Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vranac je bas sladak? Odnosno sladji od blatine.
Onda ide varijanta istok tj trebinje vukoje.
I da uvijek vrhunsko, bar.
Selekcija reserva I nema.greske.
A za spricer u ljetnim danima i kolicinski moze I na galone
E ja sam recimo probo njihovo crno s.kaberne, ali to dok dodje iz australije jos metalni cep, ova.jeftinija 15ak.maraka, prodje vjerovatno prevoz brodom u kontejneru bar mjesec.dva,, pa malo carine, pa odmori na skladostu pa na.policama I ja ga ubacim u frizider ili restoran, pa to je sracka brzopotezna zagarantovana
bar ja tako gledam na problematiku i lični dozivljaj
breuer wrote: ↑24/12/2025 21:29
i ja da se upišem kao ljubitelj i poštovalac domaćih vina, vrhunska Blatina Andrija mi je favorit za svakodnevnu upotrebu, upravo pijem Blatinu Vinarije Čitluk i osjeti se razlika u kvaliteti, iako je i ona vrhunska...pozitivno me iznenadila Charisma od Hercegovinaprodukta obzirom šta nudi za toliko nisku cijenu...inače volim i Vranac od crvenih, tj preferiram domaće sorte i njihovu suhoću i oporost...
Vukoje naravno, pogotovo na licu mjesta u Trebinju, baš ono svjetski
Meni je Tvrdoš bolji od trebinjaca posebno obici tvrdos manastir savršeno mjesto kao čitavo Trebinje sto je
Najbolje od svega u Trebinju su babe na jacapi sto prodaju kombinaciju 4 vrsta domacih maslina u sosu sa bijelim lukom to sa njihovim sirom i vinom raskuje te
Meni je Tvrdoš bolji od trebinjaca posebno obici tvrdos manastir savršeno mjesto kao čitavo Trebinje sto je
Najbolje od svega u Trebinju su babe na jacapi sto prodaju kombinaciju 4 vrsta domacih maslina u sosu sa bijelim lukom to sa njihovim sirom i vinom raskuje te
baš hoću da kažem, ako nije u Trebinju, onda je skoro na ulazu, svakako je Tvrdoš vrh pogotovo kako ga je vladika Grigorije malo pogurao u turističko/trgovačkom smislu
Koji tvrdos tacno?
Žilavka je bolja vukojina, a od crnih sumnjam da si probao grand reserve ili magnuma ili grijesim to je nesto drugo. I ne.proba.bas svako realno vina od.100plus km.
Kad se već piše o Trebinju, nije Trebinje svo u Vukoji i samo u Vukoji...
Ako se zateknete u Trebinju, a prethodno kojih 4-5 km prije zastali u manastiru Tvrdoš, ima se šta kupiti od vina i drugog (npr. fenomenalna travarica). E kad ste već stigli u Trebinje, malo se odmorili, pa nešto ručkali u Galiji, Kukurića vrtovima, Studencu itd..autom napravite još koji kilometar u pravcu CG i posjetite vinariju Petijević, nema greške. Kad probate njegovu ponudu vina- bijelih i crvenih, njegove kupaže, vjerujem da će barem 30% zapadnohercegovačkih vina biti trenutno otpisano.
kuli1961 wrote: ↑24/12/2025 22:40
Ako se zateknete u Trebinju, a prethodno kojih 4-5 km prije zastali u manastiru Tvrdoš, ima se šta kupiti od vina i drugog (npr. fenomenalna travarica). E kad ste već stigli u Trebinje, malo se odmorili, pa nešto ručkali u Galiji, Kukurića vrtovima, Studencu itd..autom napravite još koji kilometar u pravcu CG i posjetite vinariju Petijević, nema greške. Kad probate njegovu ponudu vina- bijelih i crvenih, njegove kupaže, vjerujem da će barem 30% zapadnohercegovačkih vina biti trenutno otpisano.
bravo, put prema Lastvi, Klobuku, tj Nikšiću, odmah pored utvrde Mičevac, odličan, čak mi se domaćin hvalio da ih je posjetio Toma Grobar, nekadašnji predsjednik Srbije bilo je ljeto, pa smo pili njihov Chardonnay...
kuli1961 wrote: ↑24/12/2025 22:40
bravo, put prema Lastvi, Klobuku, tj Nikšiću, odmah pored utvrde Mičevac, odličan, čak mi se domaćin hvalio da ih je posjetio Toma Grobar, nekadašnji predsjednik Srbije bilo je ljeto, pa smo pili njihov Chardonnay...
Poslije toga 3 dana smrdis ko nuklearni otpad
Trebinjski sir/kajmak iz mješine ne jedem, prejak mi je, ali bas prejak
sumirprimus wrote: ↑24/12/2025 21:48
E ja sam recimo probo njihovo crno s.kaberne, ali to dok dodje iz australije jos metalni cep, ova.jeftinija 15ak.maraka, prodje vjerovatno prevoz brodom u kontejneru bar mjesec.dva,, pa malo carine, pa odmori na skladostu pa na.policama I ja ga ubacim u frizider ili restoran, pa to je sracka brzopotezna zagarantovana
To je problem svih vina... zato uvijek sto mladje i blize.
sumirprimus wrote: ↑24/12/2025 21:48
To je problem svih vina... zato uvijek sto mladje i blize.
ne mora biti mladje, mora odstojati, ali se mora pravilno storidzovati.
ovo sto prodje kroz tri lima meeeh