Virtuelna biznis adresa

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
edou
Posts: 1
Joined: 14/10/2020 17:50

#1 Virtuelna biznis adresa

Post by edou »

Pozdrav, novi sam na forumu, pa se unaprijed izvinjavam ako nešto ne radim kako bih trebao, vezano za pravila na forumu (savjeti i ispravke su dobrodošle). Račun sam (zasad) napravio samo da bih otvorio ovu temu, jer, koliko vidim, nema iste koja se bavi ovom tematikom.

Naime, zanima me da li neko zna neku firmu u Sarajevu (po mogućnosti), a u obzir bi došli i drugi gradovi u BiH, koja nudi usluge virtuelnih biznis adresa van BiH.
Navedena biznis adresa mi neće ni za šta drugo služiti, sem što je moram imati, mora biti van BiH (po mogućnosti Evropa/SAD) i moram imati dokaz neki za tu adresu s mojim imenom, naravno.

Dosta sam pretraživao i naišao na neke firme koje nude ovo što tražim, ali su situirane u drugim državama. Ovo nije loša varijanta, ali na kraju krajeva, teško je znati da li je ta firma 100% legitimna.
Ako bih ovo radio s nekom firmom koja je tu u BiH sve bih dobio "crno na bijelo" i teško da bi prošle neke malverizacije.

Neki strani servisi koji ovo nude, na koje sam naišao u potrazi, su https://www.davincivirtual.com/ i https://www.clevver.io/

Ako nemate saznanja za domaće firme koje se ovim bave, dobro bi mi došle i neke strane, za koje ste sigurni da su legitimne i povoljne.

Razlog što mi je potrebna ova adresa je preprodaja preko Amazon FBA, tako da ako ima nekih forumaša koji se bave ovim i uspjeli su na ovaj način ili neki drugi riješiti problem za lokaciju adrese, neka komentarišu ili pošalju dm.
Ako niste upoznati s Amazon FBA, ali jeste s virtuelnim biznis adresama i imate neka iskustva na tu temu, nema veze, komentarišite.
Sve sam uspio riješiti vezano za FBA, jedina prepreka mi je ta adresa/lokacija, te mi je samo oko toga potrebna pomoć.

U suštini bilo kakvo iskustvo i informacije u vezi ovoga su dobro došle i unaprijed se svima zahvaljujem koji pomognu!

-Edou
-Ekser-
Posts: 219
Joined: 14/07/2009 14:10

#2 Re: Virtuelna biznis adresa

Post by -Ekser- »

Ova tema je stara, ali može nekom poslužiti.

https://virtuo.global/
Post Reply