Vila park
-
StupskaBitanga
#1 Vila park
hej ljudi zar ovaj shopping center uopšte više postoji?
Zar ga nisu zatvorili?????
ja koliko znam tamo više iko ne ulazi
prava pustara
Zar ga nisu zatvorili?????
ja koliko znam tamo više iko ne ulazi
prava pustara
- uvjek dobar gost
To je neminovnost svih ovih nadri centara koji nude svi isti i u pet deka su... mislimo li da ce Robot onaj novi proći bolje..???
- Neelix
ma joj...svi oni chobani sto su izlazili po onim kaficima tamo sad su presli u "Atilu"...par stotina metara prema gradu od Vile...
a steta, jer na mjestu Atile je prije bio "Ghetto"...fenomenalan kafic...sa svirkama, normalnom muzikom, normalnim ljudima...
a steta, jer na mjestu Atile je prije bio "Ghetto"...fenomenalan kafic...sa svirkama, normalnom muzikom, normalnim ljudima...
- cica maca
Jeste, svi su presli u tu, kako nazva "Atilu", od nocne galame i turbo ceca nemogu oka da sklopim, zivim u blizini. A kad se samo sjetim, kad je bivsi gazda "Ghetta" davao izjave za medije; "ovdje nikad nece zasvirati turbo folk, to vam ja garantujem" i nije ga bilo, al zato se valjda kafic i zatvori. Bjeze mladi od rock muzike, kao djavo od krsta. Mjesec dana bi nam rock-a, a onda dodje d.j.stokaNeelix wrote:ma joj...svi oni chobani sto su izlazili po onim kaficima tamo sad su presli u "Atilu"...par stotina metara prema gradu od Vile...
-
MirzaK
Bad management bolje reći
Po meni Vila uopste nema formu ni neko ciljno trziste, imaš par shopova sa skupom robom, onda 2-3 shopa sa velikim obavijestima "20 - 30% popust" što asocira na moguće zatvaranje
i onda na vrhu full jeftinu robu tip Heco Prom...
A na vrhu je odličan prostor za napraviti neki dobar restoran, Playstation igraonicu za djecu pa jedno 3 mjeseca da je free, mozda i live music, samo da se raja počne vraćati... ovako stvarno nemaš neke ponude
Al' naravno, gdje'b neko investirao neki kraći period playstatione, poklon pakete svakom 100 kupcu i sl..... to ce mu doci skuuupo... makar na tom zaradio
Po meni Vila uopste nema formu ni neko ciljno trziste, imaš par shopova sa skupom robom, onda 2-3 shopa sa velikim obavijestima "20 - 30% popust" što asocira na moguće zatvaranje
Al' naravno, gdje'b neko investirao neki kraći period playstatione, poklon pakete svakom 100 kupcu i sl..... to ce mu doci skuuupo... makar na tom zaradio