Viza za Banglades!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
klimavo_kopito

#1 Viza za Banglades!

Post by klimavo_kopito »

Hej... Da li mi neko moze iz iskustva reci da li se viza za Banglades moze dobiti tamo na aerodromu ili ne?

Bengali sajt ino-poslova je ono... malo je reci out-of-date... Pise da drzavljani "Yugoslavia do not need visa of any kind" :D :D
od Jugoslavije nastalo 100 zemalja...
A nase Ministarstvo, ovo govorim iz licnog iskustva, takodje nije sklono azuriranju podataka... Tako da im ne vjerujem previse...

Elem... Ako neko zna, neka se javi!

Hvala!
black

#2 Re: Viza za Banglades!

Post by black »

klimavo_kopito wrote:Hej... Da li mi neko moze iz iskustva reci da li se viza za Banglades moze dobiti tamo na aerodromu ili ne?

Bengali sajt ino-poslova je ono... malo je reci out-of-date... Pise da drzavljani "Yugoslavia do not need visa of any kind" :D :D
od Jugoslavije nastalo 100 zemalja...
A nase Ministarstvo, ovo govorim iz licnog iskustva, takodje nije sklono azuriranju podataka... Tako da im ne vjerujem previse...

Elem... Ako neko zna, neka se javi!

Hvala!
Građani Bosne i Hercegovine koji posjeduju normalne pasoše/putovnice su u mogućnosti da putuju u 28 zemalja i teritorija bez viza po sistemu “kratkih turističkih posjeta” ili u 52 zemlje svijeta bez viza ili sa izdavanjem vize prilikom ulaska u zemlju.

Azija
* Bangladesh 90 dana (viza prilikom ulaska u zemlju)

Izvori: Ministarstvo Vanjskih poslova Bosne i Hercegovine
Za vise informacije molimo Vas da posjetite: http://www.mfa.gov.ba/HTML/Ambasade/Preporuke/Vize.html

i jos..

http://www.mfa.gov.ba/HTML/Ambasade/Pre ... lades.html
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#3 Re: Viza za Banglades!

Post by PipiDugaDevetka »

Ako ne vjeruješ neažurnim web. stranicama, GP PUT tamo nešto radi.
Tuzlanski dr. su gradili školu,...,pa se raspitaj.
klimavo_kopito

#4 Re: Viza za Banglades!

Post by klimavo_kopito »

Hvala!!!!

:thumbup:
Post Reply