jel ti misliš da sam ja glup?nokia6170 wrote: Tebi sam samo rekao jasno i glasno...uticaj Federacije na ovakve konkretne slucajeve je ravan nuli..od Banja Luke 2001. godine i polaganja kamena temeljca do Visegrada danas.
Ovo je u nadleznosti iskljucivo RS-a...a problem je bosnjacke politike u RS-u sto to ni dan danas nije skontala, vec umjesto da se samoorganizuju u politickom smislu, ti isti samo sute pognute glave...bitniji im je interes sarajevskih mahalasa i kakve ce im instrukcije dati, nego da mucnu malo svojom glavom i brane svoje interese i interese bosnjaka koji zive u RS-u.
svaka budala zna da Federacija nema nikakve mogućnosti da utiče na pravno-legalni način. ali ti čini mi se namjerno selektivno čitaš moje postove pa ne želiš vidjeti da ja nigdje nisam spomenuo FEDERACIJU, nego politiku BOŠNJAKA i svih onih koji BiH smatraju svojom domovinom. koliko znam, politika nije eksplicitno određena granicama.
postoje lobiji, postoje protesti pred međunarodnim faktorima, postoje pritisci pa i ucjene.
al' jok, ti zapeo, svoje pa svoje.