Violeta bezobrazluk

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
StupskaBitanga

#1 Violeta bezobrazluk

Post by StupskaBitanga »

Naime kada otvorite njihov web site na odjelu pelena vidjećete da još uvijek stoje stara količina pelena
Ne znam za druge broje osim 5 ali za 5 sa sigurnošću tvrdim
sa njihovog site
5 junior

za bebe od 11 -25 kg
standardno pakiranje: 21 kom
jumbo pakiranje: 68
sinoć mi sestra pokazuje jumbo pakovanje koje sada sadrži 10 komada manje znači 58 a plus kaže da su skuplje za oko 4KM
po pitanju mini pakovanja umjesto gore navedenih 21 sada po cijeni od oko 10KM se dobije 15 pelena tj 6 manje

podržavamm domaće sve stoji ali ovo je čisti bezobrazluk
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2 Re: Violeta bezobrazluk

Post by PipiDugaDevetka »

Materu sam njegovao, pa dok nisam skontao da imam pravo na pelene za odrasle, kupovao sam ove dječije. Jumbo pakovanje. Nisam Violetu, nije ih ni bilo u to vrijeme od 1997. do 2004. do kada nisam znao da ima pravo na ''besplatne'', preko Zavoda za zdr. osig., a kada se Violeta ''ukazala'' na tržištu sa pelenama, bile su puno skuplje od ostalih.
Matera nedavno umrla.
NIKADA MI NIJE PALO NA PAMET DA PREBROJIM PELENE IZ JUMBO ILI BILO KOJEG DRUGOG PAKOVANJA.
Ko zna za koliko su me zakinuli, IZLEVATILI?!
:sax:
Toruk Makto

#3 Re: Violeta bezobrazluk

Post by Toruk Makto »

Ama VIOLETA je nakon velikog poslovnog uspjeha otisla u CISTI BEZOBRAZLUK !

Ja sam godinama kupovao njihov toalet papir i to ona velika pakovanja, jer je bio VIDNO jeftiniji od ovih drugih.
A onda mi prijatelj skrenu paznju da uporedim KOLICINU papira na violetinim rolnama i na ovim drugim, skupljim.

I da skratim, VIOLETA ZDRAVO !
karanana

#4 Re: Violeta bezobrazluk

Post by karanana »

violeta odavno zdravo. hem sto su skratili rolnu hem sto su sada i skuplji od harmonija, palome i one jos jedne, ne mogu se sjetiti imena.
zaboli me hoce li mi tariguz mirisati ili nece, meni je potrebna mekoca, koju istina violeta i ima, ali mi je najbitnija duzina za koju nas zakidaju.
Post Reply