Vizija SDA i buducnost drzave

KemoM

#1 Vizija SDA i buducnost drzave

Post by KemoM »

Zvanicna prica je EU, evroatlanske integracije i slicno medjutim i u pricama je to sve manje i manje. Kad su se Bakir i Tihic zadnji put sreli sa nekim evropskim politicarima? Samo hoda po svijetu i otvara dzamije. Nista drugo. Kakvu oni drzavu zele?

Kakvu drzavu jedan Alija Budnjo zeli? Da smo dio EU on bi danas bio elektricar. Sta je u ovoj fildzan drzavi? Alija Budnjo, clan SDA, bivsi elektricar, je samoproglaseni Beg. Drzi nekoliko hotela (a prije rata nije imo nista) u kojima iskoristava radnika. Vozi Porsea

Kakvu drzavu Esed Radeljas zeli? Ovaj nepismeni primitivac danas, zahvalujuci SDA, vozi BMW X6. Samoproglaseni boziji poslanik.

Mislim da je ocito da SDA zeli onaj ciganski sistem koji postoji i arapskim drzavama. Imas 2% seikova (kod nas begovi) koji vladaju i rade sta hoce dok ostali mole za 50KM da djeci kupe skolsku opremu. Malo malo ovi nasi begovi naprave dzamiju da im se hvalimo, bas kao u ciganskom svijetu arapskih zemalja. Zbog dzamija i spominjanje Boga nas nepismeni narod ih brani. Danas sutra ce neko digniti glas sto primitivac Alija Budnjo iskoristava nase sestre ali ce ga napasti narod. Ono nase: "Sta si ti uradio za drzavu?", "ko si ti da napadas aliju?" i naravno "te cure su kurve nije Alija "Ali-beg" kriv".

Ni Bakira nesmije kritikovati jer on cesto spominje Alaha a ponekad nam soli pamet o halal zivotu. Znaci svaka kritika protiv SDA i ciganskog sistema arapskih drzava je islamofobija.

Image

Mi i EU? :lol:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#2 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by prljavi Hare »

Sad će tebi odgovoriti da si narkoman,mrziš džamiju i ko si ti da komentarišeš o neimaru Budnji,
a čovjeka i ne poznaješ. :lol: :lol: :lol:

P.S.Jah,i Tito je kriv za sve! :mrgreen:
sema911s

#3 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by sema911s »

prljavi Hare wrote:Sad će tebi odgovoriti da si narkoman,mrziš džamiju i ko si ti da komentarišeš o neimaru Budnji,

nije tito kriv vec je kriva komunisticka partija okruga donji mihovljani
KemoM

#4 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by KemoM »

prljavi Hare wrote:Sad će tebi odgovoriti da si narkoman,mrziš džamiju i ko si ti da komentarišeš o neimaru Budnji,

I da Ali-Beg Budnjo nije vlastnik svog Porsea nego banka :oops:
Shahab

#5 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by Shahab »

JThomas

#6 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by JThomas »

evo ja bih vrlo rado primio na korištenje jednu porsche panameru, neka banka ostane vlasnik, ja nemam kompleksa šta će pisati u saobraćajnoj :oops:
Paranoid

#7 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by Paranoid »

JThomas wrote:evo ja bih vrlo rado primio na korištenje jednu porsche panameru, neka banka ostane vlasnik, ja nemam kompleksa šta će pisati u saobraćajnoj :oops:
Pa može ako imaš mogućnost da banci ostaviš "polog" i mjesečnu ratu, takodje na korištenje.. 8-) takodje vlasničku ne možeš imati jer ostaje deponovana u banci...jbt..kako jednostavno ha??

