Da vidimo pravdu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Radar71

#1 Da vidimo pravdu

Post by Radar71 »

Prije nekih 40 minuta uhapsen je jedan od aktera Pljacka na Alipasinom polju, uhapsen je na Vojnickom polju gdje se slobodno kretao i koliko sam cuo hvalio svojim podvigom. Mene sad zanima a i da cujem vase misljenje da li ce i kako biti kaznjen, jer vrijeme je da se nas grad ocisti od ovakvih likova.
metar_drva

#2 Re: Da vidimo pravdu

Post by metar_drva »

Radar71 wrote:Prije nekih 40 minuta uhapsen je jedan od aktera Pljacka na Alipasinom polju, uhapsen je na Vojnickom polju gdje se slobodno kretao i koliko sam cuo hvalio svojim podvigom. Mene sad zanima a i da cujem vase misljenje da li ce i kako biti kaznjen, jer vrijeme je da se nas grad ocisti od ovakvih likova.
ma par dana zatvora i eto ga opet
amortizer

#3 Re: Da vidimo pravdu

Post by amortizer »

Radar71 wrote:Prije nekih 40 minuta uhapsen je jedan od aktera Pljacka na Alipasinom polju, uhapsen je na Vojnickom polju gdje se slobodno kretao i koliko sam cuo hvalio svojim podvigom. Mene sad zanima a i da cujem vase misljenje da li ce i kako biti kaznjen, jer vrijeme je da se nas grad ocisti od ovakvih likova.
Omar Mjesecar ce to srediti za pola sata. Veceras je "Akter" ponovo u gradu! :sad:
sheilak

#4 Re: Da vidimo pravdu

Post by sheilak »

I najvjerovatnije odusevljeno pozdravljen od blentave mase.
Comrad

#5 Re: Da vidimo pravdu

Post by Comrad »

Pa 24h. Eto koliko.
valterbranisarajevo

#6 Re: Da vidimo pravdu

Post by valterbranisarajevo »

Da je uhapšen navečer možda bi noć proveo u Odsjeku za zadržavanje MUP-KS. Ovako već zamišljam scenu kako dežurni tužilac naređuje zblanutom inspektoru: "Uzmite mu izjavu, pošaljite mi je službenom poštom a njega pustite"..Pretopstavljam da se to upravo dešava. Daj bože da griješim....

Tužilac će se naravno "vaditi" da je za ovo KD predviđena kazna manja od 5 godina i da mu sudsko vijeće po zakonu ne može odrediti pritvor..... :oops:

U gadnom smo mi sosu..... :run:
plejka2

#7 Re: Da vidimo pravdu

Post by plejka2 »

Jel to onaj sto je razbio staklo i ukro torbicu?
Radar71

#8 Re: Da vidimo pravdu

Post by Radar71 »

plejka2 wrote:Jel to onaj sto je razbio staklo i ukro torbicu?
Da, upravo taj.
plejka2

#9 Re: Da vidimo pravdu

Post by plejka2 »

Radar71 wrote:
plejka2 wrote:Jel to onaj sto je razbio staklo i ukro torbicu?
Da, upravo taj.
pa treba mu policija usi vezat moze poletit klempavac :D
Topla voda

#10 Re: Da vidimo pravdu

Post by Topla voda »

meni jaran na drogama radi u muriji

i uhvate lokalnog dilera,nazovu tuzioca mobom,tip kaze pustite ga...ovo se konstantno ponavlja,kao predmet ide dalje,procesuira se..a on na slobodi

i tako ukrug,non stop..
♥ Julianna ♥

#11 Re: Da vidimo pravdu

Post by ♥ Julianna ♥ »

Topla voda wrote:meni jaran na drogama radi u muriji
i uhvate lokalnog dilera,nazovu tuzioca mobom,tip kaze pustite ga...ovo se konstantno ponavlja,kao predmet ide dalje,procesuira se..a on na slobodi

i tako ukrug,non stop..

Jel jaran na drogama, a radi u muriji il ...? :D
amrica

#12 Re: Da vidimo pravdu

Post by amrica »

♥ Julianna ♥ wrote:

i tako ukrug,non stop..

Jel jaran na drogama, a radi u muriji il ...? :D
samo radi na drogama :D
♥ Julianna ♥

#13 Re: Da vidimo pravdu

Post by ♥ Julianna ♥ »

dobro je, ne daj Bože da je droger :D
plejka2

#14 Re: Da vidimo pravdu

Post by plejka2 »

pogura li raju kadkad :D
amortizer

#15 Re: Da vidimo pravdu

Post by amortizer »

plejka2 wrote:
pogura li raju kadkad :D
:thumbup:
neka to ostane tajna, jer bi covjek mogao ostati bez posla :D :lol:
Tercius

#16 Re: Da vidimo pravdu

Post by Tercius »

MOje misljenje je da če Omar Mjesečar oboriti predmet jer video snimak nije pribavljen kao dokaz na zakonit nacin :D Osim ako ga ovi iz N.Grada nekako neubjede da prizna :D a i to je upitno jer bi Omar Mjesecar mogao reci da je bilo pod prislilom, pa helem razvuce se to na jedno par godinica :D u toku kojih ce on napraviti istih ili slicnoh KD-a bruku.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#17 Re: Da vidimo pravdu

