Zašto utjeha kad je to prednost.Graf_Spee wrote:madner wrote:Dominatno Germanski geni = crveni.gotski
![]()
utjeha za ove kriticare visokih .. ima dovoljno indijki i indonezanki za sve
visina. problem ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#1026 Re: visina. problem ili ne?
- madner
#1027 Re: visina. problem ili ne?
Goti su germansko pleme.Graf_Spee wrote:madner wrote:Dominatno Germanski geni = crveni.gotski
![]()
utjeha za ove kriticare visokih .. ima dovoljno indijki i indonezanki za sve
-
Graf_Spee
#1028 Re: visina. problem ili ne?
Pa da , nisam ni proturjecio , samo sam naveo kojemadner wrote:
Goti su germansko pleme.
-
swanfilter
#1029 Re: visina. problem ili ne?
Ah, nista onda. Mi visoki cemo do Holandije, vi maleni do Indonezije i tamo negdje oko Jave. Plodna zemlja, al na ljude utjecaja nema ... 
- madner
#1030 Re: visina. problem ili ne?
Plodna zemlja ali malo crvenog mesa.
Vegeterijanci zdrao.
Vegeterijanci zdrao.
- Ramzess Veliki
#1031 Re: visina. problem ili ne?
E ... idite tamo i budite sebi dovoljni. Kupite dovoljno visokih ogledala i gledajte se po cijeli dan kako ste visoki i lijepi, i sanjarite kako je sav ostali svijet ljubomoran na vas ...swanfilter wrote:Ah, nista onda. Mi visoki cemo do Holandije, vi maleni do Indonezije i tamo negdje oko Jave. Plodna zemlja, al na ljude utjecaja nema ...
A mi ćemo se 'vamo provoditi i biće nam super na našoj razini.
Sretni vi, sretni mi ...
...
A da, sad mi pade na pamet ... ali u tom slučaju ćete biti samo prosjek među drugim iste visine, nećete imati koga da gledate sa visine, moraćete da pronađete i neke druge kvalitete ...
- sheilak
#1032 Re: visina. problem ili ne?
zar je ramzess nizak? 
- LieToMe
#1033 Re: visina. problem ili ne?
- Ramzess Veliki
#1034 Re: visina. problem ili ne?
Ja sam taman. Ali kad su me već prozvali niskim mogu to prihvatiti.sheilak wrote:zar je ramzess nizak?
Platiš pivu koju si mi dužna pa komentarišeš moju visinu.
- Ramzess Veliki
#1035 Re: visina. problem ili ne?
Neće ti se valjda snovi svoditi na nečije zafrkavanje po forumu?LieToMe wrote:tu se srusise djevojacki snovi
- sheilak
#1036 Re: visina. problem ili ne?
pa smije li se znati koliko si niz...pardon, visok?
a platicu, bila sam u johnnyu neki dan, ali nisam ti ja kriva sto se krijes.
a platicu, bila sam u johnnyu neki dan, ali nisam ti ja kriva sto se krijes.
- LieToMe
#1037 Re: visina. problem ili ne?
Ramzess Veliki wrote:Neće ti se valjda snovi svoditi na nečije zafrkavanje po forumu?LieToMe wrote:tu se srusise djevojacki snovi
-
swanfilter
#1038 Re: visina. problem ili ne?
Ej, izvini, nije meni cilj bio pod..ti. Nemam osjecaj dominacije u bilo kojem pogledu nad nizim od sebe. Ja zastupam tezu da "svako ima svoje nes". Skoro svaki dan se cudim "kako ovako lijepa zena moze biti sa ovakvim ili onakvim". Visina mi tu predstavlja najmanji problem. Ovo je bio samo mali ulet sa moje strane ...Ramzess Veliki wrote:E ... idite tamo i budite sebi dovoljni. Kupite dovoljno visokih ogledala i gledajte se po cijeli dan kako ste visoki i lijepi, i sanjarite kako je sav ostali svijet ljubomoran na vas ...swanfilter wrote:Ah, nista onda. Mi visoki cemo do Holandije, vi maleni do Indonezije i tamo negdje oko Jave. Plodna zemlja, al na ljude utjecaja nema ...![]()
A mi ćemo se 'vamo provoditi i biće nam super na našoj razini.
Sretni vi, sretni mi ...
...
A da, sad mi pade na pamet ... ali u tom slučaju ćete biti samo prosjek među drugim iste visine, nećete imati koga da gledate sa visine, moraćete da pronađete i neke druge kvalitete ...... već mi vas žao ...
- Ramzess Veliki
#1039 Re: visina. problem ili ne?
