A takodjer sam cuo da zele napraviti muzej.
Eh sad sta ce od toga biti ostaje da vidimo.
Nego i mene zanima sta je sa rudarima,jesul se oporavili?
Navodno se u rudniku desila i neka kradja,pokradene pare od regresa.
Hehe trudim se.Bosanac sa dna kace wrote:pa ti imas bolje informacije neg iko drugi, haj uslikaj nam sta god pa da rastabirimo sta je sta

Nema na cemu.Bosanac sa dna kace wrote:heh fala na slikama, nadam se da Litva ljeti nece kandisat ko nekad![]()
zivio Bego!
Buducnost_Banovici wrote:Jel istina da iza nove dzamije hoce put da naprave?Ja sam cuo da zele put,bilo bi lijepo ako bi ga napravili samo neka se gradi.![]()
Vidim dole kod pruge napreduju radovi.![]()
![]()
Za koji dan cu otici i malo uslikati te radove,pa cu postaviti slike,sad ne mogu zazuzet sam,ali za nekoliko dana cu ubaciti slike.
Eh hvala.I ja sam cuo isto to.njahr wrote:Buducnost_Banovici wrote:Jel istina da iza nove dzamije hoce put da naprave?Ja sam cuo da zele put,bilo bi lijepo ako bi ga napravili samo neka se gradi.![]()
Vidim dole kod pruge napreduju radovi.![]()
![]()
Za koji dan cu otici i malo uslikati te radove,pa cu postaviti slike,sad ne mogu zazuzet sam,ali za nekoliko dana cu ubaciti slike.
Kod Džamije se planira ZONA B !
19 stambenih zgrada + 52 placa za kuce + cesta normalno do kuca infrastruktura, i iznad izgrađenih zgrada i kuca prolazit ce cesta za zavidovice.
Bice to extra, eto info.iz prve ruke
To za Vidikovac i ekonomiju nisam cuo.njahr wrote:projek`t također ima i za Vidikovac, pranjci (ekonomija) , kod sportske dvorane treba da bude tržni centar , aBd bice to sve izgrađeno, samo malo koče finansije
Uvijek bili.MyCore wrote:*******************************************
Banovići su cool![]()

Buducnost_Banovici wrote:Evo radovi napreduju kod direkcije,malo sam uslikao.![]()
Ne znam drug sta ce biti i kako.njahr wrote:Buducnost_Banovici wrote:Evo radovi napreduju kod direkcije,malo sam uslikao.![]()
kako sam mog`o primjetit samo jedan tunel zatvaraju ovim kolektorom a ne oba :S, bas neki dan sam obilazio i nije mi jasno :S :S :S

Gradi se!sarajevsko_pivo wrote:Jeli se gradi sta u Banovicima?
Ako jest, moze par slika?
Buducnost_Banovici wrote:Gradi se!sarajevsko_pivo wrote:Jeli se gradi sta u Banovicima?
A slike mozes naci malo gore iznad.
Dobro,a sto je to Buducnost propala ? Ispadali su i najbolji,svakom se desi.tekma wrote:Buducnost_Banovici wrote:Gradi se!sarajevsko_pivo wrote:Jeli se gradi sta u Banovicima?
A slike mozes naci malo gore iznad.
Druze Banovicaninu, sve toliko dugo koliko se gradi je vise nego dobro.
A velis...hebes kolektore, kako to, tu je momak buducnost (ma ne mislim na propalu Banovicku buducnost, stvarno neznate igrati nogomet), nadam se da mislis na suncane kolektore, ili pak struju na vjetreni pogon.
Mani se bazena u Banovicima, eno ti onolika Krivaja pa se siri od Olova do Zavidovica.
A Ribnica ti je najljepsa lokacija, Bozin vijer , pjenkovac itd....samo navali, ako znas da plivas.
Hvala na prijedlogu,mozda i otvorim temu.sarajevsko_pivo wrote:Mogao bi otvoriti temu o izgradnjji Banovica na : http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=1130
Tu su i ostali BiH gradovi, inace je to najveci forum na svijetu.