Dvoumim se izmedju Ekonomskog fakulteta i Visoke Poslovne škole , treba mi par savjeta , za VPŠ.
Da li se isplati upisivati taj '' fakultet'' , koja je razlika između EFSA i VPŠ , osim toga da je vamo 3+2 , a VPŠ 3 uz uslov magistarskog , ima li neko da ide na VPŠ , da me malo uputi i opskrbi informacijama.
Visoka Poslovna Škola
- marketleader
#2 Re: Visoka Poslovna Škola
Probaj okrenuti jedan od ovih brojeva, pa onda ih "izresetaj" pitanjima. Tel: +387 33 275 927; +387 33 275 976; +387 33 275 968. A imas informacija na stranici efsa.unsa.ba ,dosta informacija je zastarilo, ali moze ti posluziti.urbanimaljan wrote:Dvoumim se izmedju Ekonomskog fakulteta i Visoke Poslovne škole , treba mi par savjeta , za VPŠ.
Da li se isplati upisivati taj '' fakultet'' , koja je razlika između EFSA i VPŠ , osim toga da je vamo 3+2 , a VPŠ 3 uz uslov magistarskog , ima li neko da ide na VPŠ , da me malo uputi i opskrbi informacijama.
A inace, slabo si se izrazio, pa te moram popraviti, nije to to "fakultet" nego odsjek, a fakultet je: Ekonomski Fakultet u Sarajevu, a odsjeci su ti EiM i VPŠ, Economics and Management (EiM) i Business (VPŠ).
Have fun
- Amazonka27
#3 Re: Visoka Poslovna Škola
Postoji vec tema.