Visoka djevojka i nizak momak...hmmm..

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Sve je to isto u horizontali .... :D
lolita_xx

Post by lolita_xx »

urbanagerila wrote:Sve je to isto u horizontali .... :D
:D najbolje sto sam cula...
TheWatcher

Post by TheWatcher »

lolita_xx wrote:haha...jesi li visi?? ako jesi onda je to zalsono...ako si nizi smijesno... :D mora da si 176 i ti :D
i jos koji milimetar :)
lolita_xx

Post by lolita_xx »

eh dobro je:) al svejedno..u horizontali sve isto :D
TheWatcher

Post by TheWatcher »

ma obozavam horizontalu :) mada ni vertikala nije za odbaciti :)
lolita_xx

Post by lolita_xx »

hehe...ma mogu sve kombinacije :)
TheWatcher

Post by TheWatcher »

lolita_xx wrote:hehe...ma mogu sve kombinacije :)
ma kazem ja :) ubila se za mene :)
lolita_xx

Post by lolita_xx »

:D
dino_va..djevojcica

Post by dino_va..djevojcica »

ja u stiklama malcice visocija od decka..inace smo iste visine.. skoro ja navecer van u ravnim cipelama.. on presretan :shock: :lol:
lolita_xx

Post by lolita_xx »

dino_va..djevojcica wrote:ja u stiklama malcice visocija od decka..inace smo iste visine.. skoro ja navecer van u ravnim cipelama.. on presretan :shock: :lol:
ma meni slatko i kad je cura malo visa...
TheWatcher

Post by TheWatcher »

dino kako je u horizontali :)
lolita_xx

Post by lolita_xx »

watcher....postavi novu temu..kako je u horizontali :D
TheWatcher

Post by TheWatcher »

lolita_xx wrote:watcher....postavi novu temu..kako je u horizontali :D
bolje kako je u verikali :) sa malim pregibom ;) horizontala je monotona
lolita_xx

Post by lolita_xx »

postavi temu pa cu pisati..hehe...
ines.c

Post by ines.c »

visoka djevojka i nizi momak=sexy
angel26

Post by angel26 »

lolita_xx wrote:nemojte skretati s teme...sad me bas zanima jel se slazete da je zalosno vidjeti visokog momka i nisku djevojku?? ili djevojku koja je primjetno visa od svog momka??
Mislila sam da je tema debeo/mršava vrhunac gluposti......prevarila sam se....
dajte ljudi ako nemate šta pametnije za reći...... :roll: :roll:
TheWatcher

Post by TheWatcher »

angel26 wrote:
lolita_xx wrote:nemojte skretati s teme...sad me bas zanima jel se slazete da je zalosno vidjeti visokog momka i nisku djevojku?? ili djevojku koja je primjetno visa od svog momka??
de angel ti nesta pametno bubni ;)
lolita_xx

Post by lolita_xx »

angel26 wrote:
sto meni to govoris?nisam ja temu postavila..samo sam dala komentar....
hux

Post by hux »

TheWatcher wrote:meni je zalosnije vidjeti visoku i pravo zgodnu curu al glupu u PM

:thumbup:
:lol: :lol: :lol:

dobra,dobra....
Sogan

Post by Sogan »

Ma ne da je zalosno... ja se suocen takvim prizorom rasplacem a kad vec suze prestanu goniti suze jos par dana mi nema napretka, depra zesca :roll:
Saraswati

Post by Saraswati »

Sogan wrote:
Ma ne da je zalosno... ja se suocen takvim prizorom rasplacem a kad vec suze prestanu goniti suze jos par dana mi nema napretka, depra zesca :roll:
Suosjecam :D :D
Svemirski_Jebach

#47 Re: Visoka djevojka i nizak momak...hmmm..

Post by Svemirski_Jebach »

Lylyyy wrote:Visoka djevojka i nizak momak....opet visok momak niska djevojka....ima li veze???hajd jest po meni zalosno vidjeti visokog momka i nisku djevojku al visoku djevojku i niskog momka u paru...hmmm.... :roll:
Npr.Visoka sam djevojka i fakat izbjegavam niske momke....ali i samo ali :D desi se nekad da je momak "skrojen" onak po osobinama,privlacnosti ali nizak je....pa odustanem...hahaha
Bi li vam bilo smjesnoo i da li bi vam zapalo za oko visoka djevojka :-? i nizak momak...?? :D :D :D
besmislena tema...cuj nizak i visoka, niska i visok.

