Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

madnessa

#26 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by madnessa »

drndalo wrote:Nisam odavno prosao Vilsonovim osim ujutro autom, pa ne znam ima li ih, ali ako ih zaista nema, napisite e-mail MUPu KS, i pozalite se... Ja sam za jednu drugu stvar tako uradio, bas da vidim sta ce biti...

U roku 2 dana zove me neko iz njihove sluzbe za odnose s javnoscu da me obavijesti da su primili prituzbu, te da je provjera u toku... Bla, bla, u najkracem roku ce vidjeti sa direkcijom za ceste, i ZYX jos nekim, nesto... Sve skupa, u roku od oko 15 dana, tu gdje sam ih upozorio da postoji opasnost, osvanuli su novi saobracajni znakovi, bez kojih se ni kaznjavat kretene nije moglo...

Da li su nakon toga kaznjavali zbog novih znakova, ne znam, ali sam ja postigao ono sto sam pokusao, a u sta sam iskreno sumnjao...

Napisati 3 reda u e-mailu traje 3 minuta...
:thumbup:

bravo! pametnije je napisati mail i ocekivati da se nesto desi nego pisati po forumu samo eto da se izbaci negativna energija!
braca

#27 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by braca »

Creasy wrote:
HaHaHa2 wrote:
braca wrote:Lijepo moderno doba kada se foto-aparat (mobitel) lako trzne iz dzepa, pa onda MI fotografisemo - NJEGA. :lol:
Je li to opet hajka na drotove? :D

Braca opet dobio kaznu za parkiranje. :lol:
Kako ba iz mojih postova i tema nisi skontao da stanujuem u centru, te da ja za po gradu ne bamtre auto, koji pajki u garazi. :lol:
Tercius

#28 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by Tercius »

braca wrote:Ciao Creasy, sta ima?

Znaci, Vilsonovo, veoma cesto odem sa djecom na vozikanja biciklima iza 17h, jednako kao i stotine i stotine drugih gradjana grada Sarajeva. Mozda i hiljade, nisam brojao.
Ti prvi ne postujes zakon o sigurnosti saobracaja na putevima i to se iz tvojih textova i vidi :) Pa je malo apsurdno kada takvi kao ti i slicni tebi daju komentare i kritike u pogledu postivanja te nadgledanja od strane ovlaštenih osoba istog.
Kada te vec toliko "boli" ta nepravda neka, prvo krenes od sebe i svoje djecice za koju si odgovoran kao roditelj, pa poslje 17 h kada izadjes na Vils prvo "Svjetloodbojne prsluke" po članu 102 Zakona na koji se pozivas, pa onda jedno svijetlo crvene boje sa prednje a sa zadnje jedno bijele boje po članu 90, stav 2, tačke 3 takođe Zakona na koji se pozivaš, ali prije nego sve to uradis okrenes neki broj MUP-a ili posljes mail na neku od mnogih elektronskih adresa ( što tebi nece biti mrsko ), pa se raspitas dali po članu 99, stavu 1 ti uospšte smijes svojoj djeci dozvoliti da učestvuju u saobračaju, takođe po Zakonu na koji se opozivasš.

E sve to kad ispunis, aparat u ruke pa fotografisi sve sto se mrda po ulicama ovog grada, telefon u ruke i blokiraj onaj 122 besplatni telefon od svojih poziva i zagorcaj im zivot svojom predanoscu za opste javno dobro i sigurnost ucesnika u saobracaju.KONTAS :D :run:
braca

#29 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by braca »

Ne zovu VAS djaba onako kako vas zovu......svugdje u svijetu.......

No, by the way, moja djecica imaju OBAVEZNO upaljena crvena trepcuca svjetla na zadnjem dijelu bicikla , bijela trepcuca na prednjem, cijelo vrijeme, bez obzira da li je dan ili sumrak (po mraku ne voze), kacige, duge hlace obavezno....doduse, nemaju fluoroscentni prsluk obzirom da se Vilsonovo smatra pjesackom zonom od 17h radnim danom i subotom i nedjeljom cijeli dan. :mrgreen:

Zbog posta kao sto je ovaj mi se GADITE: smeta vam uredan gradjanin koji ni pred Bogom ni pred ljudima nije devijantna licnost, a kamoli kriminalac i najradije biste mene oderali, a kriminalcima NE SMIJETE pogledati u oci.

