Ako da kojim to osobama?Prijateljima,porodici,poznanicima ili nepoznatim ljudima??
Nedavno sam radio neko istrazivanje i iznenadio sam se kada sam otvorio oglase i pogledao rubriku sa poklonima
Moderator: anex
nidje_veze wrote:valjda se sad svaki visak pokusava prodatiSta vi mislite koji je razlog tome???

(ne)forumas wrote:nidje_veze wrote:valjda se sad svaki visak pokusava prodatiSta vi mislite koji je razlog tome???
U kokuzna vremena pitas koji je razlog sto ljudi sve vise pokusavaju prodati visak stvari umjesto da ga poklone... mislim pitanje je...nidje_veze wrote:(ne)forumas wrote:nidje_veze wrote:valjda se sad svaki visak pokusava prodatiSta vi mislite koji je razlog tome???
Ne kontam?? Cemu taj smajli
Ja uvijek visak garderobe (a toga kod svakog zeMskog stvora ima) proslijedim. Kako neko napisa, uvijek postoji "visak" koji se ne oblaci. Imam par osoba kojima mama i ja to proslijedimo. Ukoliko ne ide njima, onda preko nekog proslijedim nekom nepoznatomnidje_veze wrote:Poklanjate li visak svojih stvari i kome?
Ako da kojim to osobama?Prijateljima,porodici,poznanicima ili nepoznatim ljudima??
Nedavno sam radio neko istrazivanje i iznenadio sam se kada sam otvorio oglase i pogledao rubriku sa poklonimaPrije kolko se ja sjecam ta je rubrika dosta opsirnija bila,ljudi su svasta nesto poklanjali,danas nista valjda se sad svaki visak pokusava prodati
Sta vi mislite koji je razlog tome???
Potpisujem. Za razliku od Merhameta.lilica011 wrote:Caritas,jer citav rat su oni mene oblacili.Na svojoj koži sam se uvjerila da im nije bilo bitno koje smo vjere bili da bi nam davali odjecu i hranu.