Visoka Zdravstvena Skola
-
endy_tuzla
#1 Visoka Zdravstvena Skola
Pozdrav svim forumasima
,posto se nakon zavrsetka Visoke Zdravstvene prvenstveno u Tuzli dobije zvanje ako je npr smijer laboratorijska dijagnostika,diplomirani medicinsko laboratorijski tehnicar,sto nije slucaj u ostalim gradovima ,da li se nakon zavrsetka studija moze polagati razlika npr u Sarajevu?(u cilju dobijanja zvanja inzinjera koje oni tamo imaju)i dali to zvanje igra ulogu u zaposljavanju,i molim sve one koji su upuceni u zdravstvo sta mislite o svim smjerovima ,u smisli zaposljavanja i opsti utisak..Hvala 
-
endy_tuzla
#2 Re: Visoka Zdravstvena Skola
Niko nista nezna??

-
Alice in Wonderland
#3 Re: Visoka Zdravstvena Skola
Spomenula si Sarajevo, pa ovako: u sarajevu to vise nije visoka zdr. skola, vec je Fakultet Zdravstvenih studija, koji traje 4 godine, po bolonji je i po zavrsetku stjeces zvanje inzenjera.
Koliko ja znam, studij ima samo jos jedan privatni fax u Travniku.
Ne znam da li mozes da se prebacis na fax, pa polazes razliku predmeta i casova (jer mi imamo vise casova) i kako to ide, dodji na fax pa se raspitaj.
Nadam se da sam rijesila misteriju zasto ces ti bit tehnicar, a neko ko ovdje zavrsi inzenjer.
Sve najbolje,
Alice
Koliko ja znam, studij ima samo jos jedan privatni fax u Travniku.
Ne znam da li mozes da se prebacis na fax, pa polazes razliku predmeta i casova (jer mi imamo vise casova) i kako to ide, dodji na fax pa se raspitaj.
Nadam se da sam rijesila misteriju zasto ces ti bit tehnicar, a neko ko ovdje zavrsi inzenjer.
Sve najbolje,
Alice
-
enlola
#4 Re: Visoka Zdravstvena Skola
Faklutet zdravstvenih studija
Prijemni iz fizike, hemije, biologije
Da li mogu pomoci knjige iz gimanzije, koji autor?!
Prijemni iz fizike, hemije, biologije
Da li mogu pomoci knjige iz gimanzije, koji autor?!