dakle,početak ture je u mahali tik iznad Skenderije,iz Stolačke ulice,dvorište s ružama-uz malo dima sa roštilja

a zatim slijedi ovo...

eto..pa uživajte

Layne wrote:Eki nema mene s pivama na klupiNije ovo vilsonovo
![]()
komi wrote:mislim da sam te vidio dok slikaš
ako je par puta pored tebe prošlo biciklo koje pušta užasnu buku (nepodmazani amortizer), da znaš da sam ja bio na njemu.dr.gog wrote:pa provedoh sate na Vilsukomi wrote:mislim da sam te vidio dok slikaš
Naime bilo je sugrađanki čija je pojava vjerovatno bila privlačnija za oči, od sirotog forumaša koji šeta na 36Ckomi wrote:direkt si sliko u mom pravcu
gdje je slika:D:D
zar sam tolko ružan da si je odmah morao izbrisati

ah ne cjepidlači sad ...nisam sve slike mislio da postam..al kad već hoćeš..komi wrote:kao što se može vidjeti na slikama
u to doba nije skoro nikog bilo na ulici
a fino si slikao skoro pa 360 oko sebe![]()

Hm..to je bilo na kraju..biciklima se otišlo malo dalje prema gradu...taj kolač je iz "Vatra" slastičarne,grozno je skup,ali je neopisivo ukusan..s tim što na Vilsu,na drugoj obali mislim..imaš "Ramis",šminkeraj (do njeg je Kapućino al tamo je meni nešto bezveze),a u njemu možeš pročitat Avaz,Gloriju,popiti čaj napravljen kako treba,a glede kolača---svakako naruči čokoladni kolač sa brusnicom uz dupli espresso i veliku čašu hladne vode,ne zaostaje za kvalitetom ni milimetra od ovoga na slici iznad...a ima i za biciklo fino napravljeno,sve potamanmanga wrote:a moze li se znati gdje si pojeo onaj kolac, izgleda savrseno