Post by Truba »

pa treba omara nalupati :D

čuo sam da se prije rata sexao sa rodjakinjom i ostao zaglavljen :D
jel istina? :lol: :lol: :lol:
Tercius

#18 Re: Da vidimo pravdu

Post by Tercius »

Black swan wrote:pa treba omara nalupati :D

Heheheheh sad ide ona nasa standradna prica.Ma kakav Omar ja mu loptu groz noge probacivo ispred skole :D
Domy31

#19 Re: Da vidimo pravdu

Post by Domy31 »

I naravno pušten je, ni 24 sata nije bio u muriji. Toliko o pravdi :-x
Better Man

#20 Re: Da vidimo pravdu

Post by Better Man »

Tercius wrote:
Black swan wrote:pa treba omara nalupati :D

Heheheheh sad ide ona nasa standradna prica.Ma kakav Omar ja mu loptu groz noge probacivo ispred skole :D
A Omar samo na osnovu zastupanja po sluzbenoj duznosti zaradio za ovih 5-6 godina preko 860 hiljada KM (advokat sa najvecom zaradom kad je u pitanju zastupanje po sluzbenoj duznosti), a da ne govorimo koliko je zaradio u drugim procesima gdje je bio angazovan kao advokat.
♥ Julianna ♥

#21 Re: Da vidimo pravdu

Post by ♥ Julianna ♥ »

Omar :-) Daj Better Man ..zna se što je Omar tako frekventan :-)
Pasaoko

#22 Re: Da vidimo pravdu

Post by Pasaoko »

Kakve budale ovdje pisu to nije normalno , jesteli vi ludi ljudi sta vam je ??? Lijepo vi svi dusebriznici skupite lovu napravite zatvor pa d trpamo ko god vam smeta !! Momak je otisao sa advokatom u stanicu ( Omar nidje veze decko ga niti zna niti ga ja zvao ) sto ne pisete ovdje o razno raznim dilerima i krimosima koji vozaju auta od bog zna koliko para i truju omladinu po gradu ??? Naravno da necete to su ipak uzorni kriminalci , nego vi udarate po ljudima koji su sitne ribe da sitnije nemogu biti a svakako je kazna za ovo mizerija !!! Lijepo se skupite pa izadjite na ulicu nesto napravite , samo znate sjediti ispred kompa i pametovati kao niko kao vi sve sama urbana raja :D Cujem da imate ukuci razglednicu Sarajeva pa kada se zazelite malo Ferhadije malo pogledate da vas ah mine !!! Man samo sto ti mozes pametovati i siriti lazi i gluposti malo ko moze tebe mi !!!
LeonardoAC

#23 Re: Da vidimo pravdu

Post by LeonardoAC »

Pasaoko wrote:Kakve budale ovdje pisu to nije normalno , jesteli vi ludi ljudi sta vam je ??? Lijepo vi svi dusebriznici skupite lovu napravite zatvor pa d trpamo ko god vam smeta !! Momak je otisao sa advokatom u stanicu ( Omar nidje veze decko ga niti zna niti ga ja zvao ) sto ne pisete ovdje o razno raznim dilerima i krimosima koji vozaju auta od bog zna koliko para i truju omladinu po gradu ??? Naravno da necete to su ipak uzorni kriminalci , nego vi udarate po ljudima koji su sitne ribe da sitnije nemogu biti a svakako je kazna za ovo mizerija !!! Lijepo se skupite pa izadjite na ulicu nesto napravite , samo znate sjediti ispred kompa i pametovati kao niko kao vi sve sama urbana raja :D Cujem da imate ukuci razglednicu Sarajeva pa kada se zazelite malo Ferhadije malo pogledate da vas ah mine !!! Man samo sto ti mozes pametovati i siriti lazi i gluposti malo ko moze tebe mi !!!
tebi nije dobro :run: :run: :run:
Qler

#24 Re: Da vidimo pravdu

Post by Qler »

Mozda mu je nesto u rodu ovaj gerilac sa parkinga? Pa zato ovako brani jadnu jaliju i klosare :)
Glas

#25 Re: Da vidimo pravdu

Post by Glas »

Pasaoko wrote:Kakve budale ovdje pisu to nije normalno , jesteli vi ludi ljudi sta vam je ??? Lijepo vi svi dusebriznici skupite lovu napravite zatvor pa d trpamo ko god vam smeta !! Momak je otisao sa advokatom u stanicu ( Omar nidje veze decko ga niti zna niti ga ja zvao ) sto ne pisete ovdje o razno raznim dilerima i krimosima koji vozaju auta od bog zna koliko para i truju omladinu po gradu ??? Naravno da necete to su ipak uzorni kriminalci , nego vi udarate po ljudima koji su sitne ribe da sitnije nemogu biti a svakako je kazna za ovo mizerija !!! Lijepo se skupite pa izadjite na ulicu nesto napravite , samo znate sjediti ispred kompa i pametovati kao niko kao vi sve sama urbana raja :D Cujem da imate ukuci razglednicu Sarajeva pa kada se zazelite malo Ferhadije malo pogledate da vas ah mine !!! Man samo sto ti mozes pametovati i siriti lazi i gluposti malo ko moze tebe mi !!!

Sitna ili krupna riba, svejedno je. Sve su to ribe koje zaslužuju mrežu.

EDIT: lol, kad već spominjemo ribe evo odmah i Google oglasa za Scuba Diving i Sushi uređaje, haha.
Post Reply