dont worry odavno je on na posmatranju i skupljanju dokaza!!!!Gojeni H wrote:Zasto ne bi podijelio sa tuzilastvom informacije koje imas?
Osudjuju pripadnike Armije odnosno 5. korpusa zato sto su opalili par samara srpskim zarobljenicima. Zamisli sta bi tek voljeli uraditi ovom "bradonji".
Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#126 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
- kritichar
#127 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Jedna od prednosti Srba nad Bošnjacima je i ta da oni nikad neće imati Balsrbe, kao što mi imamo Srbalije.
- Gojeni H
#128 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
hrasno38 wrote:dont worry odavno je on na posmatranju i skupljanju dokaza!!!!Gojeni H wrote:Zasto ne bi podijelio sa tuzilastvom informacije koje imas?
Osudjuju pripadnike Armije odnosno 5. korpusa zato sto su opalili par samara srpskim zarobljenicima. Zamisli sta bi tek voljeli uraditi ovom "bradonji".
Ko je bolje informisan od bosnje iz mahale.
- hrasno38
#129 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
mozda onaj ko radi na takvim stvarima........Gojeni H wrote:hrasno38 wrote:dont worry odavno je on na posmatranju i skupljanju dokaza!!!!Gojeni H wrote:Zasto ne bi podijelio sa tuzilastvom informacije koje imas?
Osudjuju pripadnike Armije odnosno 5. korpusa zato sto su opalili par samara srpskim zarobljenicima. Zamisli sta bi tek voljeli uraditi ovom "bradonji".![]()
Ko je bolje informisan od bosnje iz mahale.
- Kikibombona
#130 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Grijesis!!kritichar wrote:Jedna od prednosti Srba nad Bošnjacima je i ta da oni nikad neće imati Balsrbe, kao što mi imamo Srbalije.
Vecina zadojenih Srba 'balsrbima' dozivljava glasace i simpatizere Cedomira Jovanovica, Nenada Canka, Zena u crnom i sl. Samo LDP u Srbiji uzima i do 250 000 glasova, sto je, priznat ces, prilicno velika cifra. Na tu cifru slobodno dodaj simpatizere koji ne glasaju.
Medij b92 se u Srbiji, od strane radikalno-nacionalistickog nakota dozivljava kao 'ustaski'. Recimo, na forumu b92 imas temu 'Nezvisnost Vojvodina - vreme je!'. Zamisli da na Klixu ima tema 'Nezavisna RS - vrijeme je'?
- kritichar
#131 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Ima mala razlika, ti pobrojani ne rade protiv Srbije, oni rade za njenu katarzu, a ove naše Srbalije su na platnom spisku nebeskog naroda ili to žele biti.Kikibombona wrote:Grijesis!!kritichar wrote:Jedna od prednosti Srba nad Bošnjacima je i ta da oni nikad neće imati Balsrbe, kao što mi imamo Srbalije.![]()
Vecina zadojenih Srba 'balsrbima' dozivljava glasace i simpatizere Cedomira Jovanovica, Nenada Canka, Zena u crnom i sl. Samo LDP u Srbiji uzima i do 250 000 glasova, sto je, priznat ces, prilicno velika cifra. Na tu cifru slobodno dodaj simpatizere koji ne glasaju.
Medij b92 se u Srbiji, od strane radikalno-nacionalistickog nakota dozivljava kao 'ustaski'. Recimo, na forumu b92 imas temu 'Nezvisnost Vojvodina - vreme je!'. Zamisli da na Klixu ima tema 'Nezavisna RS - vrijeme je'?Cisto komparacije radi, da shvatis koliko daleko ide b92. Na njihovom forumu ti je banana ako zagovaras cetnistvo, ako na bilo kakav nacin velicas zlocine nad Bosnjacima. Isto tako imas temu 'SPC - militantna sekta'. Uostalom, sam prelistaj, procitaj komentare, uvjeri se. B92 je vjerovatno najjaci sprski medij. A ne znam da li igdje postoji nesto slicno, sa tako izdajnickim odnosom prema nacio-sovinistickim teznjama!??
- Kikibombona
#132 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
E jbg...kritichar wrote: Ima mala razlika, ti pobrojani ne rade protiv Srbije, oni rade za njenu katarzu, a ove naše Srbalije su na platnom spisku nebeskog naroda ili to žele biti.
Sta bi onda po tvojoj definiciji bili 'balsrbi'?
-
BiH38
#133 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Sta je pedercino neosunecena??? Volio bi vidjeti muderisa na vjesalima jer vas je posteno nasamarao 92-95. Ne budali nikad necemo dati Muderisa. Muderis je za vas betonski zid!! Mozete skupljati sta hocete ali mozete tim dokazima obrisati guzicu. Znam da te boli situacija u Kralj Fahd jer vas je najvise strah muderisove raje hehhee. Predpostavljam da si neki vlahcic koji se veselo kiselog osmjeha pozdravljao sa svim komsijama u ratu i uredno se pojavljivao u redu za humanitarnu pomoc a danas ti se pruzila prilika i da zalajes iz kucare. Vlahadija se bas pohasila, ali sredicemo to. Samo polahko.hrasno38 wrote:dont worry odavno je on na posmatranju i skupljanju dokaza!!!!Gojeni H wrote:Zasto ne bi podijelio sa tuzilastvom informacije koje imas?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#134 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» BiH38

» BiH38
- Gojeni H
#135 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Prepravi ovaj post, nije ti on vrijedan da dobijes ban.BiH38 wrote:.hrasno38 wrote:dont worry odavno je on na posmatranju i skupljanju dokaza!!!!Gojeni H wrote:Zasto ne bi podijelio sa tuzilastvom informacije koje imas?
