Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Obuca9

#201 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by Obuca9 »

:run:
saabsa

#203 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by saabsa »

Tomos wrote:Ovaj Vincent je pravi čovjek, samo ne znam kako ovakvim padnu pare sa neba ni na šta čovjek nije nalik ne liči na insana ne kontam, nit on zna poslovati to se vidi sa cardifom jarane moj on mjenja grb i dresove kluba koji je ikona u Welsu i Engleskoj ligi/ligama da ne promjeni sarajevu jednom koje je već mjenjalo ime i šta sve već ne ništa neobično.
aut

#204 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by aut »

Tomos wrote:Ovaj Vincent je pravi čovjek, samo ne znam kako ovakvim padnu pare sa neba ni na šta čovjek nije nalik ne liči na insana ne kontam, nit on zna poslovati to se vidi sa cardifom jarane moj on mjenja grb i dresove kluba koji je ikona u Welsu i Engleskoj ligi/ligama da ne promjeni sarajevu jednom koje je već mjenjalo ime i šta sve već ne ništa neobično.
joj Gradski, i dalje si nenadmašiv!
Logovan

#205 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by Logovan »

Ne zna poslovati je l'? A šta je sa svim onim firmama koje vodi? Odakle mu milijarde ako ne zna poslovati? :-) Promjena grba i boje dresova mu je jedina greška ali takve promjene se neće desiti Sarajevu.
5 0 5

#206 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by 5 0 5 »

Obuca9 wrote:A kako ne izgubiš interes za Klubom čija Uprava (ili ko već) donese fašističku odluku, da u Skupštini Kluba (ili kojem već tijelu) mogu sjediti samo i isključivo Katalonci?
isto kao sto neces ni ti kada u tvom budu sjedili samo malezijci.
alchak.ba

#207 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by alchak.ba »

Ko se sve danas brine o nama, a nije se zabavio o samom sebi.
Reglan

#208 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by Reglan »

Ja dusmanima u 2014 zelim sve najgore,da im prorade cirevi
Obuca9

#209 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by Obuca9 »

505sCrtom wrote:
Obuca9 wrote:A kako ne izgubiš interes za Klubom čija Uprava (ili ko već) donese fašističku odluku, da u Skupštini Kluba (ili kojem već tijelu) mogu sjediti samo i isključivo Katalonci?
isto kao sto neces ni ti kada u tvom budu sjedili samo malezijci.
Ne možeš porediti mene i sebe, ja imam samo jedan Klub od rođenja i nisam ga nikad promijenio, niti namjeravam. Ti si već promjenio Klub, pa te zato pitam, hoćeš li opet sutra kad ti ovaj "dosadi" naći novi?
Grean

#210 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by Grean »

Kinezi su sujevjeran narod, odatle i promjena Cardiffove boje dresova i prica o igracima koji imaju broj 8 u datumu rodjenja. Eto to za 8-cu sam slucajno saznao u razgovoru sa poznanicom, kaze kupili su stan i ima tacno 88,88 kvm2 pa ce imati nafaku u zivotu :). Sto se boje tice, Sarajevo vec ima nafakali boju 8). Normalno, niko ne moze podrzati poteze koje je Tan napravio u Cardiffu ali koga briga, vazno je sta ce uraditi u FKS.

Inace, meni je u ovoj prici najmanje interesantan Tan, mogao je biti bilo koji svjetski milioner, za mene su najljepsi dio price BP, ljudi koji su umjesto miliona imali ideju, viziju i ljubav prema FKS te za kratko vrijeme od kluba koji je kao i ostali u nasoj ligi tonuo dublje i dublje napravili takve promjene da se vise ne razmislja ima li se para za pripreme vec se govori o investicijama u akademiju vrijednu vjerovatno vise miliona KM.
Max Bunker

#211 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by Max Bunker »

Ja bih samo jednu da kazem pa da nazdravimo :D
Dosao je Tan, covjek koji je medju 100 najbogatijih ljudi na planeti Zemlji. Sigurno je da ce to klubu da donese dosta toga pozitivnog. Prije svega, necemo vise imati problema sa zadovoljavanjem elementarnih finansijskih potreba ( plate, lopte, akotizacije i sl. ) pa onda cemo preko akademije i proizvoditi igrace, pa cemo sigurno i u europskim takmicenjima igrati i sl. No medjutim, sigurno je da je sa dolaskom Tana u nas klub dosao i kapitalizam, sto licno i podrzavam jer to znaci distanciranje od mahale i raznih talova, no medjutim sigurno je da ce se naci neki kojima ce to smetati. Dosao je red i rad ali ce se izgubiti i ona neka doza " bosanskog " u klubu, nekog naseg merhametluka i one za raju. Nece vise biti zajebavanja sa bakljama ( cim mu stigne prva kazna ) lik ce se obracunati sa istim tim navijacima, nece biti vise one da Braco bez karte uvede deset svojih jarana ( sto mi se gadi ) i sl.
Uglavnom, sve najbolje i Tanu i nama i naravno, FK Sarajevo zelim u buducnosti i sve ce ovo biti dobro a te neke odluke, koje ce on donositi kroz ekonomsku racunicu a mi ih gledati kroz ljubav prema klubu, ne treba da nam budu problem.

