Viza za Ameriku
-
skywalker1995
#1 Viza za Ameriku
Evo ovako interesuje me da li bi mogao dobit vizu za ameriku,imam auto na sebi,nekretninu na sebi,potvrdu iz skole.
I kad bi dobio vizu,kupio bi kartu povratnu.Ali problem je ne znam koliko ce mi odredit borovak službenik američke imigracije na mjestu ulaska u SAD,pa me interesuje na osnovu cega on odredjuje i kakva pitanja postavlja sta pita ako neko ima iskutva volio bi da mi objasni sta i kako ide.Pozdrav
I kad bi dobio vizu,kupio bi kartu povratnu.Ali problem je ne znam koliko ce mi odredit borovak službenik američke imigracije na mjestu ulaska u SAD,pa me interesuje na osnovu cega on odredjuje i kakva pitanja postavlja sta pita ako neko ima iskutva volio bi da mi objasni sta i kako ide.Pozdrav
-
Adi-g
#2 Re: Viza za Ameriku
Iz prica ljudi znam d im moras dokazat da ces se vratiti... Najvise vjeruju ako imas posao u BiH. U kakvu skolu ides i imas kola i nekretnine na sebi? To ti je olaksavajuca okolnost ali da imas posao bila bi i bolja. Ne gubis nista ako ne probas. Sve zavisi od osobe koja ti bude procesuirala vizu. Ako mu nije dan bas najbolji ma da si predsjednik drzave neces dobiti visa
-
skywalker1995
#3 Re: Viza za Ameriku
Ok hvala mislim da ne bi bio problem toliko za vizu,,ali problem je kolko ce mi odredit kolko smijem boravit.Jer bi mogao radit kad bi otisao i bio bi mi cilj da sto duze ostadnem
-
Astrix
#4 Re: Viza za Ameriku
Moja mama dobila na 10 godina...
-
skywalker1995
#5 Re: Viza za Ameriku
Kad je isla kolko su joj dali dozvolu da smije ostati u americi i sta su je pitali na imigracionomAstrix wrote:Moja mama dobila na 10 godina...
-
Innovation
#6 Re: Viza za Ameriku
Postby SKOA6 » 25/07/2013 12:02
Pozdrav.Ovako imam djevojku u Njemackoj sa kojom cu uskoro zapocet brak.ali me zanima ona je 3 i pol godine tamo i ima vizu i stalni posao a da li ce me moci prevesti tamo.Ako neko ima iskustva neka napise ,hvala
Unread postby SKOA6 » 13/08/2013 12:07
Pozdrav.E ovako prijatelji,uskoro zavrsavam 4 razred srednje Tehnicke rudarske skole,ali ne namjeravam da idem na fax o rudarstvu fuck to. Moje ambicije su Specijalna policija BiH.zanima me ako neko ima iskustva i zna o tome,koji fax trebam da upisem i sve vezano oko edukacije i obuke kako da dodjem do cilja.Jako sam sposoban treniram vec 4 godine judo i bodybilding pa mozda mi to daje neku prednost . hvala unaprijed
Postby SKOA6 » 11/11/2014 18:25
Zanima me znali neko ista u vezi azila u Češkoj??? Dali je moguce ikako ostati tamo i kakav je zivotni standard,plate cijene i tako to ...hvala
Zasto stalno recenicu pocinjes saby skywalker1995 » 11/11/2014 22:39
Evo ovako interesuje me da li bi mogao dobit vizu za ameriku,imam auto na sebi,nekretninu na sebi,potvrdu iz skole.
.Evo ovako
-
071
#7 Re: Viza za Ameriku
Obično na američkom aerodromu stave da smiješ ostati 6 mjeseci. Pitaju imas li povratnu kartu, sta radis, kod koga ides i zasto. Vise manje kao i u ambasadi u Sarajevu, sa tim sto te legitimno moze poslati kuci sa aerodroma.
-
razonoda
#8 Re: Viza za Ameriku
[quote="071"]Obično na američkom aerodromu stave da smiješ ostati 6 mjeseci. Pitaju imas li povratnu kartu, sta radis, kod koga ides i zasto. Vise manje kao i u ambasadi u Sarajevu, sa tim sto te legitimno moze poslati kuci sa aerodroma.[/quote
I ako je moguce biraj 'amere' ne 'obojene' zaposlenog.
I ako je moguce biraj 'amere' ne 'obojene' zaposlenog.
-
detroit-mercy
#9 Re: Viza za Ameriku
Jos nisam cuo da su nekog vrnuli sa hajrodroma
al nejse.
Amerima je bitno je li se imas zbog cega vratiti, znaci je li ostavljas posao, nekretnine, studij, skolu i sl ili si se zaputio nako
Normala za ove malo starije je da dobijaju vizu na 10 godina, ovim malo mladjim pocesto zalijepe na godinu, stim sto u USA mozes ostati max 6 mjeseci. Za 6 mjeseci se mozes dobro naraditi ako imas kod koga
.
Amerima je bitno je li se imas zbog cega vratiti, znaci je li ostavljas posao, nekretnine, studij, skolu i sl ili si se zaputio nako
Normala za ove malo starije je da dobijaju vizu na 10 godina, ovim malo mladjim pocesto zalijepe na godinu, stim sto u USA mozes ostati max 6 mjeseci. Za 6 mjeseci se mozes dobro naraditi ako imas kod koga
-
skywalker1995
#10 Re: Viza za Ameriku
Odbijen zahtijev za vizu
Ovako je krenuo razgovor
-U koju drzavu planiras putovati
-Kod koga ides
-Kad planiras putovati
-Kolko planiras ostati
-Ko finansira putovanje
-Cime se bavi osoba kod koje ides
-U koju skolu ides
-Kad zavrsajes skolu
I na kraju zao nam je ne mozemo realizirati vas zahtijev za vizu.
Nije mi ni jedan papir trazio,imam auto na sebi,5.000KM na racunu sve sam donio papire a imao sam dokument gdje pise da sam kupio nekretninu prije 6 mjeseci,zasto bi kupovao nesto ako bi tamo planirao ostati,radije bi pare ostavio za putovanja.
Da li vi mislite da li utiče ova situacija u Pariz sto je se desilo i sto se desaje.I sta mislite dali da ponovo pokusam i da se nadam da ce me pitati da li imam sta od nekretnina.Jer mislim da sam previse mlad i zato nije postavljao pitanje takvo.
Ovako je krenuo razgovor
-Kod koga ides
-Kad planiras putovati
-Kolko planiras ostati
-Ko finansira putovanje
-U koju skolu ides
-Kad zavrsajes skolu
Nije mi ni jedan papir trazio,imam auto na sebi,5.000KM na racunu sve sam donio papire a imao sam dokument gdje pise da sam kupio nekretninu prije 6 mjeseci,zasto bi kupovao nesto ako bi tamo planirao ostati,radije bi pare ostavio za putovanja.
Da li vi mislite da li utiče ova situacija u Pariz sto je se desilo i sto se desaje.I sta mislite dali da ponovo pokusam i da se nadam da ce me pitati da li imam sta od nekretnina.Jer mislim da sam previse mlad i zato nije postavljao pitanje takvo.
-
2001
#11 Re: Viza za Ameriku
Nije tragedija biti odbijen za vizu, još si mlad i imaš vremena ali tragedija je ovo boldirano!skywalker1995 wrote:Odbijen zahtijev za vizu
Ovako je krenuo razgovor
-Kod koga ides
-Kad planiras putovati
-Kolko planiras ostati
-Ko finansira putovanje
-U koju skolu ides
-Kad zavrsajes skolu