VITAMINI I MINERALI
Moderator: anex
-
lelan
#1 VITAMINI I MINERALI
Htio sam kupiti sebi vitamina i minerala, radi prevencije gripa i drugih raznih bolesti. Pa me interesuje koja vrsta vitamina je dobra gdje je ima kupiti i cijena naravno. HVALA
-
zemo_online
#2 Re: VITAMINI I MINERALI
najbolji su u hrani, zato ne trosi pare na tablete. iz hrane organizam najbolje prima korisne sastojke.
vitamina C je jedan od najvaznijih i ima ga najvise u kiwiju koji i nije jeftin bas.zatim u citrusnom vocu.
vitamina C je jedan od najvaznijih i ima ga najvise u kiwiju koji i nije jeftin bas.zatim u citrusnom vocu.
- Edinz
#3 Re: VITAMINI I MINERALI
Vrlo je upitan kvalitet hrane koju konzumiramo vezano za makro i mikro nutrijente, te je potreba za dodatnim sigurno i vise nego potrebna. Misim licno da je najbolja opcija neka kompletna formula tipa Optimen od ON... al skuuuup
-
lelan
#4 Re: VITAMINI I MINERALI
hvala na savjetima, ali bez obzira na skupocu jeftiniji je nego da se razbolimo pa antibiotici isl. sve se plaća.
Ali me interesuje koji je proizvod i od kojeg je proizvodzaca a da u sebi sadrzi veliki broj sastojaka tj. vitamina koji su potrebni organizmu da normalno funkcioniše.
Ali me interesuje koji je proizvod i od kojeg je proizvodzaca a da u sebi sadrzi veliki broj sastojaka tj. vitamina koji su potrebni organizmu da normalno funkcioniše.
- Edinz
#5 Re: VITAMINI I MINERALI
Kao sto sam rekao Optimen od Optimum nutrition, a za zene ima Optiwomen