Sram vas bilo i svakim svojim postom opravdavate naziv koji imate - jednak - u cijelom svijetu. Ja vas tako ne zovem, samo sam ČUO da vas tako zovu. 8)

Ja samo pitam zasto nema policije u Vilsonovom da budu na raspolaganju gradjnaima, da zastite gradjane ili da jednostavno - pomognu, ako treba i odmah sam TVOJ neprijatelj, i odmah sam VAS neprijatelj, a nista VAM na zao nisam uradio, osim sto upirem prstom u nerad. Pa, kako da vas covjek voli?

Smeta vam cak i ako ZOVEM na sluzbeni broj, gradjanima na raspolaganju - 122 - a ne zovem, jer znam da "ne trzate" na pozive gradjana, a da si IMALO obrazli licnost, zahvalio bi mi se kao sluzbena osoba na tome STO ZOVEM 122 kao revnosan gradjanin (ne zovem). No, tebi i takvima ocito smeta ako neko nazove 122 jer uznemiravamo vas mir.....srecom, nisu svi takvi i velika vecina je ispravnih, a vas sto ima parazita, jbga, tako je kako je.
Bebelo

#30 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by Bebelo »

Ja bih samo zamolila ove sto setaju pse da nabave sto kraci lanac, jer kad ih vidim ja - :run:
Tercius

#31 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by Tercius »

braca wrote:Ne zovu VAS djaba onako kako vas zovu......svugdje u svijetu.......

No, by the way, moja djecica imaju OBAVEZNO upaljena crvena trepcuca svjetla na zadnjem dijelu bicikla , bijela trepcuca na prednjem, cijelo vrijeme, bez obzira da li je dan ili sumrak (po mraku ne voze), kacige, duge hlace obavezno....doduse, nemaju fluoroscentni prsluk obzirom da se Vilsonovo smatra pjesackom zonom od 17h radnim danom i subotom i nedjeljom cijeli dan. :mrgreen:

Zbog posta kao sto je ovaj mi se GADITE:
Pa po tvom onda bi trebalo svakog biciklistu kazniti na Vilsu :)
Član 9 stav 1 tačka 40 Zakona na koji se pozivas i on kaze pješacka zona je uredena saobracajna površina namijenjena za kretanje pješaka, u kojoj je dozvoljeno kretanje motornih vozila s posebnim odobrenjem.
E posto vidim da se uplices u pravnu tematiku, a ne znas pa da te uputim, sa obzirom na sve pomenuto Vils nije nista drugo nego jedan vid javnog puta na kojoj je zabranjen saobracaj motornih vozila u određeno vrijeme,( kao ulica Kulovica ) niti je znaci Pjesacka zona, niti je zona smirenog saobracaja moj sasvjesni građanine.
Kada Vils bude imao uređenu biciklističku stazu i koja bude bila označena kao takva saobracajnim znakom do tad ce ostati sve na kulturi građana ovog grada kako ce se snalaziti u pjesackom i biciklistickom saobracaju u ul.V.Setaliste svakim radnim danom od 17 do 24 i vikednom od 00-24h, i malo je neozbiljno prebacivati na policiju ovog grada bilo kakve optuzbe sto se toga tice. KONTAS :) :run:

I jos jedno ti se meni ne gadis, niti bilo ko drugi ko sa djecom ili prijateljima izadje na Vils u setnju ili voznjiu bikeom.Poz.
Mr. Brightside

#32 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by Mr. Brightside »

@ braca, ne znam gdje si ti odrastao, ali ako ti smeta ovaj grad i njegovi ljudi, slobodno idi, mozemo mi bez tebe ;-)
braca

#33 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by braca »

Mislim da tebi ne bi pomogle ni one naocale sa debelim pivskim dnom: ko (s)pominje gradjane ovoga grada ili sam grad, tema je neprisustvo policije u Vilsonovom setalistu radnim danom od 17h, i vikendom i praznikom cijeli dan.
@Tercius: izvini sto ne znam pravnu formulaciju Vilsonovog, nego meni rekli da tamo nema automobila, a da mogu setaci slobodno se setatai, pa i biciklisti biciklati (malo mi je glupo ove dvije grupe stavljati u istu kutiju, ali to nije sada tema), pa i ja razgulio do tamo, jbga.
Last edited by braca on 01/07/2011 23:33, edited 1 time in total.
Mr. Brightside

