Da vidimo pravdu
- Radar71
#1 Da vidimo pravdu
Prije nekih 40 minuta uhapsen je jedan od aktera Pljacka na Alipasinom polju, uhapsen je na Vojnickom polju gdje se slobodno kretao i koliko sam cuo hvalio svojim podvigom. Mene sad zanima a i da cujem vase misljenje da li ce i kako biti kaznjen, jer vrijeme je da se nas grad ocisti od ovakvih likova.
- metar_drva
#2 Re: Da vidimo pravdu
ma par dana zatvora i eto ga opetRadar71 wrote:Prije nekih 40 minuta uhapsen je jedan od aktera Pljacka na Alipasinom polju, uhapsen je na Vojnickom polju gdje se slobodno kretao i koliko sam cuo hvalio svojim podvigom. Mene sad zanima a i da cujem vase misljenje da li ce i kako biti kaznjen, jer vrijeme je da se nas grad ocisti od ovakvih likova.
- amortizer
#3 Re: Da vidimo pravdu
Omar Mjesecar ce to srediti za pola sata. Veceras je "Akter" ponovo u gradu!Radar71 wrote:Prije nekih 40 minuta uhapsen je jedan od aktera Pljacka na Alipasinom polju, uhapsen je na Vojnickom polju gdje se slobodno kretao i koliko sam cuo hvalio svojim podvigom. Mene sad zanima a i da cujem vase misljenje da li ce i kako biti kaznjen, jer vrijeme je da se nas grad ocisti od ovakvih likova.
- sheilak
#4 Re: Da vidimo pravdu
I najvjerovatnije odusevljeno pozdravljen od blentave mase.
- Comrad
#5 Re: Da vidimo pravdu
Pa 24h. Eto koliko.
- valterbranisarajevo
#6 Re: Da vidimo pravdu
Da je uhapšen navečer možda bi noć proveo u Odsjeku za zadržavanje MUP-KS. Ovako već zamišljam scenu kako dežurni tužilac naređuje zblanutom inspektoru: "Uzmite mu izjavu, pošaljite mi je službenom poštom a njega pustite"..Pretopstavljam da se to upravo dešava. Daj bože da griješim....
Tužilac će se naravno "vaditi" da je za ovo KD predviđena kazna manja od 5 godina i da mu sudsko vijeće po zakonu ne može odrediti pritvor.....
U gadnom smo mi sosu.....
Tužilac će se naravno "vaditi" da je za ovo KD predviđena kazna manja od 5 godina i da mu sudsko vijeće po zakonu ne može odrediti pritvor.....
U gadnom smo mi sosu.....
- plejka2
#7 Re: Da vidimo pravdu
Jel to onaj sto je razbio staklo i ukro torbicu?
- Radar71
#8 Re: Da vidimo pravdu
Da, upravo taj.plejka2 wrote:Jel to onaj sto je razbio staklo i ukro torbicu?
- plejka2
#9 Re: Da vidimo pravdu
pa treba mu policija usi vezat moze poletit klempavacRadar71 wrote:Da, upravo taj.plejka2 wrote:Jel to onaj sto je razbio staklo i ukro torbicu?
- Topla voda
#10 Re: Da vidimo pravdu
meni jaran na drogama radi u muriji
i uhvate lokalnog dilera,nazovu tuzioca mobom,tip kaze pustite ga...ovo se konstantno ponavlja,kao predmet ide dalje,procesuira se..a on na slobodi
i tako ukrug,non stop..
i uhvate lokalnog dilera,nazovu tuzioca mobom,tip kaze pustite ga...ovo se konstantno ponavlja,kao predmet ide dalje,procesuira se..a on na slobodi
i tako ukrug,non stop..
-
♥ Julianna ♥
#11 Re: Da vidimo pravdu
Topla voda wrote:meni jaran na drogama radi u muriji
i tako ukrug,non stop..
Jel jaran na drogama, a radi u muriji il ...?
- amrica
#12 Re: Da vidimo pravdu
samo radi na drogama♥ Julianna ♥ wrote:Topla voda wrote:meni jaran na drogama radi u muriji
i tako ukrug,non stop..
Jel jaran na drogama, a radi u muriji il ...?
-
♥ Julianna ♥
#13 Re: Da vidimo pravdu
dobro je, ne daj Bože da je droger 
- plejka2
#14 Re: Da vidimo pravdu
pogura li raju kadkadTopla voda wrote:meni jaran na drogama radi u muriji
- amortizer
#15 Re: Da vidimo pravdu
plejka2 wrote:pogura li raju kadkadTopla voda wrote:meni jaran na drogama radi u muriji
neka to ostane tajna, jer bi covjek mogao ostati bez posla
- Tercius
#16 Re: Da vidimo pravdu
MOje misljenje je da če Omar Mjesečar oboriti predmet jer video snimak nije pribavljen kao dokaz na zakonit nacin
Osim ako ga ovi iz N.Grada nekako neubjede da prizna
a i to je upitno jer bi Omar Mjesecar mogao reci da je bilo pod prislilom, pa helem razvuce se to na jedno par godinica
u toku kojih ce on napraviti istih ili slicnoh KD-a bruku.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#17 Re: Da vidimo pravdu
pa treba omara nalupati 
čuo sam da se prije rata sexao sa rodjakinjom i ostao zaglavljen
jel istina?

