Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
-sta mislite o parovima gdje je momak nizi od djevojke?
-momci da li bi vam smetalo da ste vi ti koji se propinju na prste dok se ljubite?
-djevojke, koliko vam je bitna partnerova visina?
Nemam predrasude po tom pitanju, ali meni licno je bitna jer sam i sama visa iznad prosjeka.
Gledam da je partner visok barem 180 cm. Naravno, uvijek ima izuzetaka, ali bolje se osjecam kada pored
sebe imam muskarca koji je barem za par cm visi.
generacija77 wrote:Nemam predrasude po tom pitanju, ali meni licno je bitna jer sam i sama visa iznad prosjeka.
Gledam da je partner visok barem 180 cm. Naravno, uvijek ima izuzetaka, ali bolje se osjecam kada pored
generacija77 wrote:Nemam predrasude po tom pitanju, ali meni licno je bitna jer sam i sama visa iznad prosjeka.
Nisam nigdje napisala da sam visoka 180 cm, vec da preferiram da je "taj neko" visok barem 180 cm.
A sama sam nesto izmedju 171 cm (prosjecna visina zene u svijetu) i 180 cm.
alkalna_baterija wrote:Visoka sam 180 cm i kod mene visina je presudna to je ono prvo što uočim, eliminatorno... a teško danas naći momka visine preko 185 cm...
alkalna_baterija wrote:Visoka sam 180 cm i kod mene visina je presudna to je ono prvo što uočim, eliminatorno... a teško danas naći momka visine preko 185 cm...
ma dje to vi zivite
Mi visoke je li?
Geni oca košarkaša, ja odbojkašica dugi niz godina