Svaki dan sve gore i gore.
Kao da je vrapca zgazio pa nikom ništa.
Vijesti iz Tuzle
#2452 Re: Vijesti iz Tuzle
ja ovo bez sudskog epiloga nebih ostavio,bar bi neko ostao bez posla
-
#2453 Re: Vijesti iz Tuzle
Ne bih da prejudiciram niti da branim nekoga, al kud' si se uputila sa maksumom tito te ebo u vrijeme kad do hale nisi siguran otići, zatvorene granice jesu/nisu. Al seljakluk first edition "ta će mi ko?! Imam auswajs, mogu mi svi pofafati. Bosna šajze!" itd a maksum ispašta

- Maraschino
#2454 Re: Vijesti iz Tuzle
slazem secostacurta wrote: ↑11/06/2020 10:23Ne bih da prejudiciram niti da branim nekoga, al kud' si se uputila sa maksumom tito te ebo u vrijeme kad do hale nisi siguran otići, zatvorene granice jesu/nisu. Al seljakluk first edition "ta će mi ko?! Imam auswajs, mogu mi svi pofafati. Bosna šajze!" itd a maksum ispašta![]()
#2455 Re: Vijesti iz Tuzle
Ne branim ovu gospodju,ali kad su otvorene granice ,receno je bilo da je za domacu raju ali isto tako su mogla djeca i supruznici ukoliko su nosioci stranih pasosa,meni ovo vise lici na neki kapriz jer kakvih sve seljacina imas na granici i carini nista me nebi iznenadilo,oni nikako da shvate da su tu radi nas a ne mi radi njih,naucila gospoda da nista ne radi a da lova kapa a na poslu se spava kao kod kucecostacurta wrote: ↑11/06/2020 10:23Ne bih da prejudiciram niti da branim nekoga, al kud' si se uputila sa maksumom tito te ebo u vrijeme kad do hale nisi siguran otići, zatvorene granice jesu/nisu. Al seljakluk first edition "ta će mi ko?! Imam auswajs, mogu mi svi pofafati. Bosna šajze!" itd a maksum ispašta![]()
#2456 Re: Vijesti iz Tuzle
spreca wrote: ↑11/06/2020 10:58Ne branim ovu gospodju,ali kad su otvorene granice ,receno je bilo da je za domacu raju ali isto tako su mogla djeca i supruznici ukoliko su nosioci stranih pasosa,meni ovo vise lici na neki kapriz jer kakvih sve seljacina imas na granici i carini nista me nebi iznenadilo,oni nikako da shvate da su tu radi nas a ne mi radi njih,naucila gospoda da nista ne radi a da lova kapa a na poslu se spava kao kod kucecostacurta wrote: ↑11/06/2020 10:23Ne bih da prejudiciram niti da branim nekoga, al kud' si se uputila sa maksumom tito te ebo u vrijeme kad do hale nisi siguran otići, zatvorene granice jesu/nisu. Al seljakluk first edition "ta će mi ko?! Imam auswajs, mogu mi svi pofafati. Bosna šajze!" itd a maksum ispašta![]()
Da tačno. Vijest od 02.06. Ja sam je vidjela kad Ahmed Husagić proslijedio. Predhodno je čovjek, sam uputio pismo apela da razmotri VM te ulaske.
U tekstu piše da je zeni majka bolesna i da je to razlog njenog dolaska. Pored malodobnog djeteta koje povela, trudna je i sa blizancima. Kakvo zadrzavanje? Ovo je neljudsko i nehumano ponasanje. Za svaku osudu.
(U susjednoj prostoriji bila je takodjer zadrzana jos jedna zena sa djetetom)
I da nije bilo predhodno zakonski regulirano. Mogli su joj naplatiti i uraditi test na koronu. I ćao.
Vijeće ministara BiH je na prijedlog Ministarstva sigurnosti donijelo Odluku o izmjeni Odluke o propisivanju dodatnih uslova za ulazak stranaca u Bosnu i Hercegovinu, s ciljem ostvarivanja načela jedinstva porodice i zaštite interesa djece.
Izmjenom Odluke se odobrava ulazak u BiH maloljetnim strancima koji su u pratnji roditelja ili staratelja državljanina Bosne i Hercegovine. Istovremeno je ulazak u BiH odobren i strancu koji je supružnik državljanina Bosne i Hercegovine.
Odluka stupa na snagu danom donošenja i objavljuje se u "Službenom glasniku BiH“.
Podsjećamo, 20. maja je donesena odluka da državljani BiH koji ulaze u domovinu neće ići u 14-dnevnu izolaciju, nakon čega je na graničnim prijelazima zabilježen znatno veći broj ulazaka u odnosu na period kada je samoizolacija bila obavezna. No, na snazi je ostala zabrana za ulazak stranih državljana, s tim da je od 1. juna dozvoljen ulazak državljanima Hrvatske, Srbije i Crne Gore.
Sad ovo. Prije 3 sata. U Zivinicama i Dr zarazen. Biće dijaspora donijela koronu. I opravdanje ove sizofrenije gore postane o maltretiranju djece.
https://www.google.at/amp/s/bhrt.ba/116 ... ntonu/amp/
Treba zalupiti vratima za sobom i ne dolaziti nikako. Nikad.
#2457 Re: Vijesti iz Tuzle
Ako bi narod i stampa odmah reagovali m,mnoge stvari bi izgledale drugacije
https://www.klix.ba/vijesti/bih/osumnji ... /200611107
- Maraschino
#2458 Re: Vijesti iz Tuzle
spreca wrote: ↑11/06/2020 15:53 Ako bi narod i stampa odmah reagovali m,mnoge stvari bi izgledale drugacije

-
#2459 Re: Vijesti iz Tuzle
opet kisa i poplave 

-
#2460 Re: Vijesti iz Tuzle
malo li je? i jel dosta vise? 