Pa nemoj kad ne znaš situaciju, a situacija je da Shejla izbjegava da me sretne jer je izgubila opkladu i dužna mi je tovar piva.LieToMe wrote:![]()
![]()
![]()
Ko je pomenuo uopste moje snove
ja samo spontano "reagirala" na post sheilak
-
swanfilter
#1040 Re: visina. problem ili ne?
Ovdje vec u startu vidim da je piva od mjere zavisna ...sheilak wrote:pa smije li se znati koliko si niz...pardon, visok?![]()
a platicu, bila sam u johnnyu neki dan, ali nisam ti ja kriva sto se krijes.![]()
- sheilak
- LieToMe
#1042 Re: visina. problem ili ne?
Mene ne zanima vasa privatna storijaRamzess Veliki wrote:Pa nemoj kad ne znaš situaciju, a situacija je da Shejla izbjegava da me sretne jer je izgubila opkladu i dužna mi je tovar piva.LieToMe wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sem toga ne vidim zasto se uopste pravdam za napisano... nikog uvijedila nisam...
- Ramzess Veliki
#1043 Re: visina. problem ili ne?
swanfilter wrote:
Ej, izvini, nije meni cilj bio pod..ti. Nemam osjecaj dominacije u bilo kojem pogledu nad nizim od sebe. Ja zastupam tezu da "svako ima svoje nes". Skoro svaki dan se cudim "kako ovako lijepa zena moze biti sa ovakvim ili onakvim". Visina mi tu predstavlja najmanji problem. Ovo je bio samo mali ulet sa moje strane ...
Ovo je forum.
Imam druga, žena mu viša od njega a kad se nasadi na štikle ovaj crveni od bijesa.
Ja mu jednom kažem - "A što na to ne gledaš tuđim očima - ko god te vidi sa njom reći će - "Šta li ovaj ima kad voda takvu visoku žensku ...".
- "
- Ramzess Veliki
#1044 Re: visina. problem ili ne?
Ja ne znam što se pravdaš i za šta ...LieToMe wrote:Mene ne zanima vasa privatna storijaRamzess Veliki wrote:Pa nemoj kad ne znaš situaciju, a situacija je da Shejla izbjegava da me sretne jer je izgubila opkladu i dužna mi je tovar piva.LieToMe wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ko je kome sta duzan...
u to ne ulazim
nisam mogla da ne napisem sto sam napisala kad sam vidjela post djevojke/zena... bilo mi simpaticno. Ostalo mene stvarno ne zanima.
A sem toga ne vidim zasto se uopste pravdam za napisano... nikog uvijedila nisam...
- Ramzess Veliki
#1045 Re: visina. problem ili ne?
Nemoj sad i ti da izgubiš opkladu ... nabr'o sam duga u pivama sjebaću dobru liniju ...swanfilter wrote:Ovdje vec u startu vidim da je piva od mjere zavisna ...sheilak wrote:pa smije li se znati koliko si niz...pardon, visok?![]()
a platicu, bila sam u johnnyu neki dan, ali nisam ti ja kriva sto se krijes.![]()
- LieToMe
#1046 Re: visina. problem ili ne?
Znas kako kazu, u svakoj sali pola istineRamzess Veliki wrote:Ja ne znam što se pravdaš i za šta ...LieToMe wrote:Mene ne zanima vasa privatna storijaRamzess Veliki wrote: Pa nemoj kad ne znaš situaciju, a situacija je da Shejla izbjegava da me sretne jer je izgubila opkladu i dužna mi je tovar piva.![]()
![]()
i ko je kome sta duzan...
u to ne ulazim
nisam mogla da ne napisem sto sam napisala kad sam vidjela post djevojke/zena... bilo mi simpaticno. Ostalo mene stvarno ne zanima.
A sem toga ne vidim zasto se uopste pravdam za napisano... nikog uvijedila nisam...![]()
![]()
opusti se i piši gluposti, vidiš da ovdje niko nije ozbiljan.
-
Jokericious
#1047 Re: visina. problem ili ne?
Kako ova krakata prikriveno provocira. 
- Ramzess Veliki
#1048 Re: visina. problem ili ne?
Ma previše komplikuješ ...LieToMe wrote: Znas kako kazu, u svakoj sali pola istine![]()
-
swanfilter
#1049 Re: visina. problem ili ne?
Isti sam ti u jednoj prici. Gajbu za dati i gajbu u dobrom. Istoj osobi ...Ramzess Veliki wrote:Nemoj sad i ti da izgubiš opkladu ... nabr'o sam duga u pivama sjebaću dobru liniju ...
- LieToMe
#1050 Re: visina. problem ili ne?
cini ti seRamzess Veliki wrote:Ma previše komplikuješ ...LieToMe wrote: Znas kako kazu, u svakoj sali pola istine![]()