Možeš takodje da imaš i 1 milion KM, ako možeš da plaćaš recimo ratu od 12 000 KM...

može... 8-)

Ali ako npr. imaš firmu ili plaću (ili jemca) koja ne može da podnese te obaveze onda "dzaba krečiš"...
VjecitiStudent

#8 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by VjecitiStudent »

"U se, na se i poda se"
_majevica_

#9 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by _majevica_ »

Vizija SDA i buducnost drzave

Nema pozitivne vizije u SDA...ima samo vizija kako opljackati narod i drzavu...bez obzira na posljedice po narod
i drzavu BiH.
bogumila

#10 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by bogumila »

ti kemo nisi dobar
Shahab

#11 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by Shahab »

bogumila wrote:ti kemo nisi dobar
Svaka istina je TEŠKA...Ako ti je istina bitna, pogledaj oko sebe i demantuj barem jednu tezu koju je napisao u uvodnom postu.
Havatar

#12 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by Havatar »

KemoM wrote:Zvanicna prica je EU, evroatlanske integracije i slicno medjutim i u pricama je to sve manje i manje. Kad su se Bakir i Tihic zadnji put sreli sa nekim evropskim politicarima? Samo hoda po svijetu i otvara dzamije. Nista drugo. Kakvu oni drzavu zele?

Kakvu drzavu jedan Alija Budnjo zeli? Da smo dio EU on bi danas bio elektricar. Sta je u ovoj fildzan drzavi? Alija Budnjo, clan SDA, bivsi elektricar, je samoproglaseni Beg. Drzi nekoliko hotela (a prije rata nije imo nista) u kojima iskoristava radnika. Vozi Porsea

Kakvu drzavu Esed Radeljas zeli? Ovaj nepismeni primitivac danas, zahvalujuci SDA, vozi BMW X6. Samoproglaseni boziji poslanik.

Mislim da je ocito da SDA zeli onaj ciganski sistem koji postoji i arapskim drzavama. Imas 2% seikova (kod nas begovi) koji vladaju i rade sta hoce dok ostali mole za 50KM da djeci kupe skolsku opremu. Malo malo ovi nasi begovi naprave dzamiju da im se hvalimo, bas kao u ciganskom svijetu arapskih zemalja. Zbog dzamija i spominjanje Boga nas nepismeni narod ih brani. Danas sutra ce neko digniti glas sto primitivac Alija Budnjo iskoristava nase sestre ali ce ga napasti narod. Ono nase: "Sta si ti uradio za drzavu?", "ko si ti da napadas aliju?" i naravno "te cure su kurve nije Alija "Ali-beg" kriv".

Ni Bakira nesmije kritikovati jer on cesto spominje Alaha a ponekad nam soli pamet o halal zivotu. Znaci svaka kritika protiv SDA i ciganskog sistema arapskih drzava je islamofobija.

Image

Ovo sto ti pises je razisam i to dupli , prvo nazivanje arapskih drzava ciganskim i naroda koji tamo zivi ciganskim i drugo koriscenje imena jednog naroda koje je uvrjedljivo za pripadnike tog naroda da bi se okaljao drugi narod
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#13 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by antimobbing »

Shahab wrote:
Svaka istina je TEŠKA...Ako ti je istina bitna, pogledaj oko sebe i demantuj barem jednu tezu koju je napisao u uvodnom postu.
Upravo tako @Shahab. Mi Bošnjaci prvo treba da se suočimo sa istinom jer dosta je više patoloških laži bezdušnih psihopata bez normalnih ljudskih osjećanja kao što su grižnja savjesti i empatija prema vlastitom narodu, a koji nas vode u propast decenijima. Evo, otiđi u bilo koje Hrvatsko selo pored kojeg se nalazi Bošnjačko i sve će ti biti jasno. Prvo što ćeš primijetiti u Bošnjakom selu jeste, uska cesta između kuća kojom se jedva prolazi što govori o uskogrudnosti i sebičnosti koja vlada u našem narodu. Na drugoj strani imaš duplo široke ulice i lijepo uređena dvorišta. Možeš reći, to su sasvim nevažne sitnice ali to zaista govori dosta o mentalitetu i karakteru našeg naroda. Međutim, mi Bošnjaci kao narod imamo dosta dobrih ljudskih osobina ali isto tako imamo generiran negativni ljudski faktor unutar našeg neobrazovanog naroda koji nam razvlači pamet već dvadeset godina. Najveći neprijatelj Bošnjačkog naroda je veliki stepen neobrazovanosti naše populacije iz koje proizlazi ovolika primitivnost ''šuti i trpi'' i zbog čega smo pogodno tlo za eksploataciju svake vrste.
KemoM