čuo sam da se prije rata sexao sa rodjakinjom i ostao zaglavljen
jel istina?
- Tercius
#18 Re: Da vidimo pravdu
Heheheheh sad ide ona nasa standradna prica.Ma kakav Omar ja mu loptu groz noge probacivo ispred skoleBlack swan wrote:pa treba omara nalupati
čuo sam da se prije rata sexao sa rodjakinjom i ostao zaglavljen![]()
jel istina?![]()
![]()
-
Domy31
#19 Re: Da vidimo pravdu
I naravno pušten je, ni 24 sata nije bio u muriji. Toliko o pravdi 
- Better Man
#20 Re: Da vidimo pravdu
A Omar samo na osnovu zastupanja po sluzbenoj duznosti zaradio za ovih 5-6 godina preko 860 hiljada KM (advokat sa najvecom zaradom kad je u pitanju zastupanje po sluzbenoj duznosti), a da ne govorimo koliko je zaradio u drugim procesima gdje je bio angazovan kao advokat.Tercius wrote:Heheheheh sad ide ona nasa standradna prica.Ma kakav Omar ja mu loptu groz noge probacivo ispred skoleBlack swan wrote:pa treba omara nalupati
čuo sam da se prije rata sexao sa rodjakinjom i ostao zaglavljen![]()
jel istina?![]()
![]()
-
♥ Julianna ♥
#21 Re: Da vidimo pravdu
Omar
Daj Better Man ..zna se što je Omar tako frekventan 
-
Pasaoko
#22 Re: Da vidimo pravdu
Kakve budale ovdje pisu to nije normalno , jesteli vi ludi ljudi sta vam je ??? Lijepo vi svi dusebriznici skupite lovu napravite zatvor pa d trpamo ko god vam smeta !! Momak je otisao sa advokatom u stanicu ( Omar nidje veze decko ga niti zna niti ga ja zvao ) sto ne pisete ovdje o razno raznim dilerima i krimosima koji vozaju auta od bog zna koliko para i truju omladinu po gradu ??? Naravno da necete to su ipak uzorni kriminalci , nego vi udarate po ljudima koji su sitne ribe da sitnije nemogu biti a svakako je kazna za ovo mizerija !!! Lijepo se skupite pa izadjite na ulicu nesto napravite , samo znate sjediti ispred kompa i pametovati kao niko kao vi sve sama urbana raja
Cujem da imate ukuci razglednicu Sarajeva pa kada se zazelite malo Ferhadije malo pogledate da vas ah mine !!! Man samo sto ti mozes pametovati i siriti lazi i gluposti malo ko moze tebe mi !!!
- LeonardoAC
#23 Re: Da vidimo pravdu
tebi nije dobroPasaoko wrote:Kakve budale ovdje pisu to nije normalno , jesteli vi ludi ljudi sta vam je ??? Lijepo vi svi dusebriznici skupite lovu napravite zatvor pa d trpamo ko god vam smeta !! Momak je otisao sa advokatom u stanicu ( Omar nidje veze decko ga niti zna niti ga ja zvao ) sto ne pisete ovdje o razno raznim dilerima i krimosima koji vozaju auta od bog zna koliko para i truju omladinu po gradu ??? Naravno da necete to su ipak uzorni kriminalci , nego vi udarate po ljudima koji su sitne ribe da sitnije nemogu biti a svakako je kazna za ovo mizerija !!! Lijepo se skupite pa izadjite na ulicu nesto napravite , samo znate sjediti ispred kompa i pametovati kao niko kao vi sve sama urbana rajaCujem da imate ukuci razglednicu Sarajeva pa kada se zazelite malo Ferhadije malo pogledate da vas ah mine !!! Man samo sto ti mozes pametovati i siriti lazi i gluposti malo ko moze tebe mi !!!
- Qler
#24 Re: Da vidimo pravdu
Mozda mu je nesto u rodu ovaj gerilac sa parkinga? Pa zato ovako brani jadnu jaliju i klosare 
- Glas
#25 Re: Da vidimo pravdu
Pasaoko wrote:Kakve budale ovdje pisu to nije normalno , jesteli vi ludi ljudi sta vam je ??? Lijepo vi svi dusebriznici skupite lovu napravite zatvor pa d trpamo ko god vam smeta !! Momak je otisao sa advokatom u stanicu ( Omar nidje veze decko ga niti zna niti ga ja zvao ) sto ne pisete ovdje o razno raznim dilerima i krimosima koji vozaju auta od bog zna koliko para i truju omladinu po gradu ??? Naravno da necete to su ipak uzorni kriminalci , nego vi udarate po ljudima koji su sitne ribe da sitnije nemogu biti a svakako je kazna za ovo mizerija !!! Lijepo se skupite pa izadjite na ulicu nesto napravite , samo znate sjediti ispred kompa i pametovati kao niko kao vi sve sama urbana rajaCujem da imate ukuci razglednicu Sarajeva pa kada se zazelite malo Ferhadije malo pogledate da vas ah mine !!! Man samo sto ti mozes pametovati i siriti lazi i gluposti malo ko moze tebe mi !!!
Sitna ili krupna riba, svejedno je. Sve su to ribe koje zaslužuju mrežu.
EDIT: lol, kad već spominjemo ribe evo odmah i Google oglasa za Scuba Diving i Sushi uređaje, haha.