#2461 Re: Vijesti iz Tuzle
Ekipa, da ne zna ko cijenu operacije prednjeg kriznog ligamenta/meniskusa na UKCu u Tuzli ?
- Maraschino
#2463 Re: Vijesti iz Tuzle
Ma pokušavao, jednom sam uspio doći do muzike, na čekanje, i prekinu.
- Maraschino
#2464 Re: Vijesti iz Tuzle
Probaj nazvati Plavu polikikliniku. Oni ce ti dati vise info.
-
#2465 Re: Vijesti iz Tuzle
ja kise nenormalne i sinoc i juce
ima li gdje steta? cujem lokalnih puteva dosta osteceno, klizista neka aktivirana

ima li gdje steta? cujem lokalnih puteva dosta osteceno, klizista neka aktivirana

-
#2466 Re: Vijesti iz Tuzle
Nadam se ko nikad da za sutra i prekosutra meteorolozi grijese...

- Maraschino
#2467 Re: Vijesti iz Tuzle
Sta kaze Nedim?sumirprimus wrote: ↑20/06/2020 22:07 Nadam se ko nikad da za sutra i prekosutra meteorolozi grijese...
![]()
-
#2468 Re: Vijesti iz Tuzle
ovaj majevicki dio sa sprecanskim vec pun...
nadam se da ce stat na vrijeme..

-
#2469 Re: Vijesti iz Tuzle
najavljuju do sutra ovaj intenzitet. 

#2470 Re: Vijesti iz Tuzle
sumirprimus wrote: ↑22/06/2020 11:33 ovaj majevicki dio sa sprecanskim vec pun...![]()
#2471 Re: Vijesti iz Tuzle
mozda je off topic jer nisu vijesti iz Tz, ali s obzirom da ovu temu posjecuju ljudi iz Tuzle, 'aj da probam da vas pitam, zna li neko dobrog majstora za kola, koji ne levati i ne gleda odakle je ko, a pri tome radi kako treba ima svu opremu, ono normala lik da je? hvala 

#2472 Re: Vijesti iz Tuzle
Koje auto?Sarah24 wrote: ↑03/07/2020 22:19 mozda je off topic jer nisu vijesti iz Tz, ali s obzirom da ovu temu posjecuju ljudi iz Tuzle, 'aj da probam da vas pitam, zna li neko dobrog majstora za kola, koji ne levati i ne gleda odakle je ko, a pri tome radi kako treba ima svu opremu, ono normala lik da je? hvala![]()
Interauto Sladjo. Ako ti on ne moze pomoci onda ce ti bar reci pravu adresu.
#2473 Re: Vijesti iz Tuzle
bmw je auto, ali ne mora da bude ovlasteni servis, nije nista autu, samo sistematski da se razumijemoHemel wrote: ↑04/07/2020 00:00Koje auto?Sarah24 wrote: ↑03/07/2020 22:19 mozda je off topic jer nisu vijesti iz Tz, ali s obzirom da ovu temu posjecuju ljudi iz Tuzle, 'aj da probam da vas pitam, zna li neko dobrog majstora za kola, koji ne levati i ne gleda odakle je ko, a pri tome radi kako treba ima svu opremu, ono normala lik da je? hvala![]()
Interauto Sladjo. Ako ti on ne moze pomoci onda ce ti bar reci pravu adresu.

#2474 Re: Vijesti iz Tuzle
Interauto je ''velika'' firma od prodaje, rent-a-cara, servisiranja...ali im je specijalnost Audi.Sarah24 wrote: ↑04/07/2020 22:17bmw je auto, ali ne mora da bude ovlasteni servis, nije nista autu, samo sistematski da se razumijemoHemel wrote: ↑04/07/2020 00:00Koje auto?Sarah24 wrote: ↑03/07/2020 22:19 mozda je off topic jer nisu vijesti iz Tz, ali s obzirom da ovu temu posjecuju ljudi iz Tuzle, 'aj da probam da vas pitam, zna li neko dobrog majstora za kola, koji ne levati i ne gleda odakle je ko, a pri tome radi kako treba ima svu opremu, ono normala lik da je? hvala![]()
Interauto Sladjo. Ako ti on ne moze pomoci onda ce ti bar reci pravu adresu.je li interauto sladjo radi u interautu ili za sebe?
Rade oni i druga auta i ja sam njihova redovna musterija(VW i MB). Sladjan tamo radi na recepciji za servis. Jako prijatan i ljubazan tip. Sve saslusa pa ako moze pomoci to rado uradi a ako ne onda te uputi na pravu adresu.
Sladjan 061/736-377
#2475 Re: Vijesti iz Tuzle
ok, hvala ti