Kupujem vazecu slovenacku vinjetu, u dobrom stanju. Nudim 20€, ponuda vazi do petka ujutro
vinjeta kroz SLO
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
malizeleni
#51 Re: vinjeta kroz SLO
Hehehehe.
Kupujem vazecu slovenacku vinjetu, u dobrom stanju. Nudim 20€, ponuda vazi do petka ujutro

- vjesticanametli
#52 Re: vinjeta kroz SLO
hehehhehe 20,50 do petka popodnemalizeleni wrote:Hehehehe.
Kupujem vazecu slovenacku vinjetu, u dobrom stanju. Nudim 20€, ponuda vazi do petka ujutro![]()
-
malizeleni
#53 Re: vinjeta kroz SLO
Kad bi mogli razglasiti kako, pa se sretati na odredjenoj benzinskoj na AT - SLO i HR - SLO granici, pa razmjenjivati vinjete 
-
juan
#54 Re: vinjeta kroz SLO
To je fenomenalna ideja!! Razmjenjivati na ulaz iz HR ili iz AUT, joj mogu mislit Janeza kako bi im vokri bilo! Svakako sprema EU optuznicu zbog nemogucnosti kupovine vinjete i na manje od pola godine. Pa ce ih po usima ako Bog da!! Je su mi odvratni postali, prave se veci Austrijanci nego sto su sami Austrijanci!
E'o jos bolji opis:
http://www.gmm.hr/sobe/hr/slo.shtml
E'o jos bolji opis:
http://www.gmm.hr/sobe/hr/slo.shtml
- vjesticanametli
#55 Re: vinjeta kroz SLO
super idejamalizeleni wrote:Kad bi mogli razglasiti kako, pa se sretati na odredjenoj benzinskoj na AT - SLO i HR - SLO granici, pa razmjenjivati vinjete
-
malizeleni
#56 Re: vinjeta kroz SLO
Isto tako sa austrijskim
Ti meni slovenacku, ja tebi austrijsku i 10 eura
Mada vjerujem da ce slovenci uvesti sedmicnu ili mjesecnu vinjetu, ali tek na jesen
Nisu ni oni s kruske pali 
BTW, ja u sloveniju ulazim 26.7 oko 16.00
Zadnja benzinska prije SLO granice u AT.
BTW, ja u sloveniju ulazim 26.7 oko 16.00
- vjesticanametli
#57 Re: vinjeta kroz SLO
heheheh pa moglo bi se dogovoriti
ja tada trebam da prodem
i u povratku opet isto na tankstelle
svako uzme svoju vinjetu

i u povratku opet isto na tankstelle
- vjesticanametli
#58 Re: vinjeta kroz SLO
pih moracu ici bez vinjete 
- vjesticanametli
#59 Re: vinjeta kroz SLO
platila samo AT vinjetu a u maĐŽarskoj nista ........ preko budimpeste 
-
malizeleni
#60 Re: vinjeta kroz SLO
Moja slo vinjeta je jos uvijek na sajbi. Vazi jos 5mj ako kome treba
Namazo sam je Labelom pa je stavio na prozor, tako da se moze koristiti opet.
-
vratnik
#61 Re: vinjeta kroz SLO
Hocu ja!!malizeleni wrote:Moja slo vinjeta je jos uvijek na sajbi. Vazi jos 5mj ako kome trebaNamazo sam je Labelom pa je stavio na prozor, tako da se moze koristiti opet.
-
malizeleni
#62 Re: vinjeta kroz SLO
Heheh nema frke, moram ici ocistiti auto, nema sta nema na njemu i u njemu, pa cu je skinuti 
- scooter21ba
#63 Re: vinjeta kroz SLO
kako se zove slovenski poglavica?
vinjetu
vinjetu
- Edin H.
#64 Re: vinjeta kroz SLO
Mudro, ali sta ti je label?malizeleni wrote:Moja slo vinjeta je jos uvijek na sajbi. Vazi jos 5mj ako kome trebaNamazo sam je Labelom pa je stavio na prozor, tako da se moze koristiti opet.
