Visa Electron za Maloljetnika

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
OkorijeliFilozof

#1 Visa Electron za Maloljetnika

Post by OkorijeliFilozof »

Pozdrav, zanima me da li bih ja kao maloljetnik mogao dobiti Visa Electron karticu u BiH i ako bih mogao koja banka to podrzava. Zelim da sa tom karticom napravim PayPal racun ako je to moguce jer sam maloljetan?
Da li Teen kartica u Reiffeisen banci podrzava PayPal?
, Unaprijed Hvala
modem33

#2 Re: Visa Electron za Maloljetnika

Post by modem33 »

OkorijeliFilozof wrote:Pozdrav, zanima me da li bih ja kao maloljetnik mogao dobiti Visa Electron karticu u BiH i ako bih mogao koja banka to podrzava. Zelim da sa tom karticom napravim PayPal racun ako je to moguce jer sam maloljetan?
, Unaprijed Hvala

mozes, a paypal zavisi od banke da li su tu opciju ukljucili u svom control panelu ....
OkorijeliFilozof

#3 Re: Visa Electron za Maloljetnika

modem33 wrote:
OkorijeliFilozof wrote:Pozdrav, zanima me da li bih ja kao maloljetnik mogao dobiti Visa Electron karticu u BiH i ako bih mogao koja banka to podrzava. Zelim da sa tom karticom napravim PayPal racun ako je to moguce jer sam maloljetan?
, Unaprijed Hvala

mozes, a paypal zavisi od banke da li su tu opciju ukljucili u svom control panelu ....
Znaci mogu imati Visa Electron iako sam maloljetnik?
modem33

#4 Re: Visa Electron za Maloljetnika

Post by modem33 »

OkorijeliFilozof wrote:
modem33 wrote:
, Unaprijed Hvala

To je obicna DEBITNA kartica a NIJE KREDITNA ... u prijevodu "trosis koliko ima na racunu" + odrzavanje racuna

pitaj banku da li su u medjuvremenu mijenjali kakve uslove za debitnu ...
OkorijeliFilozof

#5 Re: Visa Electron za Maloljetnika

mozes, a paypal zavisi od banke da li su tu opciju ukljucili u svom control panelu ....[/quote]
Znaci mogu imati Visa Electron iako sam maloljetnik?[/quote]

To je obicna DEBITNA kartica a NIJE KREDITNA ... u prijevodu "trosis koliko ima na racunu" + odrzavanje racuna

pitaj banku da li su u medjuvremenu mijenjali kakve uslove za debitnu ...[/quote]
Hvala
OffTheWall

#6 Re: Visa Electron za Maloljetnika

Post by OffTheWall »

OkorijeliFilozof wrote:mozes, a paypal zavisi od banke da li su tu opciju ukljucili u svom control panelu ....
Znaci mogu imati Visa Electron iako sam maloljetnik?[/quote]

pitaj banku da li su u medjuvremenu mijenjali kakve uslove za debitnu ...[/quote]
Hvala[/quote]

Velika vecina Visa Electron kartica (sa sigurnosti znam za raiffaisen i unicredit) prolaze bez problema na PP.
O politici banke ovisi dali je daju maloljetnicima (većina ne), no možeš jednostavno sa roditeljem otići u poslovnicu i preko njih podnijeti zahtjev za izdavanje (sve će biti na tvoje ime), no oni će morati potpisati.

Ne slušaj svakakve savjete o lažiranju informacija jer nije PayPal vesla sisao i ukoliko posumnjaju da je nešto u krivu, tražiti će verifikaciju računa a onda si nahebao
OkorijeliFilozof

#7 Re: Visa Electron za Maloljetnika

OffTheWall wrote:
OkorijeliFilozof wrote:mozes, a paypal zavisi od banke da li su tu opciju ukljucili u svom control panelu ....

Hvala[/quote]

Velika vecina Visa Electron kartica (sa sigurnosti znam za raiffaisen i unicredit) prolaze bez problema na PP.
O politici banke ovisi dali je daju maloljetnicima (većina ne), no možeš jednostavno sa roditeljem otići u poslovnicu i preko njih podnijeti zahtjev za izdavanje (sve će biti na tvoje ime), no oni će morati potpisati.

Ne slušaj svakakve savjete o lažiranju informacija jer nije PayPal vesla sisao i ukoliko posumnjaju da je nešto u krivu, tražiti će verifikaciju računa a onda si nahebao[/quote]
Hvala
drugtito2011

#8 Re: Visa Electron za Maloljetnika

Post by drugtito2011 »

Odeš u Sberbank sa jednim roditeljem i to završiš bez problema.
Post Reply