virus-valjda
Moderator: Benq
- shiljak
#1 virus-valjda
Procitao sam u jednim novinama da (ako ima vise korisnaka na PC-u) se moze automacki da se log-in (win.xp SP2).Otisao sam na start/run i ukucao ""userpasswords2" i namjestio sam to.
Evo danas kada sa, upalio PC otisao na start,nije bilo one slike on user-a.
kada sam uzeo kog-of pojavilomi se dzukacija pozadina i nije bilo user-slika nego ko u win.2000.Mislio sam vam to staviti (sliku) na forum ali nisam mogao da je uslikam.Kad sam uzeo log-of (start/fog-off) mojavila mi se poruka are you sure you to log off? a dole opcije "log off" i "cancel".
a kad uzmem "shut down"...e tu imam sliku evo link (pogled u desno): http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeCM27Zk2cN3Lw
I jos da kazem,kad sam otisao start/run i ukucao "userpasswords2", nije funkcionisao
e haj recite zivi bili u cemu je problem...
Evo danas kada sa, upalio PC otisao na start,nije bilo one slike on user-a.
kada sam uzeo kog-of pojavilomi se dzukacija pozadina i nije bilo user-slika nego ko u win.2000.Mislio sam vam to staviti (sliku) na forum ali nisam mogao da je uslikam.Kad sam uzeo log-of (start/fog-off) mojavila mi se poruka are you sure you to log off? a dole opcije "log off" i "cancel".
a kad uzmem "shut down"...e tu imam sliku evo link (pogled u desno): http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeCM27Zk2cN3Lw
I jos da kazem,kad sam otisao start/run i ukucao "userpasswords2", nije funkcionisao
e haj recite zivi bili u cemu je problem...
-
naivac
jarane, ides na START pa RUN pa ukucas RUNDMC.
poslije toga restartujes kompjuter pa u bios. tamo podesis nomenklaturu na externo chekovanje. prije nego izadjes iz biosa moras jos otici na FAXIMILLILE i tu umjesto 35 C upises 55 C.
poslije toga dignes sistem i kad te on pita ARE YOU SHURE? ti kazes YES
poslije toga restartujes kompjuter pa u bios. tamo podesis nomenklaturu na externo chekovanje. prije nego izadjes iz biosa moras jos otici na FAXIMILLILE i tu umjesto 35 C upises 55 C.
poslije toga dignes sistem i kad te on pita ARE YOU SHURE? ti kazes YES
-
Lisac
ja help deska i govana
Nedime dragi chini mi se da se ovdje krije kljuch problema
hajd' ti lijepo pogledaj shta si radio i sljedeci put kad budesh chachkao stvari koje ne poznajesh probaj zapamtiti shta si radio

bugie kako zhivot? kako pitt? kako brazzo i brazzo mu u njega
[/quote]
Nedime dragi chini mi se da se ovdje krije kljuch problema
shta si namjestio i kako? ukucao si control userpasswords2? otvorio ti se prozor gdje si otishao na registar users pa tu uklonio kvachicu ispred "Users must enter a user name and password to use this computer." pa kliknuo na ok i onda te pitao rachunar da unesesh ime i pass usera?shiljak wrote:Otisao sam na start/run i ukucao ""userpasswords2" i namjestio sam to
hajd' ti lijepo pogledaj shta si radio i sljedeci put kad budesh chachkao stvari koje ne poznajesh probaj zapamtiti shta si radio
bugie kako zhivot? kako pitt? kako brazzo i brazzo mu u njega
[/quote]
-
neko iz mase
wtf
ko mi poruke obrisa
pa vi stvarno niste normalni
ko mi poruke obrisa
pa vi stvarno niste normalni
- bug
pitt majstore, ovo je meni i tebiLisac wrote:ja help deska i govana![]()
![]()
Lisac wrote:bugie kako zhivot? kako pitt? kako brazzo i brazzo mu u njega
gura nekako, jos nisam lijecnicku diplomu dobila, otkud ja da znam kako su