#14 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by KemoM »

Havatar wrote:
KemoM wrote:Zvanicna prica je EU, evroatlanske integracije i slicno medjutim i u pricama je to sve manje i manje. Kad su se Bakir i Tihic zadnji put sreli sa nekim evropskim politicarima? Samo hoda po svijetu i otvara dzamije. Nista drugo. Kakvu oni drzavu zele?

Image

Ovo sto ti pises je razisam i to dupli , prvo nazivanje arapskih drzava ciganskim i naroda koji tamo zivi ciganskim i drugo koriscenje imena jednog naroda koje je uvrjedljivo za pripadnike tog naroda da bi se okaljao drugi narod
Procitaj definiciju rasizma. Ja nisam reko da su arapi ciganski narod, sto lazes?

Ja sam reko da arapske drzave imaju ciganski sistem (piramidna struktura gdje vodje voze skupa auta, koriste kokain i seksualno iskoristavaju maloljetnice dok ostali pate i sute). To ti je standardni sistem u drzavama arapskog svijeta i san SDA. Sto bi se nepismeni sin Alije Budnje borio u zivotu kada trenutno ima sve? Tu je droga, kes, prostitucija a ni policija mu nemoze nista jer mu je Babo beg od Sa do Ze.
Havatar

#15 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by Havatar »

antimobbing wrote:
Shahab wrote:
Upravo tako @Shahab. Mi Bošnjaci prvo treba da se suočimo sa istinom jer dosta je više patoloških laži bezdušnih psihopata bez normalnih ljudskih osjećanja kao što su grižnja savjesti i empatija prema vlastitom narodu, a koji nas vode u propast decenijima. Evo, otiđi u bilo koje Hrvatsko selo pored kojeg se nalazi Bošnjačko i sve će ti biti jasno. Prvo što ćeš primijetiti u Bošnjakom selu jeste, uska cesta između kuća kojom se jedva prolazi što govori o uskogrudnosti i sebičnosti koja vlada u našem narodu. Na drugoj strani imaš duplo široke ulice i lijepo uređena dvorišta. Možeš reći, to su sasvim nevažne sitnice ali to zaista govori dosta o mentalitetu i karakteru našeg naroda. Međutim, mi Bošnjaci kao narod imamo dosta dobrih ljudskih osobina ali isto tako imamo generiran negativni ljudski faktor unutar našeg neobrazovanog naroda koji nam razvlači pamet već dvadeset godina. Najveći neprijatelj Bošnjačkog naroda je veliki stepen neobrazovanosti naše populacije iz koje proizlazi ovolika primitivnost ''šuti i trpi'' i zbog čega smo pogodno tlo za eksploataciju svake vrste.
Isti broj neobrazovanih je i medju Hrvatima i oni se po nicemu ne razlikuju od ostalih naroda sa Balkana
Havatar

#16 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by Havatar »

KemoM wrote:
Havatar wrote:

Image

Procitaj definiciju rasizma. Ja nisam reko da su arapi ciganski narod, sto lazes?

