visina. problem ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Mate Simmons
-
gilla
#327 Re: visina. problem ili ne?
Ma vala kad vidim cura visocija od lika, i jos ga kao drzi fakticki kod pazuha cc............ali eto kako nam je sudjeno
- alchak.ba
#328 Re: visina. problem ili ne?
ili ona drzi kisobran, a on nju uzeo pod rukugilla wrote:Ma vala kad vidim cura visocija od lika, i jos ga kao drzi fakticki kod pazuha cc............ali eto kako nam je sudjeno
-
gilla
#329 Re: visina. problem ili ne?
LOl hahahahha, znam, jos stikle.alchak.ba wrote:ili ona drzi kisobran, a on nju uzeo pod rukugilla wrote:Ma vala kad vidim cura visocija od lika, i jos ga kao drzi fakticki kod pazuha cc............ali eto kako nam je sudjeno
Srecom sam visok al su me uvijek fatale malecke. Doduse ima nekoliko godina , postavio sam kriterije, tako da je 175-180 minimum. Manja odstupanja prema dole ako je bas vatra.
- alchak.ba
#330 Re: visina. problem ili ne?
ma nemam problem s tim ako mi se neko bas svidigilla wrote:LOl hahahahha, znam, jos stikle.alchak.ba wrote:ili ona drzi kisobran, a on nju uzeo pod rukugilla wrote:Ma vala kad vidim cura visocija od lika, i jos ga kao drzi fakticki kod pazuha cc............ali eto kako nam je sudjeno
Srecom sam visok al su me uvijek fatale malecke. Doduse ima nekoliko godina , postavio sam kriterije, tako da je 175-180 minimum. Manja odstupanja prema dole ako je bas vatra.
- Ramzess Veliki
#331 Re: visina. problem ili ne?
Bolje je biti duži nego viši. Sjećam se jednog bildera, figura k'o Švajceneger iz najboljih dana, visok, zgodan, a kad se skine mi svi legnemo od smijeha.
Đabe mu pločice kad mu je pipa mala. 
- alchak.ba
#332 Re: visina. problem ili ne?
sad si me zabrinuoRamzess Veliki wrote:Bolje je biti duži nego viši. Sjećam se jednog bildera, figura k'o Švajceneger iz najboljih dana, visok, zgodan, a kad se skine mi svi legnemo od smijeha.Đabe mu pločice kad mu je pipa mala.
- MOSALJOZE
#333 Re: visina. problem ili ne?
Pa možeš ti imati pločice i biti pravo razvijen i bez tih suplemenata.Ramzess Veliki wrote:Bolje je biti duži nego viši. Sjećam se jednog bildera, figura k'o Švajceneger iz najboljih dana, visok, zgodan, a kad se skine mi svi legnemo od smijeha.Đabe mu pločice kad mu je pipa mala.
- Ramzess Veliki
#334 Re: visina. problem ili ne?
Normalno da možeš. Evo vidi mene ...MOSALJOZE wrote:Pa možeš ti imati pločice i biti pravo razvijen i bez tih suplemenata.Ramzess Veliki wrote:Bolje je biti duži nego viši. Sjećam se jednog bildera, figura k'o Švajceneger iz najboljih dana, visok, zgodan, a kad se skine mi svi legnemo od smijeha.Đabe mu pločice kad mu je pipa mala.
- honky tonk
#335 Re: visina. problem ili ne?
DOŠ'O ZDRAVKO COLIC??

- MOSALJOZE
#336 Re: visina. problem ili ne?
Ramiz Treći kunem se u tebeRamzess Veliki wrote:Normalno da možeš. Evo vidi mene ...MOSALJOZE wrote:Pa možeš ti imati pločice i biti pravo razvijen i bez tih suplemenata.Ramzess Veliki wrote:Bolje je biti duži nego viši. Sjećam se jednog bildera, figura k'o Švajceneger iz najboljih dana, visok, zgodan, a kad se skine mi svi legnemo od smijeha.Đabe mu pločice kad mu je pipa mala.
- zlo zlo
#337 Re: visina. problem ili ne?
ne kuzim to određivanje i biranje partnera po visini,.. ko da se to moze birat bo vas tulave
to trazenje partnera, zadavanje parametra itd.. alo kakvo biranje, gdje je tu ljubav, zaljubljenost itd.. ??
ljubav ne bira po parametrima.. kad vas opali opali vas..bez nje i ne trebate vezu, tako da ova tema posve suvisna.. nikog zdravog u glavi, nece odbit previsok, ili prenizak decko/cura ako se zaljubi.
to trazenje partnera, zadavanje parametra itd.. alo kakvo biranje, gdje je tu ljubav, zaljubljenost itd.. ??