#34 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by Mr. Brightside »

braca wrote:Mislim da tebi ne bi pomogle ni one naocale sa debelim pivskim dnom: ko (s)pominje gradjane ovoga grada ili sam grad, tema je nerad policije.
mozda u nekom drugom gradu ima bolja policija, mozda tu djeca voze bicikla normalnom brzinom,....
kukuruz_kokicar

#35 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by kukuruz_kokicar »

Meni na pamet pada ideja da se jedna kolovozna traka ostavi za one koji voze bicikle i role brže od 10km/h, a onda bi djeca imala za sebe sigurnu traku. Pitanje je samo koliko bi roditelji, a naročito djeca poštovala tu saobraćajnu 'segregaciju'. U slučaju kršenja ovakvih pravila policajci kacigari bi svijetla obraza, a na oduševljenje biciklista, šetača i slučajnih prolaznika, mogli pisati mnogobrojne kazne.
shuriken'

#36 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by shuriken' »

ko misli da na vilsu za vrijeme dok je pjesacka zona ne treba prisutstvo policije, taj ili na vilsu nikad nije bio, ili je retardiran, ili je drot, pa se zaokruzite kad se prepoznate
zvrk

#37 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by zvrk »

i ja ih srecem
ali uglavnom stoje sa ljudima koji vode na kracim povocima vece rase pasa bez brnjice :)

ps na vilsu je "teferic" u ove tople ljetne noci...

pitam se imal iko u sarajevu da nije na vilsu :)
Tercius

#38 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by Tercius »

braca wrote: @Tercius: izvini sto ne znam pravnu formulaciju Vilsonovog, nego meni rekli da tamo nema automobila, a da mogu setaci slobodno se setatai, pa i biciklisti biciklati (malo mi je glupo ove dvije grupe stavljati u istu kutiju, ali to nije sada tema), pa i ja razgulio do tamo, jbga.
Nije problem u tome sto ne znas, vec sto ne zelis da znas a svakom si loncu poklopac.Treba fino sa ljudima, ako su npr. komsije malo glasnije nego sto bi trebalo, ne moras odmah zvati 122 i odma otvoriti temu na forumu "postivanje kucnog reda" ili nesto sl, gdje ces opet napisati masu "nidje veze" tekstova i opet svakom naci primjedbu, zabporavljajuci znacenje pojmova tolerancije,suzivota,kulture dijaloga i ophpdzenja,itd.Poneses nekad taj svoj aparat kojim slikas nepropisno parkirana policijska vozila, pa snimis neki klip kriminalca na djelu kad imas priliku za to, pa tako das svoj doprinos na rasvjetljavanju nekog KD-a,jer ce mozda i tebi sutra isto tako neku lijepu gestu uciniti i prije svega se ne sikiras puno radi postupaka neodgovornih pojedinca i radi kojih bdijes i dan i noc na ovom forumu, jer sve se dijeli na dobro i lose pa kako građani tako i policija. :) Kontas. :run:
atko

#39 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by atko »

Kakve veze bi trebo da ima policajac sa osnovnom kulturom gradjana ... :-) :roll: ... policajac svkakao treba da se mota u blizini ... ali nece on prevaspitavati roditelje, biciklist i one koji se rolaju ...

Kad je guzva roditelji bi trebali uzeti dijete za ruku, a ovi na tockovima usporiti ...

... vils je trebalo odavno skorz zatvorit za saobracaj pa bi se malo guzve od 17 smanjile
kukuruz_kokicar

#40 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by kukuruz_kokicar »

shuriken' wrote:ko misli da na vilsu za vrijeme dok je pjesacka zona ne treba prisutstvo policije, taj ili na vilsu nikad nije bio, ili je retardiran, ili je drot, pa se zaokruzite kad se prepoznate
Ma ja bih tamo poslao specijalce. Prvo neka neselektivno pucaju, a onda mjere brzinu. Tada će jasno moći uočiti zlikovce - 10tak ranjenih sretnika koji će velikom brzinom - šepajući ili puzeći pokušati pobjeći od ruke zakona.
I da, ja sam inače retardirani drot i nisam nikada bio na Vilsu, ali više od bilo kojeg zakona volim dobru pucačinu.
spider124