Ja sam reko da arapske drzave imaju ciganski sistem (piramidna struktura gdje vodje voze skupa auta, koriste kokain i seksualno iskoristavaju maloljetnice dok ostali pate i sute). To ti je standardni sistem u drzavama arapskog svijeta i san SDA. Sto bi se nepismeni sin Alije Budnje borio u zivotu kada trenutno ima sve? Tu je droga, kes, prostitucija a ni policija mu nemoze nista jer mu je Babo beg od Sa do Ze.
Kako nije rasizam kad kazes ciganski . Prvo to je pogrdan naziv za Rome a drugo zbog cega ciganski jesul to Romi manje ljudi pa da sa njima izjednacavas ono sto ti mislis da je lose :?:
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#17 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by antimobbing »

Havatar wrote:Isti broj neobrazovanih je i medju Hrvatima i oni se po nicemu ne razlikuju od ostalih naroda sa Balkana
Ne bih baš rekao da je tako. Starije generacije veoma dobro znaju koliko su Hrvati i Srbi ulagali u obrazovanje prije rata za razliku od naših Bošnjaka koji su decenijima ulagali u mrtvi kapital u vidu kuća na tri sprata po Buća i Buljakovom potoku, a koje ovih zadnjih decenija zjape prazne. Također, mi Bošnjaci smo opće poznati po uskogrudnosti i sebičnosti, za razliku od druga dva naroda. Zbog toga, hajdemo malo otvoriti oči jedni drugima i za razliku kao što smo radili do sada, konačno počnimo govoriti istinu i demaskirati ove patološke lažove i psihopate koje zloupotrebljavaju našu vjeru i eksploatiraju naš Bošnjački narod razvučene pameti. Vizija SDA je održavanje uspostavljenog Begovata i statusa que u kojem 2 miliona siromašnih i prezaduženih Bošnjaka bez države su sabijeni u Sarajevsko-Zeničku kotlinu unutar njihovog privatnog Feuda, gdje će pojedinci biti u ulogama Begova i Aga, a svi ostali ''Fukara'' ili ''Svjetina'' koja 'kmeči' i moli ih za milost i mrvice koje padaju sa njihovog SDA stola prepunog hrane, za kojim orgijaju.
Last edited by antimobbing on 24/09/2013 15:13, edited 1 time in total.
Havatar

#18 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by Havatar »

antimobbing wrote:
Havatar wrote:Isti broj neobrazovanih je i medju Hrvatima i oni se po nicemu ne razlikuju od ostalih naroda sa Balkana
Ne bih baš rekao da je tako. Starije generacije veoma dobro znaju koliko su Hrvati i Srbi ulagali u obrazovanje prije rata za razliku od naših Bošnjaka koji su decenijima ulagali u mrtvi kapital u vidu kuća na tri sprata po Buća i Buljakovom potoku, a koje ovih zadnjih decenija zjape prazne. Također, mi Bošnjaci smo opće poznati po uskogrudnosti i sebičnosti, za razliku od druga dva naroda. Zbog toga, hajdemo malo otvoriti oči jedni drugima i za razliku kao što smo radili do sada, konačno počnimo govoriti istinu i demaskirati ove patološke lažove i psihopate koje zloupotrebljavaju našu vjeru i eksploatiraju naš Bošnjački narod razvučene pameti.
Nije tacno da je kod nas veca uskogrudost i sebicnost posto kod nas postoji nesto sto se zove merhamet a sto se tice obrazovanja procenat neobrazovanih je podjednako velik kod svih. Ono sto Bosnjake koci je veliki broj intelektualaca koji rade protiv svog naroda zbog osjecaja inferiornosti u odnosu na Srbe i Hrvate .
_majevica_

#19 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by _majevica_ »

Havatar wrote:
antimobbing wrote:
Ne bih baš rekao da je tako. Starije generacije veoma dobro znaju koliko su Hrvati i Srbi ulagali u obrazovanje prije rata za razliku od naših Bošnjaka koji su decenijima ulagali u mrtvi kapital u vidu kuća na tri sprata po Buća i Buljakovom potoku, a koje ovih zadnjih decenija zjape prazne. Također, mi Bošnjaci smo opće poznati po uskogrudnosti i sebičnosti, za razliku od druga dva naroda. Zbog toga, hajdemo malo otvoriti oči jedni drugima i za razliku kao što smo radili do sada, konačno počnimo govoriti istinu i demaskirati ove patološke lažove i psihopate koje zloupotrebljavaju našu vjeru i eksploatiraju naš Bošnjački narod razvučene pameti.
Nije tacno da je kod nas veca uskogrudost i sebicnost posto kod nas postoji nesto sto se zove merhamet a sto se tice obrazovanja procenat neobrazovanih je podjednako velik kod svih. Ono sto Bosnjake koci je veliki broj intelektualaca koji rade protiv svog naroda zbog osjecaja inferiornosti u odnosu na Srbe i Hrvate .
Zalosno..al vecinom se merhamet Bosnjaka sveo na sergije i davanje vitara u mjesecu ramazanu...
antimobbing

