Virtualni rat protiv Bosnjaka

Rampage

#76 Re: Virtualni rat protiv Bosnjaka

Post by Rampage »

insomnia78 wrote:
Travnicanin101 wrote:Unatrag nekoliko godina, posebno lansiranjem hb foruma, hrvatskog medijskog servisa i nezaobilaznog poskoka, primjetna je zestoka ofanziva propagandisticka prema Bosnjacima. Nabrojani portali nastoje Bosnjake svijetu prikazati teroristima, ekstremistima, mudzahedinima i fundamentalistima.
Nastavak antibosanske politike drugim sredstvima u cemu im radikalizovani dio bosnjaka, ima ih da se ne lazemo, radi toga su i ubaceni, svojim stavovima zdusno pomaze
Najnoviji trend je nazivanje Bosnjaka antisemitima (Iako su Bosnjaci prijateljski nastrojeni Arapima, semitskome narodu) i "isilovcima". Nazivanje Bosnjaka i ARBiH isilovcima je u skladu s anti-islamskim sentimentima po Europi, time se pokusava pridobiti zapadnjake za "hrvatsku stvar" u BiH.

Ovdje si "majstorski" zaboravio jednu malu cinjenicu, drugi semitski narod
Raspolozenje u Bosni jeste antisemitsko, antijevrejsko ako ce ti biti lakse
Pogledaj samo komentare na Edu Majku, na clanak o Finciju iako je rekao da jevreji u Bosni nisu ugrozeni ili na bilo koju vijest vezanu za jevreje
Uostalom ceka nas utakmica protiv Izraela u Zenici pa cemo sve moci vidjeti u tv prenosu
Cinjenica je da procentualno, naspram broja stanovnika dosta bosnjaka se bori u redovima ISIL-a a jos veci broj im daje podrsku
Evo i ovdje na forumu, drustvenim mrezama...
Dosadil' ti ponekad ovo predstavljanje Bošnjana kao najvećih fašista, zločinačkog naroda kojem podhitno treba kolektivno pročišćenje i islama kao najvećeg zla današnjice, stručnjače za izraelsko - palestinsko pitanje?

Gdje li ti živiš kad ti je "činjenica velik broj Bošnjaka u redovima ISIL-a", u Maoči Gornjoj? Kako to da ja do sada nisam još uvijek u stvarnosti upoznao niti jednog jedinog koji podržava ISIL, a kamo li da pomišlja da im se priključi?

Izađi malo napolje, upoznaj prosječnog Bošnjana, vidjet ćeš da ne ujedaju:)

I onako, btw, veliš Cionisti Djeca cvijeća, Palestincima po fašizmu i, koje li ironije, "antisemitizmu", jedino Bošnjaci ravni?
AntiKrist

#77 Re: Virtualni rat protiv Bosnjaka

Post by AntiKrist »

Rat uzivo je privlacniji,ovo virtualno ,ko kad smezurana chuna napada na Pamelu Anderson... :bih:
insomnia78

#78 Re: Virtualni rat protiv Bosnjaka

Post by insomnia78 »

Ja ne znam gdje si ti uspio procitati to sve iz mog posta/postova
cyprus

#79 Re: Virtualni rat protiv Bosnjaka

Post by cyprus »

VjecitiStudent wrote:Zar je pored Saffa i Vijesti ummeta potreban bilo kakav dodatni virtuelni rat protiv Bošnjaka?
:thumbup: Ja ne znam dokle će se više tolerisati vrijeđanje islama sa dotičnih stranica... Oni islam predstavljaju kao vjeru mržnje, revanšizma, zatucanosti, neobrazovanosti, nasilja, nemorala, neistine i sve onoga što islam u svojoj suštini nije!
Locked