Zanima me kako se moze provjeriti vitaminsko mineralni status organizma...kako npr..da znam koji vitamin nedostaje mom organizmu?...za minerale znam... uradi se mineralogram i to je to...putem krvi ...to sam radila...ali kako provjeriti vitamine?
gdje se to moze uraditi u sarajevu...???
VITAMINSKO MINERALNI STATUS
Moderator: anex
- zlatiborka
#2 Re: VITAMINSKO MINERALNI STATUS
U apoteci na Pofalicima, ul. Hamdije Cemerlica, kod benzinske pumpe, blizu Energoinvesta, sam u izlogu vidjela oglas:
Dana 19.07.2010.god. ce se besplatno vrsiti ispitivanje vitaminsko-mineralnog statusa od 13 do 17 sati. To ce raditi firma SOLGAR, The Science of Nutrition.
Pitala sam apotekarku da se prijavim, rece ona da ne treba, vec je dovoljno doci u navedeno vrijeme.
Dana 19.07.2010.god. ce se besplatno vrsiti ispitivanje vitaminsko-mineralnog statusa od 13 do 17 sati. To ce raditi firma SOLGAR, The Science of Nutrition.
Pitala sam apotekarku da se prijavim, rece ona da ne treba, vec je dovoljno doci u navedeno vrijeme.
- vertigo24
#3 Re: VITAMINSKO MINERALNI STATUS
Hvala ti puno puno na ovoj informaciji ...obavezno su doci akobogda...bas si me obradovala...zlatiborka wrote:U apoteci na Pofalicima, ul. Hamdije Cemerlica, kod benzinske pumpe, blizu Energoinvesta, sam u izlogu vidjela oglas: