VISTA TRANSFORMATION PACK

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
User avatar
anex
Posts: 556
Joined: 20/02/2007 13:25
Location: grad sa željezarom bez dima
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

VISTA TRANSFORMATION PACK

Post by anex » 04/05/2007 11:25

neznam jeli ovo za nove teme ali eto...imam jedno pitanje, da li je neko od vas instalirao ovaj paket na XP-u i kako funkcionise??? Imali nekih problema i da li se normalno instalira?

Gube li se kakvi podatci i dokumenti ili sve ostaje isto???

Hvala na odgovorima!!!


User avatar
Qler
Posts: 19349
Joined: 18/10/2004 14:49
Location: Sarajevo
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Post by Qler » 04/05/2007 11:30

sve radi sve fercera samo citaj sta pise i nece biti problema. samo ili ga instaliraj u safe modu ili pogasi sve, firewall antivirus i sl.

instalirao sam ga x puta i nikad problema..

User avatar
stripiii
Posts: 2217
Joined: 15/10/2006 21:44
Location: Zadnje sjediste auta

Post by stripiii » 04/05/2007 11:32

Qler wrote:sve radi sve fercera samo citaj sta pise i nece biti problema. samo ili ga instaliraj u safe modu ili pogasi sve, firewall antivirus i sl.

instalirao sam ga x puta i nikad problema..


Sta ti je reci covjek od zanata :D

User avatar
Comrad
Posts: 4326
Joined: 17/04/2007 12:40
Location: C:\Program files

Post by Comrad » 04/05/2007 12:06

A je li problem ukloniti/izbrisati ovu transformaciju kasnije kada se instalira...

User avatar
anex
Posts: 556
Joined: 20/02/2007 13:25
Location: grad sa željezarom bez dima
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Post by anex » 04/05/2007 12:28

hvala svima jos jednom

User avatar
anex
Posts: 556
Joined: 20/02/2007 13:25
Location: grad sa željezarom bez dima
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Post by anex » 07/05/2007 10:08

Posto sam dosao do je.enog saznanja da je ovaj Pack je.eno postaviti, dali mi neko moze malo slikovitije opisati taj proces, sta od opcija ukljuciti, sta iskljuciti kod instalacije ovog sranja, da ne bi bilo problema kojih su mnogi imali kod postavljanja ovog VTP6

Hvala na odgovorima

User avatar
Qler
Posts: 19349
Joined: 18/10/2004 14:49
Location: Sarajevo
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Post by Qler » 07/05/2007 10:10

ma kad pokrenes windowse samo pogasi dole kod sata sve sto imas i pokreni instalaciju. to bi ti bilo najjednostavnije objasnjenje :) najbitnije je da ti je anitvirus i firewall ugasen ostalo je vise-manje ok

rashomon
Posts: 1107
Joined: 15/01/2003 00:00
Location: "Bolestan; gostima pozdrav s poštovanjem!"

Post by rashomon » 07/05/2007 10:20

Ima li ko Vienna transformation pack????? :D :D :D

http://www.windowsvienna.com/

User avatar
anex
Posts: 556
Joined: 20/02/2007 13:25
Location: grad sa željezarom bez dima
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Post by anex » 07/05/2007 11:40

rashomon wrote:Ima li ko Vienna transformation pack????? :D :D :D

http://www.windowsvienna.com/


nemoj me jos i ti je.avat :D :D :D

nisam jos ni vistu instalirao :D :D :D

Post Reply