P.S.
I ovo ulaganje novca u FK Sarajevu treba da uspije zbog drzave u kojoj zivimo jer lik ima i neke mnogo ozbiljnije projekte, koji su korisni za drustvo i drzavu a ne ticu se FK Sarajeva i ulaganja u isto, vec od uspjeha sa nama zavise i ti projekti. :bih:
Kemal Malovčić

#212 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by Kemal Malovčić »

@maxbunker, to je otprilike sva situacija pojednostavljena :thumbup:

@505, ne znam kako te od nečega skoro pa svetog kao što je fk sarajevo može odbiti bilo ko. mafijaši, političari, uprava, igrači itd, svi su nemoćni

kemo je i katalonac i pitar :mrgreen:
Kemal Malovčić

#213 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by Kemal Malovčić »

34sf4drgu67d25 wrote:
ovaj video sve objašnjava

@respo, pogledaj
5 0 5

#214 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by 5 0 5 »

Kemal Malovčić wrote: @505, ne znam kako te od nečega skoro pa svetog kao što je fk sarajevo može odbiti bilo ko. mafijaši, političari, uprava, igrači itd, svi su nemoćni

pa i ja sam.
miki.ba

#215 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by miki.ba »

Video apsolutno nista ne objasnjava, klasicna suplja, ni jednog podatka nema.
Kemal Malovčić

#216 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by Kemal Malovčić »

miki.ba wrote:Video apsolutno nista ne objasnjava, klasicna suplja, ni jednog podatka nema.
objašnjava sva pitanja
koja je bar respo postavio

tan nije vlasnik kluba nego upravljačkih uloga
od fk sarajeva ovako organiziranog za sada nema profita
nema mijenjanja boja itd

podaci o ugovoru su poslovna tajna
video

#217 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by video »

Obuca9 wrote: ..ja imam samo jedan Klub od rođenja i nisam ga nikad promijenio, niti namjeravam.
Da sumiramo ovako za kraj !!!
Kome se ovo ne svidja, stvarno mi ga je zao :( i nek ga dragi bog okrene na pravi put !

A sto se tice ovoga sa drugog slova A ( btw, stolica je jos kod mene :D ) nije ni njegova glava za odbaciT mada mu kosa bjezi s iste :D

btw, @miki.ba, procitaj ponovo sta sam natipkao pa ces uvidjeti znacenje mojih rijeci u pravom svjetlu :D
Kemal Malovčić

#218 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by Kemal Malovčić »

505sCrtom wrote:
Kemal Malovčić wrote: @505, ne znam kako te od nečega skoro pa svetog kao što je fk sarajevo može odbiti bilo ko. mafijaši, političari, uprava, igrači itd, svi su nemoćni

pa i ja sam.
:) 8-)
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#219 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by F&N »

Kako je samo fascinantna jedna stvar.
Likovi koji su godinama izbjegavali Kosevo, govorili kako ih ne interesuje Sarajevo, i da je nash fudbal kanta, koju treba zabraniti i zatvoriti, koji ne znaju ni s kim smo sve ni kako igrali, i tako godinama u nazad, uglavnom svi prvo navijaju za neki evropski klub, sada odjedom pametni i upuceni i sve znaju i jos se brinu za Sarajevo. Ono kao jadni oni krivo im sto ce Sarajevo biti porodano nekom tamo inom malezijcu, pa eto svoju silnu brigu i pamet nam prosipaju eto.

A mi koji godinama, kisnemo, smrzavamo se, sedmicno gubimo po 3, 4 sata zivota najmanje, na Sarajevo, znamo kako se zove cistacica u klubu, a ne ko drugi, sta koji igrac jede i kako mu se djevojka zove, mi smo kao budale i debili, naivni, koji ne vide prevaru, i ne brinemo se za Sarajevo, mi smo zapravo slijepi pored ociju... Svi ovi gore znaju sve bolje od nas, znaju oni i s kim je Dino u Talu, i kako ce mu Tan gurnuti suske u dzep da oboji Sarajevo u florescentno zelenu, i na grb stavi malezijskog skočmiša, sve oni znaju jadna majko svoje ili ti ga naša.