Muderisu on ne moze nauditi.
- hrasno38
#136 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Jos jedan predivan primjer onih koji posjecuju ovu dzamiju i na koga OSA i SIPA treba dobro da obrate paznju!BiH38 wrote:Sta je pedercino neosunecena??? Volio bi vidjeti muderisa na vjesalima jer vas je posteno nasamarao 92-95. Ne budali nikad necemo dati Muderisa. Muderis je za vas betonski zid!! Mozete skupljati sta hocete ali mozete tim dokazima obrisati guzicu. Znam da te boli situacija u Kralj Fahd jer vas je najvise strah muderisove raje hehhee. Predpostavljam da si neki vlahcic koji se veselo kiselog osmjeha pozdravljao sa svim komsijama u ratu i uredno se pojavljivao u redu za humanitarnu pomoc a danas ti se pruzila prilika i da zalajes iz kucare. Vlahadija se bas pohasila, ali sredicemo to. Samo polahko.hrasno38 wrote:dont worry odavno je on na posmatranju i skupljanju dokaza!!!!Gojeni H wrote:Zasto ne bi podijelio sa tuzilastvom informacije koje imas?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#137 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
istražitelji iz haga su proveli istragu o navodnim ratnim zločinima 4 muslimanske iz konjica
takođe su razgovarali više puta sa muderisom koji se svaki put odazivao na pozive
optužnica nikada NIJE podignuta ... moguće iz razloga što ratnih zločina nije bilo
takođe su razgovarali više puta sa muderisom koji se svaki put odazivao na pozive
optužnica nikada NIJE podignuta ... moguće iz razloga što ratnih zločina nije bilo
- Gojeni H
#138 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Cuj nije?japin_mutapi wrote:istražitelji iz haga su proveli istragu o navodnim ratnim zločinima 4 muslimanske iz konjica
hrasno ima vezu u Konjicu. Ona mu javila o pobjesnjelim mu'aDZedinima iz 4. muslimanske i njihovim zlocinima.
-
aldinjo
#139 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
0vaj hrasno je konačno pokazao svoje pravo prljavo antiislamsko lice. A koliko se sjećam pisao je da je bio pripadnik ARBiH i to kao srbin. Ko nam je sve bio u vojsci dobro nam je ista opstala uopšte.
Last edited by aldinjo on 21/08/2015 06:29, edited 1 time in total.
-
Naslovnica
#140 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Last edited by Naslovnica on 20/08/2015 15:46, edited 2 times in total.
-
Naslovnica
-
Bodkin
#142 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
aldinjo wrote:0vaj hrasno je konacno pokazao svoje pravo prljavo antiislamsko lice. A koliko se sjecam pisao je da je bio pripadnik ARBiH i to kao srbin. Ko nam je sve bio u vojsci dobro nam je ista opstala uopste.
-
aldinjo
#143 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
O čemu ti islamomrzac pričas? Ti nekome moralne lekcije dijeliš a ti i ovaj gore mrzite vjernike muslimane iz dna duše. Licemjeri najobičniji.Bodkin wrote:aldinjo wrote:0vaj hrasno je konacno pokazao svoje pravo prljavo antiislamsko lice. A koliko se sjecam pisao je da je bio pripadnik ARBiH i to kao srbin. Ko nam je sve bio u vojsci dobro nam je ista opstala uopste.![]()
umjesto da mi noge ljubis sto je bio tu kad je bilo najteze pa makar sad mrtvi cetnik postao. Al dobro, od koga je razumljivo je
Last edited by aldinjo on 21/08/2015 06:31, edited 2 times in total.
- hrasno38
#144 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
ne ja ne mrzim muslimane naprotiv ja obozavam BH muslimane ali kao sto mrzim cetnike i ustase mrzim i vehabije i to upravo ove iz dzamije KF jer pokusavate da zatrujete taj predivni Bosanski islam i vjernike velikoga srca i duse. Dzamija Kralja Fahda je otrov islama u BiH ali to zna ko treba zna i ko treba da se brine o tome. Ne moze ovdje proci ni jedan druga ideologija osim Bosanske a te ISSILI-ovske u Siruju pa prosipajte "veliki" muslimani.aldinjo wrote:O cemu ti islamomrzac pricas? Ti nekome moralne lekcije dijelis a ti i ovaj gore mrzite vjernike muslimane iz dna duse. Licemjeri najobicniji.Bodkin wrote:aldinjo wrote:0vaj hrasno je konacno pokazao svoje pravo prljavo antiislamsko lice. A koliko se sjecam pisao je da je bio pripadnik ARBiH i to kao srbin. Ko nam je sve bio u vojsci dobro nam je ista opstala uopste.![]()
umjesto da mi noge ljubis sto je bio tu kad je bilo najteze pa makar sad mrtvi cetnik postao. Al dobro, od koga je razumljivo je
Hahahaha i smrdo ajde mi nadji negdje na ovom forumu gdje sam ja napisao da sam Srbin!!!! Nit sam Srbin, nit sam Hrvat nit sam Bosnjak nego sam Bosanac i Hercegovac bio i 92 i dan danas....a od 92-95 sam takve karo u bulju samo sto su imali sajkace na glavi ako treba i 2015 cu ove bez sajkace....mada nema potrebe za to ima ko ce i to raditi!!!!
