Ko je tebe sta pitao? Nije trebao da otvara usta ako nece reci nista korisno,prema tome ne javljaj se do daljnjeg... Ne studiram ja Atomsku fiziku na Cambridgeu pa da moram praviti simulacije. Gdje ti zivis majke ti !? Nego ovo vise lici na sve osim na pomoc koju sam trazio,prema tome Fuck off!!!Ereinion wrote:Ohladi malo ti, jer kad već pričaš o kulturi i ljubaznosti, nije nimalo pristojno pitati početnička pitanja ljude koji su daleko iznad tvog nivoa na nekom polju. I onda kada te izflejmaju, nemaš ih šta kritikovati, nisu ti oni dužni odgovoriti na pitanje, pogotovo takvo. Samo još da ti kažem bi fizičar trebao znati praviti simulacije u visal basicu, koliko god to izgledalo cudno. Ipake je lakše fizičaru naučit VB nego programeru fiziku. Jel tako?
P.S. Ako te Panasonic ufati programiraćeš u BRAINFUCKU.![]()
Visual Basic 6
Moderator: Benq
-
sllatki
-
Ereinion
Džaba što ne studiraš, ako moj 50-godišnji prfesor iz srednje može možeš vala i tisllatki wrote:Ko je tebe sta pitao? Nije trebao da otvara usta ako nece reci nista korisno,prema tome ne javljaj se do daljnjeg... Ne studiram ja Atomsku fiziku na Cambridgeu pa da moram praviti simulacije. Gdje ti zivis majke ti !? Nego ovo vise lici na sve osim na pomoc koju sam trazio,prema tome Fuck off!!!Ereinion wrote:Ohladi malo ti, jer kad već pričaš o kulturi i ljubaznosti, nije nimalo pristojno pitati početnička pitanja ljude koji su daleko iznad tvog nivoa na nekom polju. I onda kada te izflejmaju, nemaš ih šta kritikovati, nisu ti oni dužni odgovoriti na pitanje, pogotovo takvo. Samo još da ti kažem bi fizičar trebao znati praviti simulacije u visal basicu, koliko god to izgledalo cudno. Ipake je lakše fizičaru naučit VB nego programeru fiziku. Jel tako?
P.S. Ako te Panasonic ufati programiraćeš u BRAINFUCKU.![]()