Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja na tu visinu imam 60kila.. to jest, tako mami kažem.. istina je malo manja..
Hhaahhaha znaci nisam jedina koju mama vazda tako premjerava i uvijek konstatuje da sam kost i koza, a nisam majke mi, na istu tvoju visinu imam mozda 68, mozda i vise.. mame su zakon
Prije dok sam trazio srodnu pokusavao sam naci sto visociju,vitkiju,tj. uz mene,ali naprosto na kraju shvatis da oci ne biraju,desi se ono nesto,neopisivo
Btw. i ova od 165 meni je savrsena,ne bi je dao za 10 do 180cm+
Prije dok sam trazio srodnu pokusavao sam naci sto visociju,vitkiju,tj. uz mene,ali naprosto na kraju shvatis da oci ne biraju,desi se ono nesto,neopisivo
Btw. i ova od 165 meni je savrsena,ne bi je dao za 10 do 180cm+
i kod mene je slicna situacija, jedina razlika je u tome sto ja nikad nisam ni zeljela da postoji manja razlika u visini
visoki momci male djevojke
Ja 1,66 m, on 2 m i odlično funkcionišemo evo 6 godina Ja inače imam kompleks što sam niska, pa zato imam galaxy note, vozim veliko auto i imam velikog momka. Tako liječim komplekse A on kaže da sam mu ja taman i da ne bi volio visočiju curu.. Jedino je mana što neke poze u sexu ne možemo isprobat zbog razlike u visini
dalalala wrote:Ja 1,66 m, on 2 m i odlično funkcionišemo evo 6 godina Ja inače imam kompleks što sam niska, pa zato imam galaxy note, vozim veliko auto i imam velikog momka. Tako liječim komplekse A on kaže da sam mu ja taman i da ne bi volio visočiju curu.. Jedino je mana što neke poze u sexu ne možemo isprobat zbog razlike u visini
možda bi meni ovo bilo malo prevelika razlika, ali