#41 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by spider124 »

roki wrote:Trebate se ugledati na lika koji se vazda na biciklu voza po Vilsonovom,onako pomršav,sa onim tankim gumama.On je prošle godine djevojčici bacio skejt u Miljacku.Njemu oko 30 a njoj oko 10,valjda naletila na njega ili šta već :x
pa mozda je on naletio na djete i nije vilsonovo samo za njega rezervirano, uostalom ko je on da nekom djetetu baca skejt u Miljacku. Da je to mom uradio letio bi i on i njegov bajk u vodu
braca

#42 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by braca »

Tercius wrote:Nije problem u tome sto ne znas, vec sto ne zelis da znas a svakom si loncu poklopac.Treba fino sa ljudima, ako su npr. komsije malo glasnije nego sto bi trebalo, ne moras odmah zvati 122 i odma otvoriti temu na forumu "postivanje kucnog reda" ili nesto sl, gdje ces opet napisati masu "nidje veze" tekstova i opet svakom naci primjedbu, zabporavljajuci znacenje pojmova tolerancije,suzivota,kulture dijaloga i ophpdzenja,itd.Poneses nekad taj svoj aparat kojim slikas nepropisno parkirana policijska vozila, pa snimis neki klip kriminalca na djelu kad imas priliku za to, pa tako das svoj doprinos na rasvjetljavanju nekog KD-a,jer ce mozda i tebi sutra isto tako neku lijepu gestu uciniti i prije svega se ne sikiras puno radi postupaka neodgovornih pojedinca i radi kojih bdijes i dan i noc na ovom forumu, jer sve se dijeli na dobro i lose pa kako građani tako i policija. :) Kontas. :run:
Ti mora da si mene sa nekim zamijenio: kao i svaki onaj o kojem pisemo, imas svoju viziju osobe/gradjanina i zelio bi da sudis/pravis prijavu na osnovu laznih podataka. Pa idemo redom:

1. Nisam uopste u svakom loncu poklopac, ovo je lazna izjava, sto potvrdjuje moj broj postova od 272 u 6 (sest) godina.

2. Vezano za malo glasnije komsije, pojma nemam o cemu govoris, posto nemam takvih komsija, a posebno mi nije jasno o kakvom broju 122 govoris koji ja nazivam, jer na NE NAZIVAM. Jedina prilika kada sam nazvao policiju je kada su prije nekoliko godina "dzukele" pod prozorima nase zgrade oko 03,00h otvorili vrata "dzipa" (neko terensko vozilo), iznjeli piche, pocela glaaaasna muzika, razbijanje flasa o kontejnere, a posto su se komsije bunile, a dzukele odozdo prijetile, i ja sam, ali i druge komsije putem broja 122 zvao policiju, policija dosla, prvo su nastupili agresivno, a kada su skontali da se znaju sa dzukelama, lijepo su se pozdravili, rukovali, izgrlili i rekli "de ba nemojte vise" i otisli. Tek tada je nastao pir, kada su dzukele iz auta pocele da vicu "e, sada cemo vam je*ati majku, ko je zvao policiju". Kako rekoh, policija bi trebala da bude ZADOVOLJNA da ih gradjani nazivaju na broj 122 i prijavljuju potencijalne i aktuelne kriminalne radnje, uostalom, kroz promotivne akcije policije i putem plakata koje postavljaju na raznim mjestima, pozivaju se gradjani na kontakt putem telefona 122. Kako rekoh, tebi smeta ako neko koristi telefon 122 za obracanje policiji, onima u policiji koji zele da rade, drago je da neko hoce i zeli da komunicira (putem telefona 122 i na druge nacine). Ja sam zelio, ali sam odustao. Zbog takvih kao ti. Koji ne podrzava gradjane, nego samo izmislja razloge da odere gradjane.

Iako ne koristim telefon 122, nije mi jasno zasto tebi smeta ako bih koristio taj telefon, pa zar on nije da bi policija bila u sluzbi gradjana? Naravno, ako bi se taj telefon zluopotrebljavao, vidi se broj pozivaoca, postoje i prekrsajne i krivicne sankcije, no problemo. Ali, ti su UBO u srz stvari, pa zasto bih ja zvao i koristio 122, kada ce se tamo javiti neki poput tebe i reci "pa sta hoce koji ku*ac, zasto zove i uznemirava nas".

3. Slikam nepropisno parkirana policijska vozila? Nikakva policijska vozila nepropisno parkirana ne slikam (izuzev kada kontrolisuci mene, prave druge prekrsaje koje su obicnim smrtnicima nedozvoljene), pojma nemam o cemu govoris, opet si nesto pobrkao, pogrijesio, ili pokusavas ponovno da mi zakacis laznu "prijavu" (forumsku), a ne bih se zacudio i stvarnu, realnu.

