Kako bi vi reagovali da se takvo sto vama desi? Zamislite da vam se pripisa
Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
oridjidji
#1 Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Vaginizam je psiholoski poremecaj kada se zenini misici zgrce tako jako da je nemoguce obaviti penetraciju, ali postoji i varijanta kad se desi grcenje misica i onda je nemoguce izaci van. Penis dok je stisnut jako vaginalnim misicima zene nemoze izaci van i partneri ostaju doslovno zaglavljeni sve dok se zene ne opusti i time se ne opuste misici vagine dovoljno da muskarac moze izaci van. 
- Cholina_Lokica
- kritichar
#3 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
jaki neki misici 
- karanana
#4 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
cuj to? nisam cuo za ovo. pa moze li mi cirkulaciju sjebat?
ja bih uzeo citati sportsku sekciju novina ili smrtovnice da mi omlitavi pa bi se onda tako mekan i malehan valjda mogao izvuci. ili ni tad ne bi mogo?
ja bih uzeo citati sportsku sekciju novina ili smrtovnice da mi omlitavi pa bi se onda tako mekan i malehan valjda mogao izvuci. ili ni tad ne bi mogo?
-
Samprotivsviju
#5 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Sto bi jedan stari filozof u lokalnoj kafani nazvao "zvakaca"oridjidji wrote:Vaginizam je psiholoski poremecaj kada se zenini misici zgrce tako jako da je nemoguce obaviti penetraciju, ali postoji i varijanta kad se desi grcenje misica i onda je nemoguce izaci van. Penis dok je stisnut jako vaginalnim misicima zene nemoze izaci van i partneri ostaju doslovno zaglavljeni sve dok se zene ne opusti i time se ne opuste misici vagine dovoljno da muskarac moze izaci van.
Cuo sam da se to desava takodjer za vrijeme analnog
Last edited by Samprotivsviju on 19/12/2011 11:50, edited 1 time in total.
- kritichar
#6 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
ma ima lijeka za sve, samo treba imati odgovarajuci alat

-
oridjidji
#7 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
onda vjerovatno dobijas jedno nasivanjelink wrote:To nije toliko strasno, nek je ziva glava. a sta ako se zgrce misici vilice?
- jazzer
#8 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
meni je prvo napamet pala situacija: dosao si (opet
) kod kone preko puta, skontali da imate nekih
20ak minuta dok se dobri i vrijedni komsija ne vrati sa posla.. zadao ga onako ''s nogu'' kad belaj
A komsija samo sto nije usao na vrata..Uzas!!
20ak minuta dok se dobri i vrijedni komsija ne vrati sa posla.. zadao ga onako ''s nogu'' kad belaj
A komsija samo sto nije usao na vrata..Uzas!!
- žulijan asanž
#9 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
lično znam od kolega iz hitne pomoći za dva slučaja. jednom u sred bijela dana iznosili dvoje iz zgrade energoinvesta pokrivene čaršafom
mlada primi hEnjekciju i opusti laganini
samo mi nije jasno ako se to već desi, i ako potraje neko vrijeme, pa valjda od straha i panike i hašimaga padne, a kad padne onda ga je valjda lako izvadit.
ili je to vražiji stisak, pa ga drži dok ne poplavi
mlada primi hEnjekciju i opusti laganini
samo mi nije jasno ako se to već desi, i ako potraje neko vrijeme, pa valjda od straha i panike i hašimaga padne, a kad padne onda ga je valjda lako izvadit.
ili je to vražiji stisak, pa ga drži dok ne poplavi
- crven_barjak
#10 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Po hitnom postupku, mladu "udvojiti"
..uz dzentlmenski dogovor sa interventnim do-zagondzijom da tokom izklinjavanja (nastalo od "Klin se klinom izbija"
) tj. Tarlahanja nema gledanja u oci I namjernog sudaranja testisima u predjelu zdruzenog rasklimavanja
...vojnickim zargonom receno, treba se uklinit' u paralelni transe
...
Podsjeti me na "Audiciju" I "..ona na Jozi a Meho na njojzi..I tarlahaju....veselooo
"
Podsjeti me na "Audiciju" I "..ona na Jozi a Meho na njojzi..I tarlahaju....veselooo
- peradetlic2
#11 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Ukoliko se nekome desi situacija da ostane unutra i ne može van, jednostavno je rješenje. Obzirom na fizionomijiu ženskog polnog organa i svih mišića, samo treba da "ubaci" prst (ili šta već
) u analni otvor dotične ženske osobe i vagina se otvara odmah...
Ovo nikada nisam radio i nisam imao tih problema (sva sreća
), i ovu tehniku sam čuo baš od ginekologa na jednom predavanju...
Eto samo toliko, momci da znate šta da radite ako se nađete u nezgodnoj situaciji
najjači
Ovo nikada nisam radio i nisam imao tih problema (sva sreća
Eto samo toliko, momci da znate šta da radite ako se nađete u nezgodnoj situaciji
- alcho
#12 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Aha...da se zgrci i taj misic, pa da ni prst ne mozes izvaditiperadetlic2 wrote:Ukoliko se nekome desi situacija da ostane unutra i ne može van, jednostavno je rješenje. Obzirom na fizionomijiu ženskog polnog organa i svih mišića, samo treba da "ubaci" prst (ili šta već) u analni otvor dotične ženske osobe i vagina se otvara odmah...
![]()
Ovo nikada nisam radio i nisam imao tih problema (sva sreća), i ovu tehniku sam čuo baš od ginekologa na jednom predavanju...
