-
Skoro
hemac wrote:Nadam se da samo da nismo prodali utakmicu kitarima, jug će biti pun nadam se i ostatak stadiona, ako bude fer i korektna utakmica kitari su donji!
Ma no sikiriki, mi odradimo Posusje i vama damo stogod, da vam se nadje jer dolazi i Zepce za par hefti na Grbavicu pa da ne bude svasta
- denny84
#16 Re: Vjeciti derbi Sarajevo-Zeljeznicar,najava,prognoze
sta je ba, pa jel i vama istok uvijek 5 km na grbavici... a zna se da ste vi prvi poceli sa tim "ciganskim" cijenama karata.Majstorinho wrote:U subotu se igra na kosevu vjeciti derbi izmedju Sarajeva i Zelje.Tekma pocinje u 20:00 h.Cijene ulaznica su 3 KM (tribina sjever), 5 (jug,jos jedan dokaz da uprava Sarajeva nije ciganska kao Zeljina), 7 (istok) i 10 (zapad).Kakve su vase prognoze?Ko ima vece sanse za pobjedu?
-
Majstorinho
#17 Re: Vjeciti derbi Sarajevo-Zeljeznicar,najava,prognoze
Ma jarane, u pitanju je tribina s najvjernijim navijacima.Sjever i jug.Jest istok 5 KM.Ali,sjever je 10 KM.Ja sam isao na derbije kad ste nam vi znali nabit cijenu 15 KM.Zadnja dva derbija sam kupio kartu za sjever na grbavici,10 KM,i morao sam ici na istok,jer me nisu pustili na sjever,zbog onog malog prostora sto nam dajete,ko da smo kokoske.Lopovi,prodali previse sjevernih karata nama pitarima.Ali nema veze,ta zadnja dva derbija ste popushili macka.Matko 0-1, i Zeka 0-1.Na kraju mirna Bosna.denny84 wrote:sta je ba, pa jel i vama istok uvijek 5 km na grbavici... a zna se da ste vi prvi poceli sa tim "ciganskim" cijenama karata.Majstorinho wrote:U subotu se igra na kosevu vjeciti derbi izmedju Sarajeva i Zelje.Tekma pocinje u 20:00 h.Cijene ulaznica su 3 KM (tribina sjever), 5 (jug,jos jedan dokaz da uprava Sarajeva nije ciganska kao Zeljina), 7 (istok) i 10 (zapad).Kakve su vase prognoze?Ko ima vece sanse za pobjedu?
-
xon_sa
#18 Re: Vjeciti derbi Sarajevo-Zeljeznicar,najava,prognoze
Ti bi da uporedjujes sjever grbavice za 15 KM i jug koseva za 20 KMMajstorinho wrote:Ma jarane, u pitanju je tribina s najvjernijim navijacima.Sjever i jug.Jest istok 5 KM.Ali,sjever je 10 KM.Ja sam isao na derbije kad ste nam vi znali nabit cijenu 15 KM.Zadnja dva derbija sam kupio kartu za sjever na grbavici,10 KM,i morao sam ici na istok,jer me nisu pustili na sjever,zbog onog malog prostora sto nam dajete,ko da smo kokoske.Lopovi,prodali previse sjevernih karata nama pitarima.Ali nema veze,ta zadnja dva derbija ste popushili macka.Matko 0-1, i Zeka 0-1.Na kraju mirna Bosna.
Ostali ste jednom kratkih rukava zbog kurchenja zato vise ne smijete nabijat cijene...
-
Celicna_saka
#19 Re: Vjeciti derbi Sarajevo-Zeljeznicar,najava,prognoze
Jug Koseva pruza daleko veci komfor, u cemu je problem osim landzine ciganstine?xon_sa wrote:Ti bi da uporedjujes sjever grbavice za 15 KM i jug koseva za 20 KMMajstorinho wrote:Ma jarane, u pitanju je tribina s najvjernijim navijacima.Sjever i jug.Jest istok 5 KM.Ali,sjever je 10 KM.Ja sam isao na derbije kad ste nam vi znali nabit cijenu 15 KM.Zadnja dva derbija sam kupio kartu za sjever na grbavici,10 KM,i morao sam ici na istok,jer me nisu pustili na sjever,zbog onog malog prostora sto nam dajete,ko da smo kokoske.Lopovi,prodali previse sjevernih karata nama pitarima.Ali nema veze,ta zadnja dva derbija ste popushili macka.Matko 0-1, i Zeka 0-1.Na kraju mirna Bosna.