#20 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by antimobbing »

Havatar wrote: Nije tacno da je kod nas veca uskogrudost i sebicnost posto kod nas postoji nesto sto se zove merhamet a sto se tice obrazovanja procenat neobrazovanih je podjednako velik kod svih. Ono sto Bosnjake koci je veliki broj intelektualaca koji rade protiv svog naroda zbog osjecaja inferiornosti u odnosu na Srbe i Hrvate.
Upravo tako, kod nas postoji merhamet ali naš neobrazovani i primitivni Bošnjački narod uopće ne poznaje svoju vjeru i pogrešno shvaća pravo značenje merhameta. Prema zulumćarima-psihopatima koji u svome biću uopće nemaju merhameta (grižnje savjesti i suosjećanja prema vlastitom narodu) grijeh je, prije svega prema sebi, imati merhameta.
Paranoid

#21 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by Paranoid »

antimob... uzmi
Image

Kad si gladan nisi svoj.. better?
antimobbing

#22 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by antimobbing »

@Paranoid,
Naravno da nisam sav svoj ali ko je to 'dobar' u ovom njihovom privatnom SDA Feudu, u kojem smo svi kolektivno nas 2 miliona Bošnjaka zatvoreni i izolirani od čitavog svijeta već dvadeset godina? Drugo, iskreno bih volio i bio sretan da mi napišeš činjenice kako bi shvatio da nisam upravu. Međutim, mislim da mi Bošnjaci, konačno se moramo probuditi iz ovog sna i suočiti sa bolnom istinom i činjenicama. Ljudi koji govore istinu stradaju ali još više stradaju oni koji sakrivaju i ne govore istinu iz straha od (ne)ljudi.
Kikibombona

#23 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by Kikibombona »

Nema rahatluka bez SDA.

SDA ne vole ovi navodno urbani slojevi, metalci, pankeri, multi ovo - ono, narkomani, kockari, bogohulnici i ostali koji nanose stetu bosnjackoj tradicionalnoj porodici. :D

Izgubljene duse. :izet:
Paranoid

#24 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by Paranoid »

antimobbing wrote:@Paranoid,
Naravno da nisam sav svoj ali ko je 'dobar' kad smo kolektivno zatvoreni i izolirani od čitavog svijeta u ovom njihovom privatnom SDA Feudu već dvadeset godina? Drugo, iskreno bih volio i bio sretan da mi napišeš činjenice kako bi shvatio da nisam upravu. Međutim, mislim da mi Bošnjaci, konačno se moramo probuditi iz ovog sna i suočiti sa bolnom istinom i činjenicama. Ljudi koji govore istinu stradaju ali još više stradaju oni koji sakrivaju i ne govore istinu iz straha od (ne)ljudi.
Nisi u pravu...sve dok se ne nadju iza rešetaka.

Ni Sanader nije bio kriv sve do momenta isčitavanja presude i sudijskog lupanja čekićem.. Sve dok ne budemo vidjeli argumentovane presude za sve koji su se bavili kriminalom i okoristili se preko stranke, možemo samo da trubimo...
Chisum

#25 Re: Vizija SDA i buducnost drzave

Post by Chisum »

Shahab wrote:
:lol:

Naravno, zena ni na mapi... al' ona ga desna dvojica na 2:04 lome, malo im je falilo da se pokupe.

Topla braca.
Post Reply