Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
profi25 wrote:Djevojke nekako ne vole sitne muskarce od 1,65 ili 1,70 ... uvijek zagledaju one visoke
E sad pitanje, ako je netko nizak, jel to vama curama znači da je manje vrijedan, da nije dovoljno snažan, da ne može naći sigurnost u osobi manjoj od sebe?
Mislim, na svakom koraku to viđam. A recimo, čovjek duša od čovjeka, sve bi dao za curu, pa i nije tako izgledom loš, zgodan...
Ono, ima sve što je potrebno, nježan, pažljiv, relativno zgodan i sve, ali mu fali centimetara. A vi i dalje nalazite ogromne momke, crne, lijepe, zgodne... i koji će vas povrijediti na svakom koraku. Jel vam to treba?
Ono, izjasnite se, i molim vas da budete iskrene
šta sad jel ovo znači da moj muž koji je visok i crn i lijep bogami, ne može biti nježan i pažljiv i fin,
ti praviš diskriminaciju i nije to baš fino.
elmer wrote:Definitivno žene vole visoke i krupne muškarce, valjda se osjećaju sigurnije uz njih ili koće mu ga znat,
Prethodnu tvrdnju mogu činjenicama potkrijepit, moj mlađi buraz ina 195 cm visine i 115 kg težine (nije debo), baš visok, krupan i taman, ma pomama za njim nezna čojek đe udara
i sad ko fol mi žeMske trebamo pitati :a đe ti stanuje buraz ......
Što se ti raspituješ za buraza , ti si zauzeta......
A i buraz je premlad za tebe...........
ma jok dušo....smo nako ja pitam za utebe ti fameliju ......da nijesam baš totalikus ne upućena
Samo da napomenem da sam visok 185, tezak 90, kosa crna da crnja ne moze biti. ostale dimenzije dostupne na zahtjev. zene naval'te, posebno one sa povecim sisama, pardon grudima.
potpuni stranac wrote:Samo da napomenem da sam visok 185, tezak 90, kosa crna da crnja ne moze biti. ostale dimenzije dostupne na zahtjev. zene naval'te, posebno one sa povecim sisama, pardon grudima.
prema mojoj racunici imas viska 5 kg
e sad...mozda je pravilno locirano
Dile wrote:meni je bitno da je visociji jer u suprotnom izgleda kao da vodam dijete pored sebe
s obzirom da sam visoka 185cm, samo zamislite kako to izgleda da mi momak bude visok nekih 170
pa ako mu obučeš štikle ne bi se baš puno primijetilo .....bili bi onda tu negdje..... ...
haj sad ozbiljno,kad mi mogla da biraš........viskog tipa,bezobraznog,glupog,varalice,bla bla....onog koji te nestavlja ni pod zarez a kamoli tačku ....ili pak nižeg od sebe,dušu od čovjeka,koji samo za tebe živi,diše,...kojem si i početak i kraj.....štabi odabrala?
doduse, nabijem ga na stikle one od 10cm i nece se puno primjetiti
sreca pa ne moram fkt, praviti takve izbore logicno, ovog drugog da bih birala... u sustini nisam sad opterecena da je sad svaki preko 190, hodala sam sa likovima koji su par cm nizi, ono nist strasno, ali opet sad sa nekim ko je nizi od mene 20 cm mi je malo previse... izgleda bukvalno kao da dijete vodam za rukicu sa sobom
potpuni stranac wrote:Samo da napomenem da sam visok 185, tezak 90, kosa crna da crnja ne moze biti. ostale dimenzije dostupne na zahtjev. zene naval'te, posebno one sa povecim sisama, pardon grudima.
prema mojoj racunici imas viska 5 kg
e sad...mozda je pravilno locirano
pa naravno da je pravilno locirano , zar mislis da bi se reklamirao da nije tako.
nego, kako ti stojis po tvojoj racunici a u svezi sa mojim kriterijem.
otherside wrote:
ja vise volim da sjedim ili lezim
izgleda da smo si kompatibilni , zar ne, ali ipak moram sacekati i druge ponude pa da fino razmislim. naime, crnokosi su deficitarna roba pa ocekujem navalu
otherside wrote:
ja vise volim da sjedim ili lezim
izgleda da smo si kompatibilni , zar ne, ali ipak moram sacekati i druge ponude pa da fino razmislim. naime, crnokosi su deficitarna roba pa ocekujem navalu
Ma brate mili meni je bitno!!!Ha cuj,da je za glavu nizi od mene,a ne volim one krupnije ,pa kako ce onda manipulisati samnom
sad jbg,smjesno bi bilo i vidjeti curu od 160 sa likom od 210,kao i obratno,mislim-ne ide
Opet...ukusi su razliciti,ko voli nek' izvoli!
A ona koja kaze da joj izgled ama bas nije bitan,ma laze kooooo..... bez uvrede!
Dile wrote:meni je bitno da je visociji jer u suprotnom izgleda kao da vodam dijete pored sebe
s obzirom da sam visoka 185cm, samo zamislite kako to izgleda da mi momak bude visok nekih 170
pa ako mu obučeš štikle ne bi se baš puno primijetilo .....bili bi onda tu negdje..... ...
haj sad ozbiljno,kad mi mogla da biraš........viskog tipa,bezobraznog,glupog,varalice,bla bla....onog koji te nestavlja ni pod zarez a kamoli tačku ....ili pak nižeg od sebe,dušu od čovjeka,koji samo za tebe živi,diše,...kojem si i početak i kraj.....štabi odabrala?
doduse, nabijem ga na stikle one od 10cm i nece se puno primjetiti
sreca pa ne moram fkt, praviti takve izbore logicno, ovog drugog da bih birala... u sustini nisam sad opterecena da je sad svaki preko 190, hodala sam sa likovima koji su par cm nizi, ono nist strasno, ali opet sad sa nekim ko je nizi od mene 20 cm mi je malo previse... izgleda bukvalno kao da dijete vodam za rukicu sa sobom
ma kažem ti ja slava onom ko je izmislio štikle ...da ih nema mene niko ne bi htio kakava sam mala
Mislim stvarno... ovdje sve neki nezgrapni "dvometrasi" sa trocifrenim ili pribliznim kilazama...
Iz iskustva mogu reci da mi koji smo prave proporcionalne (reklo bi se manekenske) gradje daleko privlacniji djevojkama...
Nista ne prodajem, samo se hvalim...
iskreno.. ako ćemo tako razmišljaT kako je onda moguće da meni popaj još uvijek djeluje veći od bilo kojeg dvometraša kad malo bolje razmislim, upravo dvometraši su često nekako djetinjasti!!???'
personaliTTi, ća li ?