4. Takodjer pogresna i potpuno tendenciozna izjava da "bdijem i dan i noc na ovom forumu" , sukladno vasem nacinu razmisljanja i pravljenja prijava, jer pazljiv policajac bi prvo uzeo u obzir vidljive cinjenice, prije pocinjanja istraznih radnji, a ono sto bi sa sigurnoscu utvrdio odmah je moj skromni broj postova - 272 za 6 (sest) godina !!! Sa druge strane, iako tebi kao policajcu SMETA sto ja i ostali gradjnai pisemo po forumu, osnivacu foruma je to u interesu, jer forum i postoji da bi se na njemu "bdjelo" (ko to zeli), a naravno i pisalo.

5. Pa citaj bolan sta ti pisu drugi gradjani, forumasi, dovoljno je samo da ovu stranicu proanaliziras, pa ce ti biti sve jasno. Ako kao policajac imas imalo morala, onda bi trebalo da kao taj isti policajac da pozoves gradjane, za koje bi utvrdio u razgovoru sa njihovim komsijama i prodavacicama iz obliznjih prodavnica, da nisu devijantne licnosti, onda bi trebao takve gradjane uvazavati i PITATI sta to nije dobro i sta biste vi kao uvazeni sugradjanin (da li sam uvezeni, pitas kako rekoh - hipoteticki - moje komsije i prodavacice iz okolnih prodavnica, a mozes i taksiste iz kvarta) predlozili NAMA u pokliciji da stavri budu bolje? TO BI SE TREBALO URADITI, ali VAS glas naroda ne interesuje i ovi napadi na mene samo pokazuju da je vas jedini cilj oderati male, slabe i bespomocne, dok pravim mangupima ne smijete pogledati u oci.

I na kraju, ja generalno ne pisem protiv policije, jer meni kao urednom gradjaninu policija treba , samo iznosim svoja opazanja gdje stvari ne funkcionisu, bilo da je rijec o propustu ili o neradu. Ili nepravdi, policijskoj prema gradjanima.

U medjuvremenu, dok smisljas odgovor na moj post, evo, zabavi se malo, pa citaj teme sa portala, a takodjer procitaj i komentare na ovaj link, pa ces shvatiti da sam ti ja najmanji problem u zivotu i da bi, ustavri, trebao da pazljivo i sa uvazavanjem osluskujes sta pisemo mnogi mi nekriminalno i nedevijantno orijentisani gradjani: http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110702024
Tercius

#43 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by Tercius »

braca wrote:
Tercius wrote:Nije problem u tome sto ne znas, vec sto ne zelis da znas a svakom si loncu poklopac.Treba fino sa ljudima, ako su npr. komsije malo glasnije nego sto bi trebalo, ne moras odmah zvati 122 i odma otvoriti temu na forumu "postivanje kucnog reda" ili nesto sl, gdje ces opet napisati masu "nidje veze" tekstova i opet svakom naci primjedbu, zabporavljajuci znacenje pojmova tolerancije,suzivota,kulture dijaloga i ophpdzenja,itd.Poneses nekad taj svoj aparat kojim slikas nepropisno parkirana policijska vozila, pa snimis neki klip kriminalca na djelu kad imas priliku za to, pa tako das svoj doprinos na rasvjetljavanju nekog KD-a,jer ce mozda i tebi sutra isto tako neku lijepu gestu uciniti i prije svega se ne sikiras puno radi postupaka neodgovornih pojedinca i radi kojih bdijes i dan i noc na ovom forumu, jer sve se dijeli na dobro i lose pa kako građani tako i policija. :) Kontas. :run:
Ti mora da si mene sa nekim zamijenio: kao i svaki onaj o kojem pisemo, imas svoju viziju osobe/gradjanina i zelio bi da sudis/pravis prijavu na osnovu laznih podataka. Pa idemo redom
Opet si se nasikiro nesto??? :) Pa meni prosto dodje da zaplacem kad vidim kakvim si ti torturama izlozen :sad: Evo molim te ako hoces na P.P ne moras u eter, napravi spisak stvari kao predstavnik malih, slabih i bespomocnih kako ti se moze pomoci i ja cu ti licno izaci u suret,et. :thumbup:
braca

#44 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by braca »

Ma jok ba, ja sve ovo pausalno pisem, da se malo zabavim, a prije izlaska na podnevnu kafu, sam cu srediti svoj "okolis", no problemo, ponadao sam se u vas, ali vidim da tu nema hajra. Vidite vi da pomognete onima koji su stvarmo slabi i nemocni, nisam bas u toj grupi, ali VIDIM sta se desava.

