nazalost, nisam nikad dosad bio u mogucnosti da procitam neke od tih stripova, ali namjeravam da to nadoknadim
btw. moj glas za X-Man
Moderator: _BataZiv_0809
A Conan The Barbarian??St.Germain wrote:koja vam se filmska verzija najvise svidja?
nazalost, nisam nikad dosad bio u mogucnosti da procitam neke od tih stripova, ali namjeravam da to nadoknadim
btw. moj glas za X-Man
ima ih jos sigurno puno koje sam zaboravio, evo stavljam na listuwanderer wrote:A Conan The Barbarian??St.Germain wrote:koja vam se filmska verzija najvise svidja?
btw. moj glas za X-Man
Zahvaljujem. Iako moram priznati da ove druge nisam ni gledao-- ili mi se nisu svidjeli traileri ili izbor glumaca (Daredevi, brrrrrrr).St.Germain wrote: ima ih jos sigurno puno koje sam zaboravio, evo stavljam na listu
upravo tako. sjecam se novogodisnjeg programa nase televizije prije par nekih dobrih i losih godina, kad se zbog supermana ostajalo do gluha doba budan...repriza je naravno bila slijedeci dan, ali dobro se sjecam trljanja ociju i umivanja kako bih konacno docekao premijeru u neka 2 ili 3 sata poslije ponoci....wanderer wrote:Pardon, mislio sam na Spidermana.
A svi Superman filmovi su bili dobri, pravi novogodisnji.
Izbor glumca, iako nije nikakva holywoodska faca je genijalan.In certain..."extreme" situations, the law is inadequate. In order to shame its inadequacy, it is necessary to act outside the law. To pursue... natural justice. This is not vengeance. Revenge is not a valid motive, it's an emotional response. No. Not vengeance. This, is punishment.
editovano po petnaesti putNeKi_LiK wrote:Germain, ubaci još Punishera da mogu glasatia nisam siguran za Batmana, možda i nije Marvelov lik. al' hajde barem je strip junak
Zox, slažem se za prvi dio Spidermana, a tuča punishera sa onim nabildanim je najstripovskija tuča na filmu