![]()
Eto samo toliko, momci da znate šta da radite ako se nađete u nezgodnoj situaciji![]()
najjači
- žulijan asanž
#13 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
zato gurneš njen prstalcho wrote:Aha...da se zgrci i taj misic, pa da ni prst ne mozes izvaditiperadetlic2 wrote:Ukoliko se nekome desi situacija da ostane unutra i ne može van, jednostavno je rješenje. Obzirom na fizionomijiu ženskog polnog organa i svih mišića, samo treba da "ubaci" prst (ili šta već) u analni otvor dotične ženske osobe i vagina se otvara odmah...
![]()
Ovo nikada nisam radio i nisam imao tih problema (sva sreća), i ovu tehniku sam čuo baš od ginekologa na jednom predavanju...
![]()
Eto samo toliko, momci da znate šta da radite ako se nađete u nezgodnoj situaciji![]()
najjači
-
detroit-mercy
#14 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Prije rata u mene u jarana se tako starci kresali i spoje se
. Hitna ih na nosilima izvukla
.
Skoro se desilo, da je u mene u zene neka daljna familija
imala isti slucaj.
Uglavnom, ta neki daljni rodjak rekao zeni da ide da zavrsava neke poslove, i tako mlada sta ce nego kod matere na kafu
. Uleti u kucu, kad tamo cojk jo handri mater
ona cikne ovi se hude spoje da je morala hitna intervenisati
. Hebote da mi je ko pricao ne bih vjerovao
ali bruka samo takva pukla
.
Skoro se desilo, da je u mene u zene neka daljna familija
Uglavnom, ta neki daljni rodjak rekao zeni da ide da zavrsava neke poslove, i tako mlada sta ce nego kod matere na kafu
- VenomousV
#15 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
alcho wrote:Aha...da se zgrci i taj misic, pa da ni prst ne mozes izvaditiperadetlic2 wrote:Ukoliko se nekome desi situacija da ostane unutra i ne može van, jednostavno je rješenje. Obzirom na fizionomijiu ženskog polnog organa i svih mišića, samo treba da "ubaci" prst (ili šta već) u analni otvor dotične ženske osobe i vagina se otvara odmah...
![]()
![]()
najjači
ja kontala tema u fazonu nemaju stana ni auta a vani im prehladno ili nes slicno
-
Samprotivsviju
#16 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Uglavnom nesto slicno ovome
Samo sto klupa ne pali taj trik sa prstom

Samo sto klupa ne pali taj trik sa prstom
- fatamorgana
#17 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Dobra duša,VenomousV wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja kontala tema u fazonu nemaju stana ni auta a vani im prehladno ili nes slicno
-
oridjidji
#18 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
to ga mati njena stegla francuskim kljucemdetroit-mercy wrote:Prije rata u mene u jarana se tako starci kresali i spoje se. Hitna ih na nosilima izvukla
.
Skoro se desilo, da je u mene u zene neka daljna familijaimala isti slucaj.
Uglavnom, ta neki daljni rodjak rekao zeni da ide da zavrsava neke poslove, i tako mlada sta ce nego kod matere na kafu. Uleti u kucu, kad tamo cojk jo handri mater
ona cikne ovi se hude spoje da je morala hitna intervenisati
. Hebote da mi je ko pricao ne bih vjerovao
ali bruka samo takva pukla
.
-
IMME
#19 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
peradetlic2 wrote:Ukoliko se nekome desi situacija da ostane unutra i ne može van,
jednostavno je rješenje. Obzirom na fizionomijiu ženskog polnog organa i svih mišića, samo treba da "ubaci" prst (ili šta već) u analni otvor dotične ženske osobe i vagina se otvara odmah...
![]()
Zanimljivo, onda, da medicinsko osoblje Hitne, kad ih se nazove, ne pruza taj savjet, ustedilo bi se na gorivu, injekcijama
Nadaleko se culo za slucaj kad se jedan hodza "zgrchio" s ljubavnicom, u poznatoj tvornici konfekcije, nesto malo pred kraj radnog vremena.
- žulijan asanž
#20 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
mada ja stvarno ne kontam kako nakon nekog vremena hašim ne padne a samim tim i stisak ne popusti. sad ozbiljno pitam, bez zajebancije.
jer ko bi normalan odma hitnu zvao. znači tu mora proći baš puno vremena, povuci, potegni, na kant, drž, ne daj.... u toj svoj panici, majka mu stara, valjda iščezne ona napaljenost
jer ko bi normalan odma hitnu zvao. znači tu mora proći baš puno vremena, povuci, potegni, na kant, drž, ne daj.... u toj svoj panici, majka mu stara, valjda iščezne ona napaljenost
- chuchumbamayumbe
-
Gollum.
- Location: Profil obrisan zbog terora administracije - Steel over and out!
#22 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
provjeren narodni lijek: metni mladoj bibera pod nos da kihne i čuna izlijeće ko raketa... 
- žulijan asanž
#23 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
ma ja bi ga izvadio, taman je ostavio bez utičnice 
-
IMME
#24 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Napaljenost sigurno iscezne samom spoznajom da je doslo do "grcha", logicno; al' bez medicine nema izlaska/razdvajanja. Mozda bi to i popustilo samo od sebe kad bise cekalo, ali, ocito da panika cini svoje. I ne da sacuvati tajnu .žulijan asanž wrote:
žulijan asanž wrote:ma ja bi ga izvadio, taman je ostavio bez utičnice
- Tvrdokorna mrlja
#25 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
a kako dodju do telefona da nazovu hitnu?