ne mogu da shvatim da se mozete opterecivati tako banalnim stvarima kada je u pitanju ljubav...a onda me i ne cudi sto ste vecina same :D :D

cuj njoj zalosno...a jadna majko, jest to vazno...bas je vazno
Sogan

Post by Sogan »

Saraswati wrote:
Sogan wrote:
Suosjecam :D :D
Hvala Saro, od tvojih rijeci mi je malo lakse :D jer jos uvijek se oporavljam od jucer... izadjem ja do granapa, kao i svaki dan, nista ne sluteci... kad ugledah jedan par kako idu prema meni... ona njemu ni do ramena nije :shock: :( :( :( prvo me u prsima neka tjeskoba sa'fata, pa mi se ondak grlo mi se steglo u mene... osjetim kako me oci svrbe i suze nadiru... pokusao sam ih zaustaviti... ali dzaba... sjeo sam na klupu i poceo jecati... gledam za njima kako nestaju iza coska zgrade, vidim da nesto razgovaraju i ona zavrce vrat ukoso prema gore da bi pogledala u njega... i razmisljam kako je ovaj svijet nepravedan... pun tuge i zalosti :(
Hierarchia

#49 Re: Visoka djevojka i nizak momak...hmmm..

Post by Hierarchia »

Svemirski_Jebach wrote:
Lylyyy wrote:Visoka djevojka i nizak momak....opet visok momak niska djevojka....ima li veze???hajd jest po meni zalosno vidjeti visokog momka i nisku djevojku al visoku djevojku i niskog momka u paru...hmmm.... :roll:
Npr.Visoka sam djevojka i fakat izbjegavam niske momke....ali i samo ali :D desi se nekad da je momak "skrojen" onak po osobinama,privlacnosti ali nizak je....pa odustanem...hahaha
Bi li vam bilo smjesnoo i da li bi vam zapalo za oko visoka djevojka :-? i nizak momak...?? :D :D :D
besmislena tema...cuj nizak i visoka, niska i visok.

ne mogu da shvatim da se mozete opterecivati tako banalnim stvarima kada
je u pitanju ljubav...a onda me i ne cudi sto ste vecina same :D :D

cuj njoj zalosno...a jadna majko, jest to vazno...bas je vazno
Da, vecini je neupitna prepreka izgleda kad je u pitanju ljubav. Ali samo na forumu i to je taj teorijski dio price. U praksi se ipak smijete curi koja je debela, parovima koji su nesrazmjerni, malim sisama itd.itd.

Mislim da tema nije nesto, ali nije ni glupa. Pogotovo ne u poredjenju sa ostalima na Ljubav&sex.

Slika idealnog ljubavnog para koju svi imamo ugradjenu u glavi nam sigurno odredjuje reakcije kad vidimo nesto sto odstupa od toga. Problem je sto vecina reaguje sa podsmijehom. Nemojmo se lagati, vecina i nas na forumu.

Koliko izgled odredjuje nas odnos prema ljudima - danas kad je vecina toga i svedena upravo na izgled. Mozemo teoretizirati i uzdizati ljubav kao neki feeling na pijedestal, nesto sto uvijek pobjedjuje, blablabla - ali koliko je vas zaista spremno voljeti osobu koja vam ne odgovara po izgledu? :roll:
divljakusha

#50 Re: Visoka djevojka i nizak momak...hmmm..

Post by divljakusha »

Da, vecini je neupitna prepreka izgleda kad je u pitanju ljubav. Ali samo na forumu i to je taj teorijski dio price. U praksi se ipak smijete curi koja je debela, parovima koji su nesrazmjerni, malim sisama itd.itd.

Mislim da tema nije nesto, ali nije ni glupa. Pogotovo ne u poredjenju sa ostalima na Ljubav&sex.

Slika idealnog ljubavnog para koju svi imamo ugradjenu u glavi nam sigurno odredjuje reakcije kad vidimo nesto sto odstupa od toga. Problem je sto vecina reaguje sa podsmijehom. Nemojmo se lagati, vecina i nas na forumu.

Koliko izgled odredjuje nas odnos prema ljudima - danas kad je vecina toga i svedena upravo na izgled. Mozemo teoretizirati i uzdizati ljubav kao neki feeling na pijedestal, nesto sto uvijek pobjedjuje, blablabla - ali koliko je vas zaista spremno voljeti osobu koja vam ne odgovara po izgledu? :roll
I agree!!!
Post Reply