ovo je apsolutno fantasticno
poslushajte, necete se pokajati
pozdrav
pa jest sisanje kod frizeramamica papucarka wrote:a o cemu se radi![]()
ja pomislila na sisanje kod frizera
pa šišanje i jeste a ne to što si ti pomislilamamica papucarka wrote:a o cemu se radi![]()
black wrote:pa šišanje i jeste a ne to što si ti pomislilamamica papucarka wrote:a o cemu se radi![]()
Ja sam pomislio na ono sto je napisano, sisanje!mamica papucarka wrote:black wrote:pa šišanje i jeste a ne to što si ti pomislilamamica papucarka wrote:a o cemu se radi![]()
ja pomislila na sisanje kod frizera![]()
![]()
Tesssa wrote:pa jest sisanje kod frizeramamica papucarka wrote:a o cemu se radi![]()
al meni je doooooosadnooooo
joj sto ja to ne volim. Imam ovdje jednu frireku koja mi tako nagadja. Pa onda upali onu masazu tj drmusanje guzeanais_nin wrote:Tesssa wrote:pa jest sisanje kod frizeramamica papucarka wrote:a o cemu se radi![]()
al meni je doooooosadnooooo
ma ne moze virtualno zamjeniti ono masiranje glave ni pod razno
Ma zagoretina sam ziva, pa to ti je! Znas kako je sa zenama poslije poroda!mamica papucarka wrote:chumbe, pa ti si me i zbunio![]()
Ja sam prvo pomislila na sisanje ono kod frizera, dok ne procitah tvoj post![]()
ajme, bludnih misli kod ovih starohana![]()
znamchuchumbamayumbe wrote:Ma zagoretina sam ziva, pa to ti je! Znas kako je sa zenama poslije poroda!mamica papucarka wrote:chumbe, pa ti si me i zbunio![]()
Ja sam prvo pomislila na sisanje ono kod frizera, dok ne procitah tvoj post![]()
ajme, bludnih misli kod ovih starohana![]()
ma za guzu manje visemamica papucarka wrote:joj sto ja to ne volim. Imam ovdje jednu frireku koja mi tako nagadja. Pa onda upali onu masazu tj drmusanje guzeanais_nin wrote: ma ne moze virtualno zamjeniti ono masiranje glave ni pod razno![]()
A ja sam pomislio da mozda nisu izmislili virtualno sisanje motkemamica papucarka wrote:a o cemu se radi![]()
Umjetnik a wrote:anais nin
extra avatar
jesi ovo tianais_nin wrote:Umjetnik a wrote:anais nin
extra avatar
hvala
umjetnice jesil to aktiviro šlep-službuUmjetnik a wrote:jesi ovo tianais_nin wrote:Umjetnik a wrote:anais nin
extra avatar
hvala
ne znam ja šta ti to značipici wrote:umjetnice jesil to aktiviro šlep-službuUmjetnik a wrote:
jesi ovo ti