Aj zivio, a moze i lock, iscrpili smo temu.
Tercius

#45 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by Tercius »

Ok kako hoces, nemoj reci da ti se nije nudila pomoc.Zivio.
braca

#46 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by braca »

Opet me provociras i tjeras da nastavim raspravu (ohladice mi se kafa).

No, dobro: ne treba meni pomoc forumasa, vec nama gradjanima treba sistemska pomoc policije, ovdje smo pricali o Vilsonovom, a na drugim temama su - druge teme. Sto se tice tvoje privatne ponude kao policajca meni da pomognes, iznenadio bi se koliko znam policije, od onih cinom i rangom nizih (ulica), do onih najvecih, no to nije tema, i sa njima uz kafu pricam na isti nacin, haman istim rjecnikom.

Mogao bih ti listu napisati sta bih kao mali gradjanin trazio od policije, mozda VEZANO ZA OVAJ TVOJ POST to i uradim, pa pozovem i druge da to urade.

No, bolje je ovako: evo, Tercijus, OTVORI temu sta bi gradjani zeljeli da promjene kod policije, koje su zamjerke na rad i kako bi zeljeli da se policija ponasa, a da pri tome, naravno, nastavi da stiti red, zakon i sve sto uz to ide, odnosno da ovo pomenuto ne bude ugrozeno

Pravilo postanja u toj temi: bez epskih opisa, samo kratke crte. Pa da vidimo.

Hajde, otvori temu, ja necu, ali cu medju prvim napisati post, a u tom postu cu napisati (ponavljam, ne referiram na veliki kriminal, o tome ne znam nista, pisem o obicnim, svakodnevnim stvarim) da ne postavljate radar hinjski na izlazu sa auto-puta gdje je nelogicno ogranicenje 40 km/h, a vi hvatate raju koja idu 50 km/h, vec taj isti radar postavite od Skenderije do Drvenije gdje se vozi po 200 km/h (dvjesto km/h), sto i slijep covjek vidi; raskrcite setalista od parkiranih auta, Gimnazijska, vec smo pisali o tome, ima znak zabrana ulaska u ulicu, hvatajte bijednike koji napadaju starce i starice i djecu po ulicama, nemojte me ubjedjivati da ne znate o kome se radi, vi ih hvatajte, a neka ih sud - ako ih - oslobadja, ali dobice zvono povratnika, pa se nece vise vratiti iz Zenice.....ima toga, a ako otvoris temu, nakrcacu, ne brini se.....
Tercius

#47 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by Tercius »

Za ljude koji sve shvataju kao provokaciju postoje institucije koje pruzaju pomoc takvim licima.Ja sam te lijepo pitao na PP da mi posaljes svoje prijedloge u pogledu konkretnih problema kako bi ti se izaslo u susret, medjutim tvoja sujeta ti neda, pa mi nista drugo neostaje nego da zakljucim da cjelokupno tvoje postanje na ove teme potice iz potreba poznatih samo tebi.
A sto se tice otvaranja tema, nemam tolko bas vremena da bdijem na forumu pisem i odgovaram na postove.
poznanik

#48 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by poznanik »

@Tercius, molim te da promijeniš svoj avatar, suviše je provokativan i "arogantan", identičan tvom nastupu i pisanju ovdje.
Tercius

#49 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by Tercius »

poznanik wrote:@Tercius, molim te da promijeniš svoj avatar, suviše je provokativan i "arogantan", identičan tvom nastupu i pisanju ovdje.
Hvala na sugestijama, avatar promijenjen, nadam se da cete se lagodnije osjecati, jos nesto???
poznanik

#50 Re: Vilsonovo od 17h - gdje je barem jedan policajac?

Post by poznanik »

Tercius wrote:
poznanik wrote:@Tercius, molim te da promijeniš svoj avatar, suviše je provokativan i "arogantan", identičan tvom nastupu i pisanju ovdje.
Hvala na sugestijama, avatar promijenjen, nadam se da cete se lagodnije osjecati, jos nesto???
Ništa više, hvala... Vidimo se na Vilsonovom :D
Post Reply