Pozdrav, zanima me da li bih ja kao maloljetnik mogao dobiti Visa Electron karticu u BiH i ako bih mogao koja banka to podrzava. Zelim da sa tom karticom napravim PayPal racun ako je to moguce jer sam maloljetan?
Da li Teen kartica u Reiffeisen banci podrzava PayPal?
, Unaprijed Hvala
Visa Electron za Maloljetnika
Moderator: anex
-
modem33
#2 Re: Visa Electron za Maloljetnika
OkorijeliFilozof wrote:Pozdrav, zanima me da li bih ja kao maloljetnik mogao dobiti Visa Electron karticu u BiH i ako bih mogao koja banka to podrzava. Zelim da sa tom karticom napravim PayPal racun ako je to moguce jer sam maloljetan?
, Unaprijed Hvala
mozes, a paypal zavisi od banke da li su tu opciju ukljucili u svom control panelu ....
-
OkorijeliFilozof
#3 Re: Visa Electron za Maloljetnika
Znaci mogu imati Visa Electron iako sam maloljetnik?modem33 wrote:OkorijeliFilozof wrote:Pozdrav, zanima me da li bih ja kao maloljetnik mogao dobiti Visa Electron karticu u BiH i ako bih mogao koja banka to podrzava. Zelim da sa tom karticom napravim PayPal racun ako je to moguce jer sam maloljetan?
, Unaprijed Hvala
mozes, a paypal zavisi od banke da li su tu opciju ukljucili u svom control panelu ....
-
modem33
#4 Re: Visa Electron za Maloljetnika
OkorijeliFilozof wrote:Znaci mogu imati Visa Electron iako sam maloljetnik?modem33 wrote:OkorijeliFilozof wrote:Pozdrav, zanima me da li bih ja kao maloljetnik mogao dobiti Visa Electron karticu u BiH i ako bih mogao koja banka to podrzava. Zelim da sa tom karticom napravim PayPal racun ako je to moguce jer sam maloljetan?
, Unaprijed Hvala
To je obicna DEBITNA kartica a NIJE KREDITNA ... u prijevodu "trosis koliko ima na racunu" + odrzavanje racuna
pitaj banku da li su u medjuvremenu mijenjali kakve uslove za debitnu ...
-
OkorijeliFilozof
#5 Re: Visa Electron za Maloljetnika
mozes, a paypal zavisi od banke da li su tu opciju ukljucili u svom control panelu ....[/quote]
Znaci mogu imati Visa Electron iako sam maloljetnik?[/quote]
To je obicna DEBITNA kartica a NIJE KREDITNA ... u prijevodu "trosis koliko ima na racunu" + odrzavanje racuna
pitaj banku da li su u medjuvremenu mijenjali kakve uslove za debitnu ...[/quote]
Hvala
Znaci mogu imati Visa Electron iako sam maloljetnik?[/quote]
pitaj banku da li su u medjuvremenu mijenjali kakve uslove za debitnu ...[/quote]
Hvala
-
OffTheWall
#6 Re: Visa Electron za Maloljetnika
Znaci mogu imati Visa Electron iako sam maloljetnik?[/quote]OkorijeliFilozof wrote:mozes, a paypal zavisi od banke da li su tu opciju ukljucili u svom control panelu ....
Hvala[/quote]
Velika vecina Visa Electron kartica (sa sigurnosti znam za raiffaisen i unicredit) prolaze bez problema na PP.
O politici banke ovisi dali je daju maloljetnicima (većina ne), no možeš jednostavno sa roditeljem otići u poslovnicu i preko njih podnijeti zahtjev za izdavanje (sve će biti na tvoje ime), no oni će morati potpisati.
Ne slušaj svakakve savjete o lažiranju informacija jer nije PayPal vesla sisao i ukoliko posumnjaju da je nešto u krivu, tražiti će verifikaciju računa a onda si nahebao
-
OkorijeliFilozof
#7 Re: Visa Electron za Maloljetnika
OffTheWall wrote:Znaci mogu imati Visa Electron iako sam maloljetnik?OkorijeliFilozof wrote:mozes, a paypal zavisi od banke da li su tu opciju ukljucili u svom control panelu ....
Hvala[/quote]
Velika vecina Visa Electron kartica (sa sigurnosti znam za raiffaisen i unicredit) prolaze bez problema na PP.
O politici banke ovisi dali je daju maloljetnicima (većina ne), no možeš jednostavno sa roditeljem otići u poslovnicu i preko njih podnijeti zahtjev za izdavanje (sve će biti na tvoje ime), no oni će morati potpisati.
Ne slušaj svakakve savjete o lažiranju informacija jer nije PayPal vesla sisao i ukoliko posumnjaju da je nešto u krivu, tražiti će verifikaciju računa a onda si nahebao[/quote]
Hvala
- drugtito2011
#8 Re: Visa Electron za Maloljetnika
Odeš u Sberbank sa jednim roditeljem i to završiš bez problema.