Vijesti Ummeta - Teroristicka banda

Locked
Point.

#151 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda

Post by Point. »

testni_akaunt wrote:
Point. wrote:

Haha koja si ti psiha. Da nam nisu Bosnu trebali braniti tvoje vehabijske sektaske pickice? Tacno treba uzeti jedan dobar malj i udarati sve koji zalaze u ovu Fahdovu placenicku dzamiju u vugla, u nadi da dodjete sebi.

Bujrum. Javi kad ces krenut da i ja dodjem da me probaš marisat.

Jos jedan kratkotalasni vehbos. Al izvirete u zadnje vrijeme.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#152 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda

Post by Matijevic_Vlado »

Hrabro srce hoce da ga primi :mrgreen: . Hrabro od tebe :mrgreen:
Naslovnica

#153 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda

Post by Naslovnica »

Matijevic_Vlado wrote:Hrabro srce hoce da ga primi :mrgreen: . Hrabro od tebe :mrgreen:
:lol: :thumbup:
Cornholio_

#154 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda

Post by Cornholio_ »

hrabro_srce wrote:Ok hrasno38 gdje ces doci da me karas u bulju??? Reci vrijeme i mjesto ??? Da vidimo kakva to ti muda imas? Lahko je lajati na forumima..... tako ste se krili po haustorima '92.
Budi suptilan malo, gdje je romantika, vecera, svijece, cvijece....
Point.

#155 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda

Post by Point. »

Dajte moderatori banujte ove radikalne kljusine. Malo malo evo ih. Pitam li se ciji je ovaj hrabro srce klon.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#156 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda

Post by Matijevic_Vlado »

hrabro_srce wrote:
Matijevic_Vlado wrote:Hrabro srce hoce da ga primi :mrgreen: . Hrabro od tebe :mrgreen:
Pitaj mamu ona ti ga se vec debelo naprimala ;) . Dodji i ti vlahonja sa ovim svojim bratom srbinom. Nemojte biti pic.e da samo lajete na forumu. Zar nije hrabro da vas obadvojicu zovem da rascistimo stvari.
Pa sta ces sa mnom rascistiti :mrgreen: , ja samo rekoh da si hrabar jer pozivas covjeka da ti ga stavi :mrgreen: :mrgreen:
Naslovnica

#157 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda

Post by Naslovnica »

Natali, ovo nije nimalo smiješno...
Point.

#158 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda

Post by Point. »

hrabro_srce wrote:
Point. wrote:Dajte moderatori banujte ove radikalne kljusine. Malo malo evo ih. Pitam li se ciji je ovaj hrabro srce klon.
Eh koji si cetnik.... kad je bilo klati po Srebrenici onda ste bili hrabri. Klali bi vi opet ... ovaj forum je samo dokaz za to. Ciji sam ja klon nije bitno. Bitinije je koliki ste vi cetnici i kako to svakog dana pokazujete.
Hajde umij se matere ti, dodji malo sebi. Vjerujem da ti nemas vise od 16 godina, sudeci po tvom piskaranju.
NataliDizdar

#159 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda

Post by NataliDizdar »

hrabro_srce wrote: Pa nisam bolid ...pogledaj malo gore postove. Ljudi fino napisali kako mrze ljude iz Kralj Fahd i neke prijetnje upucuju..... Ok zar nije uredu da probaju realizovati tu svoju mrznju. Zasto laju na forumima. Ako neko ima nesto protiv mene neka dodje i kaze mi u lice. Mrzim licemjere. Mrze ovu drzavu a zive u njoj. Ovakvi bilmezi razvaljuju BiH i podmecu joj noge na svakom koraku. Upravo ovakvi iz federacije glasaju i mole se da Dodik pobjedi na izborima... a ovdje se predstavljaju multinacionalnost i lojalnost. Pusti suplju ovi bi klali i ubijali gore nego oni '92. Nakupilo se dosta mrznje u njima prema Islamu i svemu sto je vezano za muslimane. To je prava istina!
Neko kaze da mu se ne svidja ono sto uce Bosnjake u Fahdovoj dzamiji a ti to tumacis kao da bi klali sve muslimane u BiH da imaju priliku.

Zar ne vidis da samo pravis budalu od sebe takvim komentarima? Da samo potvrdjujes ono sto mnogi kazu za Fahdovu dzamiju da sluzi samo za pranje i zaglupljivanje mozga?

Evo i ja sam izrazito protiv ideologije koju predstavljaju dzamije poput Fahdove, Bosnjakinja sam. Meni je tuzno vidjeti kako truju Bosnjake tamo i najradije bi da ne potoji nijedna takva dzamija, a i nijedan vehabija, u BiH

Hoces mi reci da bih i ja sutra klala da imam priliku?
Point.

#160 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda

Post by Point. »

hrabro_srce wrote:Kod nas "vehabija" se to zove uzimanje abdesta. Svajetujem i tebi da ga nekad uzmes.
Kolegica Natali je dobro odgovorila, pa cu da je citiram.

Evo i ja sam izrazito protiv ideologije koju predstavljaju dzamije poput Fahdove, Bosnjak sam. Meni je tuzno vidjeti kako truju Bosnjake tamo i najradije bi da ne potoji nijedna takva dzamija, a i nijedan vehabija, u BiH.

Hoces mi reci da bih i ja sutra klao da imam priliku?

Moras da razumijes da nije svako cetnik i islamomrzac koji je negativan prema Fahdovim placenim muslimanima. Hvala dragom Allahu pa vas 98% Bosnjaka smatra sektasima i negativnim za BiH. :bih:
Arteta

#161 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda

Post by Arteta »

:lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#162 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda

Post by Chmoljo »

halt!

čišćenje.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#163 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda

Post by Chmoljo »

Cybernetic wrote:
SmokingMan wrote:
Cybernetic wrote:Ne samo da citaju klix nego su i aktivni ovdje, samo sa oprezom. A nije ni da im fali simpatizera.
To stoji.Mada smatram da se radi isključivo o par nestabilnih i isfrustriranim ličnostima koje su nedavno iz kafane mortus pijane ušetali u tamo neke improvizovane džamije.

Treba ih držati pod budnim okom,to su osobe koje jednostavnu "buknu" u sekundi,nikada ne znaš šta mogu loše uraditi.Osobe samotnjaci,vučijih srca...
Znas ovaj vic: vehabija zeli da ti odrubi glavu, a pobozni musliman da ti vehabija odrubi glavu.
aldinjo wrote:0vaj hrasno je konačno pokazao svoje pravo prljavo antiislamsko lice. A koliko se sjećam pisao je da je bio pripadnik ARBiH i to kao srbin. Ko nam je sve bio u vojsci dobro nam je ista opstala uopšte.
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» aldinjo, Cybernetic

mjesec
Locked