Ja skidao svoju i jedva je skinuo, ne mogu je vise nekome strovaliti, izderala se
-
d2
#65 Re: vinjeta kroz SLO
labelo, za zastitu usana, izgleda kao karmin, imas to na kozmetici ili kasama trznih centara najcesce
- scorpion7
#66 Re: vinjeta kroz SLO
vi koji idete za austriju ili njemacku preko maribora mozete izbjeci kupovanje vinjete...u hrvatskoj se odvojite za varazdin, pa onda prije ulasak u varazdin idete na varazdin-centar, na drugom kruznom toku idete za maribor, i onda pratite put za ljutomer, radence i na granici ste vec u gornoj radgoni tj Bad radkersburg.....
A vi koji idete kroz maribor,tj placate vinjetu....i kad vam je guzva ona ogromna pred ulaskom u maribor,u onim poljima kukuruznim.....samo skrenete lijevo kod one velike crkve, mjesto se zove starše.....na početku će vam se činiti da idete nazad,ali nakon toga prelazite preko mosta i samo tom cestom do kraja,prolazite kroz neka sela,put je prilicno dobar....i paralelan je sa "glavnim putem"....izadjete na komadic autoputa i onda ste vec u mariboru.....
Sretno i bericetno
A vi koji idete kroz maribor,tj placate vinjetu....i kad vam je guzva ona ogromna pred ulaskom u maribor,u onim poljima kukuruznim.....samo skrenete lijevo kod one velike crkve, mjesto se zove starše.....na početku će vam se činiti da idete nazad,ali nakon toga prelazite preko mosta i samo tom cestom do kraja,prolazite kroz neka sela,put je prilicno dobar....i paralelan je sa "glavnim putem"....izadjete na komadic autoputa i onda ste vec u mariboru.....
Sretno i bericetno
-
croatian
#67 Re: vinjeta kroz SLO
svakako su vinjete bolje iz svog iskustav znam.zivim u hr. radim u zg i sve je povezano autocestama a cestarine su skupe..vinjete su isplativije za onog ko se stalno vozi autocestom
-
malizeleni
#68 Re: vinjeta kroz SLO
Normalno, ali za jedan, eventualno 2 prolaza da se placha 35 eura, jos kvaliteta puta, i koliko vremenski uzme, onda je bash kretenizam. U Hrvatskoj mi ni sekunde nije zao plachati putarinu, jer vidim fakat za sta placham.croatian wrote:svakako su vinjete bolje iz svog iskustav znam.zivim u hr. radim u zg i sve je povezano autocestama a cestarine su skupe..vinjete su isplativije za onog ko se stalno vozi autocestom
- Gorštak
#69 Re: vinjeta kroz SLO
Haman su spucali tužbu slovencima zbog te vinjete, zbog ugrožavanja prava na kretanje, jer su neravnopravni oni koji žive u slo i oni koji moraju isto platiti samo da prođu tih par desetina kilometara.
Znači, moguće je da će u slučaju dobre presude morati uvesti normalne vinjete na kraći period kao u Austriji.
Znači, moguće je da će u slučaju dobre presude morati uvesti normalne vinjete na kraći period kao u Austriji.
-
d2
#70 Re: vinjeta kroz SLO
eno link na monitor.hr na tekst kako zaobici kupovinu vinjete...
-
greška
#71 Re: vinjeta kroz SLO
Ma mogu slovenci da urede šta god hoće nije ljudi problem u tome, problem je koliko je vinjeta BiH prodala slovenačkim turistima i transportnim organizacijama koji prolaze kroz BiH. Za neke bezobrazluke postoji tzv. pravilo reciprociteta ali ovi naši korumpirani gospodareki nemogu to potegnut jer im je slovenačka vlada davno platila za to kao i za sve ostalo (recimo devizna štednja, helikopter koji su nam slovenci ukrali i sad je u sastavu slovenačkog EUFOR-a u BiH i td.)
- kirby
#72 Re: vinjeta kroz SLO
evo upravo procitah da su slovenci odlucili uvesti vinjete za kraci vremenski rok.