- fatality
#338 Re: AW: visina. problem ili ne?
Malo si se pobrkao/la. Nece niko ni hobita odbiti ako se u njega zaljubi, al problem je naci nekog da se zaljubi u hobita. Nadam se da je analogija jasna ...zlo zlo wrote:ne kuzim to određivanje i biranje partnera po visini,.. ko da se to moze birat bo vas tulave![]()
![]()
to trazenje partnera, zadavanje parametra itd.. alo kakvo biranje, gdje je tu ljubav, zaljubljenost itd.. ??ljubav ne bira po parametrima.. kad vas opali opali vas..bez nje i ne trebate vezu, tako da ova tema posve suvisna.. nikog zdravog u glavi, nece odbit previsok, ili prenizak decko/cura ako se zaljubi.
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
- vedra nebesa
- Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.
#339 Re: visina. problem ili ne?
Pa kad je mali ne može ljubav da te dokučizlo zlo wrote:ne kuzim to određivanje i biranje partnera po visini,.. ko da se to moze birat bo vas tulave![]()
![]()
to trazenje partnera, zadavanje parametra itd.. alo kakvo biranje, gdje je tu ljubav, zaljubljenost itd.. ??ljubav ne bira po parametrima.. kad vas opali opali vas..bez nje i ne trebate vezu, tako da ova tema posve suvisna.. nikog zdravog u glavi, nece odbit previsok, ili prenizak decko/cura ako se zaljubi.
- drag_gost
- honky tonk
#341 Re: visina. problem ili ne?
svaka ptica svome jatu leeti. 
- izgrebano
#342 Re: visina. problem ili ne?
Budali je sve problem, a onom koji zna je problem samo ono što je u njegovoj i u tuđoj glavi.
-
sour cherry
#343 Re: visina. problem ili ne?
Zanemarim visinu kad vidim lijepo lice.Postane mi nebitno.
- vedra nebesa
- Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.
#344 Re: visina. problem ili ne?
Kako si površna. Zar nije duša najvažnijasour cherry wrote:Zanemarim visinu kad vidim lijepo lice.Postane mi nebitno.
- JThomas
#345 Re: visina. problem ili ne?
s teškim čovjekom/ženom se ne može na duže staze, pa makar bili najljepši na svijetu. ljudi se sprdaju sa dušom i ljudskim kvalitetima, pa onda čekaju da istekne zakonski rok od šest mjeseci da predaju za razvod...
-
mp3problem
#346 Re: visina. problem ili ne?
A baš ima teških ljudi, ne možeš sa njima nikakoJThomas wrote:s teškim čovjekom/ženom se ne može na duže staze, pa makar bili najljepši na svijetu. ljudi se sprdaju sa dušom i ljudskim kvalitetima, pa onda čekaju da istekne zakonski rok od šest mjeseci da predaju za razvod...
Neki ljudi su baš baš šifre.
-
sour cherry
#347 Re: visina. problem ili ne?
To je dok ga ne upoznam.Ako mi se duša ne svidi,onda mi postaje ružan ko Gargamelvedra nebesa wrote:Kako si površna. Zar nije duša najvažnijasour cherry wrote:Zanemarim visinu kad vidim lijepo lice.Postane mi nebitno.
-
sour cherry
#348 Re: visina. problem ili ne?
Slažem se s ovim.Džaba ljepota ako je neko odvratnog ponašanja.JThomas wrote:s teškim čovjekom/ženom se ne može na duže staze, pa makar bili najljepši na svijetu. ljudi se sprdaju sa dušom i ljudskim kvalitetima, pa onda čekaju da istekne zakonski rok od šest mjeseci da predaju za razvod...
- fatality
#349 Re: visina. problem ili ne?
ma vala nije, kad je dobra (mislim bas dobra) trpio bih(sam) je, bar neki duzi period, dok se ne izgustira, pa mozda i ona onda ponasanje promijenisour cherry wrote:Slažem se s ovim.Džaba ljepota ako je neko odvratnog ponašanja.JThomas wrote:s teškim čovjekom/ženom se ne može na duže staze, pa makar bili najljepši na svijetu. ljudi se sprdaju sa dušom i ljudskim kvalitetima, pa onda čekaju da istekne zakonski rok od šest mjeseci da predaju za razvod...
- JThomas
#350 Re: visina. problem ili ne?
hoće, al' na gore kad vidi da joj prolazi...