Albania 1 : 0 Serbia
Virtuelni Rat - Albania vs. Serbia
-
u_prolazu2
sve u najboljem duhu i tradiciji islama...ok, priznajem ti si prava vjernica!meldina wrote:Zivjelo Kosovo smrt Srbiji poganoji kriminalnoj
-
Bosančeros
Pa nije ništa loše rekla, rekla je SMRT Srbiji poganoj i kriminalnoj, ne nekoj dobroj Srbiji!!!u_prolazu2 wrote:sve u najboljem duhu i tradiciji islama...ok, priznajem ti si prava vjernica!meldina wrote:Zivjelo Kosovo smrt Srbiji poganoji kriminalnoj
- Vodenjak
Posteno govoreci od 92. sam cekao da cetnicima neko (pa makar NATO) stane na rep a kada su to uradili na Kosovu nista mi nije bilo jasno...
Za mene je sto se Albanaca i Srba na Kosovu stanje oduvijek bilo... NERIJESENO!
Ne mogu se nikako zamisliti da navijam za bilo koje!
Za Srbe ne mogu jer su se bili uhvatili Milosevica ko pijan plota pa su i dobili sto su trazili a za Albance iz prostog razloga sto su i kad je svima bilo DOBRO toliko kukumakali i htjeli da se otcijepe od Juge i odu k svom Enveru Hodzi koji je opet bio na celu daleko najzaostalije i najsiromasnije zemlje u cijeloj Evropi!
Sve je van pameti ba!
I briga me za njima uostalom. Sta cemo mi s NAMA?
Za mene je sto se Albanaca i Srba na Kosovu stanje oduvijek bilo... NERIJESENO!
Ne mogu se nikako zamisliti da navijam za bilo koje!
Za Srbe ne mogu jer su se bili uhvatili Milosevica ko pijan plota pa su i dobili sto su trazili a za Albance iz prostog razloga sto su i kad je svima bilo DOBRO toliko kukumakali i htjeli da se otcijepe od Juge i odu k svom Enveru Hodzi koji je opet bio na celu daleko najzaostalije i najsiromasnije zemlje u cijeloj Evropi!
Sve je van pameti ba!
I briga me za njima uostalom. Sta cemo mi s NAMA?
-
Del Boy Trotter
Pa kakav su tretman imali od bosanske policije osamdeset i neke nije ni čudo što su htjeli ići Enver Hoxia za Albance iz prostog razloga sto su i kad je svima bilo DOBRO toliko kukumakali i htjeli da se otcijepe od Juge i odu k svom Enveru Hodzi koji je opet bio na celu daleko najzaostalije i najsiromasnije zemlje u cijeloj Evropi!
Biće da Oslobođenje nije ništa pisalo o podvizima BH milicije na Kosovu
- Alfons Kauders
Jahjah... Jos koja godina i moci cemo narucivat sladoled i kospe mailom il sms-om...Ako mi tad budemo jos uvijek imali internet i mobitele...Propadamo nesto, sto li ?!livadic wrote:lijepa je spoznaja ...![]()
da su i albanci krenuli sa internetizacijom ...![]()
-
livadic
Jahjah... Jos koja godina i moci cemo narucivat sladoled i kospe mailom il sms-om...Ako mi tad budemo jos uvijek imali internet i mobitele...Propadamo nesto, sto li ?!
--------------------------
ja ne ...
... !!!

razgulio sam na vrijeme ...

--------------------------
ja ne ...
razgulio sam na vrijeme ...
- Alfons Kauders
Suti...livadic wrote: ja ne ...... !!!
razgulio sam na vrijeme ...![]()
...i uzivaj... ne ureklo se !
I naravno ocekuj da ce ti se mnogi pridruzit, jerbo zivot je kratak, pogotovo kod nas...