Youtube
Moderator: Benq
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1 Youtube
Danas kako sam brisao acc na google-u izbrisem i youtube kanal
postoji li sansa da ga vratim nekako na yt trazio neki kontakt ali nista nisam nasao
-
howdy
#2 Re: Youtube
What happens to YouTube if I delete my Google Account?
If you delete the Google Account to which your YouTube account is linked, you will delete both the Google Account AND your YouTube account, including all videos and account data.
Deleting the Google Account your YouTube account is linked to does not unlink YouTube from the Google Account. Your YouTube account (your Channel, videos, subscriptions etc.) will be deleted at the same time as the Google Account.
Once a Google Account has been deleted, it is very difficult to reinstate, and you may not be able to reinstate the YouTube service. You should therefore only delete your Google Account if you're absolutely sure you don't want either the Google Account or the YouTube account anymore. When you go to delete your Google Account, you'll be asked to confirm that you understand that in deleting your Google Account, you'll also delete all other Google services linked to the Account (including YouTube).
If you're linked to the wrong Google Account, please read this Help Center article to learn how to unlink YouTube from the Google Account.
If you delete the Google Account to which your YouTube account is linked, you will delete both the Google Account AND your YouTube account, including all videos and account data.
Deleting the Google Account your YouTube account is linked to does not unlink YouTube from the Google Account. Your YouTube account (your Channel, videos, subscriptions etc.) will be deleted at the same time as the Google Account.
Once a Google Account has been deleted, it is very difficult to reinstate, and you may not be able to reinstate the YouTube service. You should therefore only delete your Google Account if you're absolutely sure you don't want either the Google Account or the YouTube account anymore. When you go to delete your Google Account, you'll be asked to confirm that you understand that in deleting your Google Account, you'll also delete all other Google services linked to the Account (including YouTube).
If you're linked to the wrong Google Account, please read this Help Center article to learn how to unlink YouTube from the Google Account.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#3 Re: Youtube
aaaaaaaaaaaaaaaa Fu*k 
- Sanjarko
#4 Re: Youtube
Ne znam gdje da upišem komentar ali izgleda da su YouTube i Google uradili nešto sa blokatorima reklama pa klipovi i videa ne rade na YouTube od prije dan ili dva, vrti se u krug to jeste play gdje je tipka itd. Crackdown su izgleda uradili na nekim browsers.
ublock_origin_and_probably_other_mainstream_ad:
https://www.reddit.com/r/youtube/commen ... stream_ad/
ublock_origin_and_probably_other_mainstream_ad:
https://www.reddit.com/r/youtube/commen ... stream_ad/
- Peacean
#5 Re: Youtube
Meni uz ublock origin chrome i firefox rade bez problema.
- insaneinthebrain
#6 Re: Youtube
Ja imam AdGuard AdBlocker i od prije par dana mi na watch later play listama svako malo preskoči po jedan video kad hoce da ucita naredni. I nastavi komotno dalje 
- Sanjarko
- Sanjarko
#8 Re: Youtube
Ma čaprkaju nešto ali šta ne znam laik sam. Znam nešto ali nedovoljno.insaneinthebrain wrote: ↑15/02/2026 09:14 Ja imam AdGuard AdBlocker i od prije par dana mi na watch later play listama svako malo preskoči po jedan video kad hoce da ucita naredni. I nastavi komotno dalje![]()
Hoće da skoro svim ovim blokatorima reklama da dohakaju osim svojim browsers.
Ono Chrome, Edge i FF ali se žali raja na i njoj da je nekome isti ovaj problem.
- Sanjarko
#9 Re: Youtube
Riješen problem sa jednim softverom za browser, blokira reklame, ali radi još nešto, blokira trackers i još jedno, samo ne znam šta tačno.
- semirsar
#10 Re: Youtube
i koji to bijase?
Zanimljivo kako vecina onih koji kukaju i traze pomoc na kraju sute o tome kako su rijesili problem
Ko biva, ja rijesio drugi nek se snalaze, a sutra ce opet da kuka i trazi pomoc
- Sanjarko
#11 Re: Youtube
Malwerbytes neka browser ekstenzija, ne znam koja, radi. A dns nije više od adguard jer malo, malo padne. Ima ih još koji blokiraju reklame. Ja dijelim kada mogu, ali neće raja druga.
Ima ih više čak Europskih dns. Rade svoj posao. Ima neki fresh start mislim da se zove ali zahtjeva plačanje i registraciju, najbrži je za igrice večinom.
- semirsar
#12 Re: Youtube
Probaj brave browser
- Sanjarko
- Sanjarko
#15 Re: Youtube
Šta je ovo YT ima problema i na forumu, ali izgleda i globalno, piše connection failed, tako nekako, čas hoće, čas neće da ućita video klipove, ima li još ko problema sa YT?
- Sanjarko
#16 Re: Youtube
Popravio sam ovo od neki dan, pretjerana zaštita bila uključena, ali sada imam problem sa YT music, neće pjesme da učitava, pritisnem play i ništa, na drugom browser hoće normalno.
- Sanjarko
#17 Re: Youtube
Proradilo, ali ne znam ni sam kako, i stavio sam sada ne dns cloudflare koji dođe kao default dns resolver na FF.
- semirsar
- Sanjarko
#19 Re: Youtube
Ma njihov bug, nedavno je neko otkrio i veliki sigurnosni bug i navodno su popravili.
Opasno razmišljam na Opera browser da skroz na skroz pređem.
A majku na Viber jer Messenger app ima joj neki bug ili njen profil na Facebook.
Jbti tech neka je ali sve više je komplikovanija.