SAMO MI NIJE JASNO GDJE STE PAMETNE GLAVE DO SADA BILE, DA POPRAVITE STANJE U BH FUDBALU, EKSPERTI ZA EKONOMSKA PITANJA I INVESTICIJE, DA NAM DOVEDETE INVESTICIJE U DRZAVU, GDJE STE DO SAD, KAKO VAS OČI NAŠE NESRETNE DO SADA NISU VIDJELE...?!?!?!

I znate sta ce aBd biti za par godina, ako Sarajevo postane ono sto se nadamo da ce postati... Bice prica kako su oni zapravo znali da ce to tako biti nego su iz najbolje namjere sirili lošinu...
A nedo Bog ako sve propadne, onda će se naslađivati, svojom pameću, i govoriti kako samo treba gledati Barselonu i Real...

AL NEĆE MOĆ PAŠA MOJ!
alchak.ba

#220 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by alchak.ba »

F&N wrote: I znate sta ce aBd biti za par godina, ako Sarajevo postane ono sto se nadamo da ce postati... Bice prica kako su oni zapravo znali da ce to tako biti nego su iz najbolje namjere sirili lošinu...
A nedo Bog ako sve propadne, onda će se naslađivati, svojom pameću, i govoriti kako samo treba gledati Barselonu i Real...
Kako god i sta god da bude, nek mi se svi dušmani uz novogodišnju čestitku unaprijed napuše moje velike ćune.
Butmiran

#221 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by Butmiran »

F&N wrote:Kako je samo fascinantna jedna stvar.
Likovi koji su godinama izbjegavali Kosevo, govorili kako ih ne interesuje Sarajevo, i da je nash fudbal kanta, koju treba zabraniti i zatvoriti, koji ne znaju ni s kim smo sve ni kako igrali, i tako godinama u nazad, uglavnom svi prvo navijaju za neki evropski klub, sada odjedom pametni i upuceni i sve znaju i jos se brinu za Sarajevo. Ono kao jadni oni krivo im sto ce Sarajevo biti porodano nekom tamo inom malezijcu, pa eto svoju silnu brigu i pamet nam prosipaju eto.

A mi koji godinama, kisnemo, smrzavamo se, sedmicno gubimo po 3, 4 sata zivota najmanje, na Sarajevo, znamo kako se zove cistacica u klubu, a ne ko drugi, sta koji igrac jede i kako mu se djevojka zove, mi smo kao budale i debili, naivni, koji ne vide prevaru, i ne brinemo se za Sarajevo, mi smo zapravo slijepi pored ociju... Svi ovi gore znaju sve bolje od nas, znaju oni i s kim je Dino u Talu, i kako ce mu Tan gurnuti suske u dzep da oboji Sarajevo u florescentno zelenu, i na grb stavi malezijskog skočmiša, sve oni znaju jadna majko svoje ili ti ga naša.

SAMO MI NIJE JASNO GDJE STE PAMETNE GLAVE DO SADA BILE, DA POPRAVITE STANJE U BH FUDBALU, EKSPERTI ZA EKONOMSKA PITANJA I INVESTICIJE, DA NAM DOVEDETE INVESTICIJE U DRZAVU, GDJE STE DO SAD, KAKO VAS OČI NAŠE NESRETNE DO SADA NISU VIDJELE...?!?!?!

I znate sta ce aBd biti za par godina, ako Sarajevo postane ono sto se nadamo da ce postati... Bice prica kako su oni zapravo znali da ce to tako biti nego su iz najbolje namjere sirili lošinu...

AL NEĆE MOĆ PAŠA MOJ!
:thumbup:
MHAB

#222 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by MHAB »

Gosp. Tan će poslije Nove godine dati intervju jednoj od dnevnih novina u BiH i sve objasniti. Do tada draga braćo i sestre koji volite naš klub uživajte u ovom trenutku- Svima vama Sretna Nova Godina. Sve što nas čeka u bliskoj i daljoj budućnosti je bolje od onog što vi očekujete, a za one koji ne vole naš klub biće noćna mora...
Muhamed Đakmić

#223 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by Muhamed Đakmić »

Ne znam za vas, ali meni milina ovu temu čitati, upišam se od smijeha dobronamjernicima svaki put :lol:
Maharadza

#224 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by Maharadza »

Muhamed Đakmić wrote:Ne znam za vas, ali meni milina ovu temu čitati, upišam se od smijeha dobronamjernicima svaki put :lol:
+1 pogotovu ovome "uskrsnutom" koji nije očito čuo ni za pravopis, gramatiku pa ni interpunkciju! Ali može biti i da ga muka natjerala da zaboravi?! :lol:
Kemal Malovčić

#225 Re: Vincent Tan- Većinski vlasnik upravljačkih uloga FK Sara

Post by Kemal Malovčić »

Ja @respi želim da u 2014. godini njegov Livorno kupi neki bogati komunist-kapitalist. :mrgreen:

I da zbari neku forumašicu. :mrgreen:
Post Reply