Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ramzess Veliki wrote:
Nemoj zezat' da ima normalnih ...
Niko nije u potpunosti normalan, nemoguće je to biti u nenormalnom svijetu, ali sigurno ima osoba ( i ženkih i muških) , koji su u tom segmentu ličnosti normalne, koje ne žele ni da dominiraju, niti da neko drugi njima dominira.
Ramzess Veliki wrote:Neeeeema žene koja ne želi da dominira. Svaka to želi. Da si marioneta u njenim rukama. Samo je način drugačiji.
Zbog toga je vrlo bitno da u kontaktima sa ženama razmišljaš glavom da ne postaneš predmetom njene manipulacije. Donjom ... ako počneš misliti gornjom najeb'o si ...
Ja govorim o normalnim ženama, a opis normalne žene bi bio ovakav:
" "Žena je stvorena od Adamovog rebra; nije stvorena od njegove glave da bi vladala njim, niti je stvorena od njegovog stopala da bi je on gazio, nego je stvorena od njegovog boka da bi mu bila jednaka, pod njegovom rukom da bi bila zašticena i blizu njegovog srca da bi bila voljena."
Great Cornholio wrote:Ja govorim o normalnim ženama, a opis normalne žene bi bio ovakav:
" "Žena je stvorena od Adamovog rebra; nije stvorena od njegove glave da bi vladala njim, niti je stvorena od njegovog stopala da bi je on gazio, nego je stvorena od njegovog boka da bi mu bila jednaka, pod njegovom rukom da bi bila zašticena i blizu njegovog srca da bi bila voljena."
Great Cornholio wrote:Ja govorim o normalnim ženama, a opis normalne žene bi bio ovakav:
De mi je pokaži u realnosti da mi uzor bude. I ja bih da ne idem ljudima ba živce