-
Haman
#145 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Da li znas kad je Vojvodina postala sastavni dio Srbije i na koji nacin. Koje su granice Srbije 1878.godine. Prostor Rep. Srpske nikad nije bio van BiH a na njemu su do poslednjeg rata zivjela tri naroada i to tako da su Bosnjaci i Hrvati cinili vecinu. Naravno, danas nije tako a ti vjerovatno znas i zasto?Medij b92 se u Srbiji, od strane radikalno-nacionalistickog nakota dozivljava kao 'ustaski'. Recimo, na forumu b92 imas temu 'Nezvisnost Vojvodina - vreme je!'. Zamisli da na Klixu ima tema 'Nezavisna RS - vrijeme je'?Cisto komparacije radi, da shvatis koliko daleko ide b92. Na njihovom forumu ti je banana ako zagovaras cetnistvo, ako na bilo kakav nacin velicas zlocine nad Bosnjacima. Isto tako imas temu 'SPC - militantna sekta'. Uostalom, sam prelistaj, procitaj komentare, uvjeri se. B92 je vjerovatno najjaci sprski medij. A ne znam da li igdje postoji nesto slicno, sa tako izdajnickim odnosom prema nacio-sovinistickim teznjama!??
![]()
Dakle, tvoja komparacija nema logiku.
-
Bodkin
#146 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
I naravno jos jedna nebulozna paralela. Znas li kad je slovenija bila nezavisna prije 92? Znas li kad je kosovo bilo nezavisno prije ovoga? Da uzmemo sve granice svijeta onda iz 1878 a? Da vratimo afriku kolonizatorima?Haman wrote:Da li znas kad je Vojvodina postala sastavni dio Srbije i na koji nacin. Koje su granice Srbije 1878.godine. Prostor Rep. Srpske nikad nije bio van BiH a na njemu su do poslednjeg rata zivjela tri naroada i to tako da su Bosnjaci i Hrvati cinili vecinu. Naravno, danas nije tako a ti vjerovatno znas i zasto?Medij b92 se u Srbiji, od strane radikalno-nacionalistickog nakota dozivljava kao 'ustaski'. Recimo, na forumu b92 imas temu 'Nezvisnost Vojvodina - vreme je!'. Zamisli da na Klixu ima tema 'Nezavisna RS - vrijeme je'?Cisto komparacije radi, da shvatis koliko daleko ide b92. Na njihovom forumu ti je banana ako zagovaras cetnistvo, ako na bilo kakav nacin velicas zlocine nad Bosnjacima. Isto tako imas temu 'SPC - militantna sekta'. Uostalom, sam prelistaj, procitaj komentare, uvjeri se. B92 je vjerovatno najjaci sprski medij. A ne znam da li igdje postoji nesto slicno, sa tako izdajnickim odnosom prema nacio-sovinistickim teznjama!??
![]()
Dakle, tvoja komparacija nema logiku.
-
Drinski
#147 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
ma vala, veci politicko - teritorijalni kontitinitet ima Kosovo ili Sandzak nego RS.
- Point.
#148 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Haha koja si ti psiha. Da nam nisu Bosnu trebali braniti tvoje vehabijske sektaske pickice? Tacno treba uzeti jedan dobar malj i udarati sve koji zalaze u ovu Fahdovu placenicku dzamiju u vugla, u nadi da dodjete sebi.aldinjo wrote:0vaj hrasno je konačno pokazao svoje pravo prljavo antiislamsko lice. A koliko se sjećam pisao je da je bio pripadnik ARBiH i to kao srbin. Ko nam je sve bio u vojsci dobro nam je ista opstala uopšte.
-
testni_akaunt
#149 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Point. wrote:
Haha koja si ti psiha. Da nam nisu Bosnu trebali braniti tvoje vehabijske sektaske pickice? Tacno treba uzeti jedan dobar malj i udarati sve koji zalaze u ovu Fahdovu placenicku dzamiju u vugla, u nadi da dodjete sebi.
Bujrum. Javi kad ces krenut da i ja dodjem da me probaš marisat.
-
Bodkin
#150 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Rs nema nikakav prije 91 ali su fulio poentu mog posta ja mislimDrinski wrote:ma vala, veci politicko - teritorijalni kontitinitet ima Kosovo ili Sandzak nego RS.