Viza za Albaniju??
-
adonis
#1 Viza za Albaniju??
Zanima me da li je potrebna viza za drzavljane BIH pri ulasku u Albaniju,pa ako neko ima informaciju bio bih zahvalan....

-
basta sljezove boje
koliko je meni poznato - treba. Bila sam na samoj granici i imala sam ideju malo skociti prekoputa, ali su mi rekli moram imati vizu koju izdaju iskljucivo ambasade. Za BiH je nadlezna ambasada u Zagrebu
-
jazzemiin
bio sam u julu ove godine i viza za bh gradjane od 1.6.-1.10. ne treba, ali ima neka kao ulazna taksa koja se mora platiti, meni su naplatili 10 eura.
Takodje, bio sam prosle godine u novembru kada mi je trebala i to sam u Zagreb morao ici s tim da sve papire slao telefaxom i samo sam otisao da mi zalijepi vizu, mada mozes nekoga opunomociti da ti ode po pasos u ambasadu, tacnije konzulat
Takodje, bio sam prosle godine u novembru kada mi je trebala i to sam u Zagreb morao ici s tim da sve papire slao telefaxom i samo sam otisao da mi zalijepi vizu, mada mozes nekoga opunomociti da ti ode po pasos u ambasadu, tacnije konzulat
-
basta sljezove boje
informiraj se pa nam javi je li treba ici u Zagreb ili se moze poslat pasos. Ambasada je inace na placu
Veleposlanstvo Albanije
Jurišićeva 2a
10000 Zagreb
Tel: 01 48 10 679
Fax: 01 48 10 682
[email protected]
Rrugë e mbarë!
Veleposlanstvo Albanije
Jurišićeva 2a
10000 Zagreb
Tel: 01 48 10 679
Fax: 01 48 10 682
[email protected]
Rrugë e mbarë!
- Edin H.
To si htjela malo do Tirane u sverc?basta sljezove boje wrote:koliko je meni poznato - treba. Bila sam na samoj granici i imala sam ideju malo skociti prekoputa, ali su mi rekli moram imati vizu koju izdaju iskljucivo ambasade. Za BiH je nadlezna ambasada u Zagrebu
- Bosanac sa dna kace
sta je sad u fazonu da se sverca?Edin H. wrote:To si htjela malo do Tirane u sverc?basta sljezove boje wrote:koliko je meni poznato - treba. Bila sam na samoj granici i imala sam ideju malo skociti prekoputa, ali su mi rekli moram imati vizu koju izdaju iskljucivo ambasade. Za BiH je nadlezna ambasada u Zagrebu
- Bosanac sa dna kace
kakve su ovo sifre?Edin H. wrote:1. Bijelo/zuto
2. Skenderbeg
3. Radna snaga kao pomoc daljnjem napretku zapadne industrije
jel moze preko PP?
-
Leonid Breznjev
skenderbeg je nekakva brlja ili?Downunda wrote:Stereotipi i predrasude!Bosanac sa dna kace wrote:kakve su ovo sifre?Edin H. wrote:1. Bijelo/zuto
2. Skenderbeg
3. Radna snaga kao pomoc daljnjem napretku zapadne industrije
jel moze preko PP?
p.s. Skenderbeg - 1.liga
-
Downunda
Pa u novije vrijeme je postao katastrofa, jer navodno niko vise ne radi original, koji je nekad vazio za najkvalitetniji evropski konjak,Ova starija su sigurno probala.Arslan wrote:skenderbeg je nekakva brlja ili?Downunda wrote:Stereotipi i predrasude!Bosanac sa dna kace wrote: kakve su ovo sifre?
jel moze preko PP?
p.s. Skenderbeg - 1.liga
-
Leonid Breznjev
Downunda wrote:Pa u novije vrijeme je postao katastrofa, jer navodno niko vise ne radi original, koji je nekad vazio za najkvalitetniji evropski konjak,Ova starija su sigurno probala.Arslan wrote:skenderbeg je nekakva brlja ili?Downunda wrote: Stereotipi i predrasude!
p.s. Skenderbeg - 1.liga
-
Downunda
Arslan wrote:Downunda wrote:Pa u novije vrijeme je postao katastrofa, jer navodno niko vise ne radi original, koji je nekad vazio za najkvalitetniji evropski konjak,Ova starija su sigurno probala.Arslan wrote: skenderbeg je nekakva brlja ili?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj najkvalitetniji evropski konjak! ma daaaaj!
Nezvanicno naravno! Ali obzirom da je radjen bez ikakve licence i kontrole kvalieteta (i svega ostalog sto je potrebno da na nekom sajmu, evropskom, a ne jugoslovensko-balkanskom, progalse najkvalitenijim konjakom). Nija nisam vjerovao ali navodno je tako. Danas svakako nije ni sjenka od onog nekadasnjeg konjaka.
-
Leonid Breznjev
hajde da se bar dogovorimo oko imena. vinjak priznajem i recimo da postujem da je bio jako dobar, ali ne pod terminusom konjak, nego vinjak.Downunda wrote:Arslan wrote:Downunda wrote: Pa u novije vrijeme je postao katastrofa, jer navodno niko vise ne radi original, koji je nekad vazio za najkvalitetniji evropski konjak,Ova starija su sigurno probala.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nezvanicno naravno! Ali obzirom da je radjen bez ikakve licence i kontrole kvalieteta (i svega ostalog sto je potrebno da na nekom sajmu, evropskom, a ne jugoslovensko-balkanskom, progalse najkvalitenijim konjakom). Nija nisam vjerovao ali navodno je tako. Danas svakako nije ni sjenka od onog nekadasnjeg konjaka.
-
Downunda
Zuci kao da si clan neke komisije degustatora i kao da je tvoje misljenje presudno po ovome pitanju !Arslan wrote:hajde da se bar dogovorimo oko imena. vinjak priznajem i recimo da postujem da je bio jako dobar, ali ne pod terminusom konjak, nego vinjak.Downunda wrote:Arslan wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tema je ipak "Vize za Albaniju", a ne "Skenderbeu" ili ti "Skenderbeg", tako da ne bi mozda duzili bespotrebno, zbog ostalih ucesnika foruma!
-
basta sljezove boje
sto bi rekao Losa "spojila nas Mastika". Cugeri k'o cugeri, imaju svoj kod i naci ce zajednicku temu na svakom topicu, od vize do vulkanizeraDownunda wrote: Zuci kao da si clan neke komisije degustatora i kao da je tvoje misljenje presudno po ovome pitanju !
Tema je ipak "Vize za Albaniju", a ne "Skenderbeu" ili ti "Skenderbeg", tako da ne bi mozda duzili bespotrebno, zbog ostalih ucesnika foruma!![]()
-
Downunda
Let me shake both your hands!basta sljezove boje wrote:sto bi rekao Losa "spojila nas Mastika". Cugeri k'o cugeri, imaju svoj kod i naci ce zajednicku temu na svakom topicu, od vize do vulkanizeraDownunda wrote: Zuci kao da si clan neke komisije degustatora i kao da je tvoje misljenje presudno po ovome pitanju !
Tema je ipak "Vize za Albaniju", a ne "Skenderbeu" ili ti "Skenderbeg", tako da ne bi mozda duzili bespotrebno, zbog ostalih ucesnika foruma!![]()