Vila park

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
StupskaBitanga

#1 Vila park

Post by StupskaBitanga »

hej ljudi zar ovaj shopping center uopšte više postoji?
Zar ga nisu zatvorili?????
ja koliko znam tamo više iko ne ulazi
prava pustara
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

To je neminovnost svih ovih nadri centara koji nude svi isti i u pet deka su... mislimo li da ce Robot onaj novi proći bolje..???
Dori

Post by Dori »

Neka takvih "centara"
Drze sve kockaste glave na broju.....Kad se zatvore oni se razlete po gradu. bolje da su svi na jednom mjestu (osim Ilidze) :D
cica maca

Post by cica maca »

Ja sam mislila da je Vilu Park kupila neka banka, al izgleda da su tu jos uvijek neki butici i supermarket :roll:
Neelix

Post by Neelix »

ma joj...svi oni chobani sto su izlazili po onim kaficima tamo sad su presli u "Atilu"...par stotina metara prema gradu od Vile...

a steta, jer na mjestu Atile je prije bio "Ghetto"...fenomenalan kafic...sa svirkama, normalnom muzikom, normalnim ljudima...
cica maca

Post by cica maca »

Neelix wrote:ma joj...svi oni chobani sto su izlazili po onim kaficima tamo sad su presli u "Atilu"...par stotina metara prema gradu od Vile...

a steta, jer na mjestu Atile je prije bio "Ghetto"...fenomenalan kafic...sa svirkama, normalnom muzikom, normalnim ljudima...
Jeste, svi su presli u tu, kako nazva "Atilu", od nocne galame i turbo ceca nemogu oka da sklopim, zivim u blizini. A kad se samo sjetim, kad je bivsi gazda "Ghetta" davao izjave za medije; "ovdje nikad nece zasvirati turbo folk, to vam ja garantujem" i nije ga bilo, al zato se valjda kafic i zatvori. Bjeze mladi od rock muzike, kao djavo od krsta. Mjesec dana bi nam rock-a, a onda dodje d.j.stoka :sad:
ifbbpro

Post by ifbbpro »

Villa Park je sada u novijem paketu, novi kafici, nove radnje, skoro svi prostori su popunjeni.. ima na prizemlju cim se udje sportska radnja beton, nema cega nema.. al je opet pravo pusto.
AL bar nema vise belaja.
Skyfox

Post by Skyfox »

Bio jednom u Vili, cini mi se da je ostalo sve isto kao i prije, samo bez narodnjaka.

A za Ghetto - bas steta...
sekretar

Post by sekretar »

Ima lijep gril sa zadnje strane villa Parka. Nema guzve, a odlicna igraonica za djecu. Pa malog volim tamo odvesti.

A da je pusto, jes...
MirzaK

Post by MirzaK »

Bad management bolje reći :-) :-)
Po meni Vila uopste nema formu ni neko ciljno trziste, imaš par shopova sa skupom robom, onda 2-3 shopa sa velikim obavijestima "20 - 30% popust" što asocira na moguće zatvaranje :? i onda na vrhu full jeftinu robu tip Heco Prom... :P A na vrhu je odličan prostor za napraviti neki dobar restoran, Playstation igraonicu za djecu pa jedno 3 mjeseca da je free, mozda i live music, samo da se raja počne vraćati... ovako stvarno nemaš neke ponude :(
Al' naravno, gdje'b neko investirao neki kraći period playstatione, poklon pakete svakom 100 kupcu i sl..... to ce mu doci skuuupo... makar na tom zaradio :D
Post Reply