Je li ovo nesto novo ili su 2 voditelja u studiju vec odavno ? kako vam se cini ?
Nije lose
Moderator: anex
i ja to tek sinoc primjetih, a cesto gledam bht vijesti, mora da je nesto novo. E sad ce na ftv Nikolina i Ogi zajednoja_sarajevo wrote:Nisam odavno gledao BHT vijesti u 19 pa nisam imao priliku da vidim a sinoc saltam kad 2 voditelja u studiju ( Lejla Zvizdic i Damir Simic )
Je li ovo nesto novo ili su 2 voditelja u studiju vec odavno ? kako vam se cini ?
Nije lose
U Avazu, s muzemkaranana wrote:Ne znam za vas ali bi ja drmno samo tako onu Almiru Husedzinovic (jeli se tako zove). Jeli ona iz Sarajva? Gdje izlazi? Gdje se moze vidjeti uzivo?
Almira Huseinovickaranana wrote:Ne znam za vas ali bi ja drmno samo tako onu Almiru Husedzinovic (jeli se tako zove). Jeli ona iz Sarajva? Gdje izlazi? Gdje se moze vidjeti uzivo?
Možeš je sresti i u pionirskoj. Sa dvoje djece.karanana wrote:S muzem????Abu FEED el-Castro wrote:U Avazu, s muzemkaranana wrote:Ne znam za vas ali bi ja drmno samo tako onu Almiru Husedzinovic (jeli se tako zove). Jeli ona iz Sarajva? Gdje izlazi? Gdje se moze vidjeti uzivo?Pa ne popij...
@nane_hercegovacnane_hercegovac wrote:Merhaba Kolumbo, otkrio si Bosnuja_sarajevo wrote:Nisam odavno gledao BHT vijesti u 19 pa nisam imao priliku da vidim a sinoc saltam kad 2 voditelja u studiju ( Lejla Zvizdic i Damir Simic )
Nije lose![]()
Bas odavno nisi gledao BHT, odavno je to tako.