Ostali ste jednom kratkih rukava zbog kurchenja zato vise ne smijete nabijat cijene...
-
xon_sa
#20 Re: Vjeciti derbi Sarajevo-Zeljeznicar,najava,prognoze
20 KMCelicna_saka wrote:Jug Koseva pruza daleko veci komfor, u cemu je problem osim landzine ciganstine?xon_sa wrote:Ti bi da uporedjujes sjever grbavice za 15 KM i jug koseva za 20 KMMajstorinho wrote:Ma jarane, u pitanju je tribina s najvjernijim navijacima.Sjever i jug.Jest istok 5 KM.Ali,sjever je 10 KM.Ja sam isao na derbije kad ste nam vi znali nabit cijenu 15 KM.Zadnja dva derbija sam kupio kartu za sjever na grbavici,10 KM,i morao sam ici na istok,jer me nisu pustili na sjever,zbog onog malog prostora sto nam dajete,ko da smo kokoske.Lopovi,prodali previse sjevernih karata nama pitarima.Ali nema veze,ta zadnja dva derbija ste popushili macka.Matko 0-1, i Zeka 0-1.Na kraju mirna Bosna.
Ko je tu cigan? Uglavnom oglabali ste ga jednom zbog toga zato sad pssst.
-
Celicna_saka
#21 Re: Vjeciti derbi Sarajevo-Zeljeznicar,najava,prognoze
Cigani ste vi za onaj usrani cosak ste naplacivali 15 km, tek kad smo mi pukli cijene onda ste vi kao izbojkotovali (kokuzi) i od tada su normalnije cijene na golubarniku.xon_sa wrote:20 KMCelicna_saka wrote:Jug Koseva pruza daleko veci komfor, u cemu je problem osim landzine ciganstine?xon_sa wrote: Ti bi da uporedjujes sjever grbavice za 15 KM i jug koseva za 20 KM
Ostali ste jednom kratkih rukava zbog kurchenja zato vise ne smijete nabijat cijene...![]()
Ko je tu cigan? Uglavnom oglabali ste ga jednom zbog toga zato sad pssst.
-
Skoro
Komsinice zar to treba pitati uopste?mIRCerka wrote:Molim autora teme da promijeni naslov u "hajmo se naprdjivati ko je veci cigan sa cijenom karata za derbi"
Ne bez sale, ipak naplatiti 5 KM za VAS istok je kradja samo takva, pa i rudar iz ugljevika za 10x bolje uslove naplacivao je 3 KM
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
blahblahblahblahSkoro wrote:Komsinice zar to treba pitati uopste?mIRCerka wrote:Molim autora teme da promijeni naslov u "hajmo se naprdjivati ko je veci cigan sa cijenom karata za derbi"![]()
Ne bez sale, ipak naplatiti 5 KM za VAS istok je kradja samo takva, pa i rudar iz ugljevika za 10x bolje uslove naplacivao je 3 KM
hocemo na kafu prije utakmice a?
-
xon_sa
Da ne bi dzaba?Skoro wrote:Komsinice zar to treba pitati uopste?mIRCerka wrote:Molim autora teme da promijeni naslov u "hajmo se naprdjivati ko je veci cigan sa cijenom karata za derbi"![]()
Istocna i zapadna tribina su u pravilu skuplje od ovih iza gola. Ali eto mi smo "cigani" pa vam naplatimo isto onoliko koliko placaju navijaci Zelje na jugu. Kad ce se to desiti na Kosevu? Da odmah odgovorim - nikad. Sami zakljucite ko je cigan. U ostalom vi ste poceli sa cizanjem cijena karata pa ste zato dobili po nosu.