Zna li ko jesu li janezi vec uveli krace vinjete kroz sloveniju od one polugodisnje, ako jesu koja je najkraca i koliko kosta, ako nisu kad planiraju, ako nisu koliko kosta ona polugodisnja?
Eto ako ko zna odgovore ili neke od njih zamolio bih da mi javi
Vinjeta kroz Sloveniju
- shuriken
#2 Re: Vinjeta kroz Sloveniju
nisu
35 eura za 6 mjeseci
to je fakat jeftino za nekog ko cesce ide
ali za nas u tranzitu cista pljacka
fino za nas da naucimo da se EU bazira na srednjovjekovnim haracima
i gdje ko koga moze zajebat
35 eura za 6 mjeseci
to je fakat jeftino za nekog ko cesce ide
ali za nas u tranzitu cista pljacka
fino za nas da naucimo da se EU bazira na srednjovjekovnim haracima
i gdje ko koga moze zajebat
-
akcija007
#3 Re: Vinjeta kroz Sloveniju
od prvog jula su krace vinjete tj. 7-emo dnevna ce biti 15 eur , mjesecna 30 eura i godisnja 95 eur, ne znam dokle putujes ili putujes kroz SLO dalje imas na hrvatskim forumima sve detaljno objasnjenjo kako izbjeci vinjetu tj. voziti lokalnim sectsama
- Maraschino
#4 Re: Vinjeta kroz Sloveniju
jesu nam janezi jeknuli...sada je jos goreakcija007 wrote:od prvog jula su krace vinjete tj. 7-emo dnevna ce biti 15 eur , mjesecna 30 eura i godisnja 95 eur, ne znam dokle putujes ili putujes kroz SLO dalje imas na hrvatskim forumima sve detaljno objasnjenjo kako izbjeci vinjetu tj. voziti lokalnim sectsama
- Op3r4t0r
#5 Re: Vinjeta kroz Sloveniju
Hvala na odgovorima, ne putujem ja, zenim se ubrzo pa mi dolazi rodbina iz bosne pa vecina ne zna sta i kako za sloveniju, sad im mogu prenijeti informacije 
- Vares City
#6 Re: Vinjeta kroz Sloveniju
Organizujes autobus(a postoji i stalna linija)za Austriju,.....kol'ko sam skont'o tamo si,...."Kantic touristik" ili neki drugi prijevoznik,..Op3r4t0r wrote:Hvala na odgovorima, ne putujem ja, zenim se ubrzo pa mi dolazi rodbina iz bosne pa vecina ne zna sta i kako za sloveniju, sad im mogu prenijeti informacije
Svi ti odjednom dodu na svadbu,i svi odjednom odu,...